mantıklı gıdıp yapıyım barı ya kalkmam ıcın ılla bırının bısı solemesı lazım suanda menemen yapıcam ama bıbersız bıberım yok benım koca bıber yemezde
evet bende gaziosmanpaşadayım.yakınmışızbende memnun oldum.istanbulda esenlerdeyim.sende mi istanbuldasın?
sende genc evlılerdensın bende 21 yasındayım evlıyım mzy ve su perı sızın yasınızı bılmıyorum kac yasındaydınız sız
aaa ben çok severim sade domatesli yumurta.mmmhhh çok güzel olur.
çok geçmiş olsun canım.midesini mi üşütmüş eşin.bu mevsimde dikkatili olmak lazım.tam zamanı hasta olmanın
herkes genc ve evlı toplasan bı araya gelmezben gıdıyımde yumurtamı yapım barı hadı sımdılık hoscakalın
evet bende gaziosmanpaşadayım.yakınmış
evet yakınmış.evlilik nasıl gidiyo?
cevap verdim tatlım ya görmedin heralde.matematik okuyorum.bir yandan da formasyon alıyorumhangi bölüm demiştim sallamadın beniii
bilmiyorum kuşum hiç bişeyi yoktu akşam kebap yemeye gittik geldik evde çay filan içtik sonra birden ben kötü oldum dedi yatalım dedi yattık ama sürekli titriyodu 1 saat öncede iyice kötü oldu annemleri aradım arabası var annemlerin çağana bakında biz hast gidelim diye araba bozukmuş ateşide yavaş yavaş yükselmeye başlayınca tek başına bizi götürmeden kendi arabamızla gitti nasıl kullandı arabayı o haliyle bilmiyorum
cevap verdim tatlım ya görmedin heralde.matematik okuyorum.bir yandan da formasyon alıyorum
gelmedimi daha ?
bilmiyorum kuşum hiç bişeyi yoktu akşam kebap yemeye gittik geldik evde çay filan içtik sonra birden ben kötü oldum dedi yatalım dedi yattık ama sürekli titriyodu 1 saat öncede iyice kötü oldu annemleri aradım arabası var annemlerin çağana bakında biz hast gidelim diye araba bozukmuş ateşide yavaş yavaş yükselmeye başlayınca tek başına bizi götürmeden kendi arabamızla gitti nasıl kullandı arabayı o haliyle bilmiyorum
evet bende gaziosmanpaşadayım.yakınmış
evet yakınmış.evlilik nasıl gidiyo?
valla takılıyoruz evde ya.hiç evli gibi değiliz :) sanki iki sevgili ev tutmuşuz beraber yaşıyormuşuz gibi.ama çok güzel senin nasıl gidiyor ?şuan evi gören olsa öğrenci evi sanar herhaldekim toplıcak bu mutfagı yaaaa :2::2::2:
cevap verdim tatlım ya görmedin heralde.matematik okuyorum.bir yandan da formasyon alıyorum
gelmedimi daha ?
valla takılıyoruz evde ya.hiç evli gibi değiliz :) sanki iki sevgili ev tutmuşuz beraber yaşıyormuşuz gibi.ama çok güzel senin nasıl gidiyor ?şuan evi gören olsa öğrenci evi sanar herhaldekim toplıcak bu mutfagı yaaaa :2::2::2:
aynen ya herşey iyi güzelde bulaşık çok çıkıyo
eğer bitirebilirsem evet öğretmen olucam.çok istiyorum çok seviyorum mesleğimi.ama bu bölüm beni öldürecekaa şimdi gördüm cnm en beceremediğim dersne güzel öğretmen olcaksın demek
aynen ya herşey iyi güzelde bulaşık çok çıkıyo
aynen şekerim...
çok sağolun arkadaslar
çağan nasıl iyileştimi biraz daha
bende bibersiz yapıyorum biber sevmiyorum bende.güzel oluyo düşünüyorum aklıma başka bişi gelmedi ekmek arası bişilerde yiyebilrsin aaa yok ben çok hamaratım diyosan poğaça kek börekte olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?