sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

mantıklı gıdıp yapıyım barı ya kalkmam ıcın ılla bırının bısı solemesı lazım suanda menemen yapıcam ama bıbersız bıberım yok benım koca bıber yemezde

bende bibersiz yapıyorum biber sevmiyorum bende.güzel oluyo düşünüyorum aklıma başka bişi gelmedi ekmek arası bişilerde yiyebilrsin aaa yok ben çok hamaratım diyosan poğaça kek börekte olabilir

çok geçmiş olsun canım.midesini mi üşütmüş eşin.bu mevsimde dikkatili olmak lazım.tam zamanı hasta olmanın

bilmiyorum kuşum hiç bişeyi yoktu akşam kebap yemeye gittik geldik evde çay filan içtik sonra birden ben kötü oldum dedi yatalım dedi yattık ama sürekli titriyodu 1 saat öncede iyice kötü oldu annemleri aradım arabası var annemlerin çağana bakında biz hast gidelim diye araba bozukmuş ateşide yavaş yavaş yükselmeye başlayınca tek başına bizi götürmeden kendi arabamızla gitti nasıl kullandı arabayı o haliyle bilmiyorum

hangi bölüm demiştim sallamadın beniii
cevap verdim tatlım ya görmedin heralde.matematik okuyorum.bir yandan da formasyon alıyorum

gelmedimi daha ?

Allah Allah zehirlendi dicemde sizde yemişsiniz çok geçmiş olsunn

bende bibersiz yapıyorum biber sevmiyorum bende.güzel oluyo düşünüyorum aklıma başka bişi gelmedi ekmek arası bişilerde yiyebilrsin aaa yok ben çok hamaratım diyosan poğaça kek börekte olabilir

yok kız okadar hamart deılım domatesım kalmamıs bende peynırlı yumurta yaptım süperrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…