sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

lancome hpynosemi canım o dediğin,dior nasıl akıyomu,memnumusun?

eyyy teknoloji nelere kadirsin:26:

evet cnm lancome.göz kaleminden memnunum akmıyor kolay kolay.ama ben bi ara bi kalem kullanmıştım ne akıyodu nede göz pınarında topaklanma yapıodu kömür karası gibiydi simsiyah ama bitince attm çöpe şmdide hatırlayamıorm markasını :44:

ooof bendekide bi umur iştebenimde eşimin var belki bebişmzde olur
inşallah cnm babasında varsa belki geçer bak ne güzel...
benim eşimin çenesnde var bayılıyorum yaa
hımmm akan kalemden nefret ediyorum
sürekli ıslak mendinlle siliyorum yazın zaten...
bide oonla uğraşmayaym bari..
oriflame harika bi marka kızlarrrrr
bizim burda komşu satıyo benim avon kullanımım 10 sene olmuştur çok memnunum

ya cnm her yerde avon satmıyr işte.
belli bi tanıdığım yok
bak sen şanslısın

ben çok istedim normal olsun diye ama günümü 3 gün geçti doktorum doğurmaya niyetin yok sezeryana alalım dedi öylelikle bide ben genel anestezi istedim ya korkudan bayılacaktım.

saol tatlımmm inşş düşmezz ohhh mis canımmm allahım her daim versin agız tadı canım
dualarım senle canımm inşş en kısa zamanda art arda bebişlerin olsun canım benim bir kız bir ogln inşş allahım ikisinide tatdırsın inşş saglıklııı güzell haberlerini şimdiden bekliyorummmm

inşallah kurdelam allah gönlüne göre verir.benim hiç anne olasım yok hala yaa normaal mi sizce.daha erken ama hiç içimden gelmiyoooo allah aratmasın

ayy tatlım bnmde istediğim anda olucağını bilsem bebiş..
bende 25ten önce yapmam ama olmadığı içn ne zaman olursa o zaman iyi benim için mantığıyla çok istiyorum olsun inşallah...
evlendiğimde bile istiyordum deli cesareti....

ben çok istedim normal olsun diye ama günümü 3 gün geçti doktorum doğurmaya niyetin yok sezeryana alalım dedi öylelikle bide ben genel anestezi istedim ya korkudan bayılacaktım.

teyzem sezeryanla doğurmuştu bebeğini doğumda sorun yokta sonra çok acısı olmuştu sürekli kalkıp yürümesi gerektiği için dikişlerim acıyo diyodu hep ağrı kesici vuruyolardı ağlıodu fln oysden sezeryandan çok korkuyorm keşke norml doğursaydımda o an olup bitseydi diodu

hayatım parfümleri olan üstü hele favorim..porsev var forevey çok güzeller ben makyaz malz. delisiyim giysi almam deli gibi mk. mlz. alırıf sıf parfüm saydım 16 olmuş

o kadar şanslısın ki
maşallah Allah evlatlarını sana bağaşlasın balım yerim seni...
hem kız hem erkek offf ne güzel....anlaşabiliyorlar mı bari kuşum?

maxfactorun bı tane rımelı war harbı cok guzel kasık fırcalı kırpıklerını aya kadar cıkartyor nerdeyse göz kalemeıde alix avien cok guzel
max factor ama hangisi canım,bi bakıver zahmet olmazsa bebeğim

valla göz kalemi ne indirimdeyse onu alırım ama rimel max factor yada avon full maskara ikisine çok bayılıyorummm...
evet sanada aynı soru canım max factor ama tam ismi var,birsürü çeşidi var ya ondan sordum tatlım
kalem flormar,rimel avon,fondöten flormar,allık flormar...
valla karışık kullanıyorum ben...
kalem flormar ultra blackmı?

15 dkklık bi ameliyatla gamzesi olabiliyomuş artık.oradaki birkaç dokuyu donduruyolarmış kalıcı gamze oluomuş yaptırsak mı ya

hayatım parfümleri olan üstü hele favorim..porsev var forevey çok güzeller ben makyaz malz. delisiyim giysi almam deli gibi mk. mlz. alırıf sıf parfüm saydım 16 olmuş

ay cnm inanki bende parfüm delisiydim bi dönem
avonun bütün ürünlerini inceledim netten...
avon soft musku araştırdım sen biliyr musun kokusunu?
ay çok yaşlı işi demişler yorumlarda vaz geeçtim
ben güllü pudralı kokuları severim..
ama avon soft musk sırfff talk pudra kokuyordu...
deosuna baktım...

hayatım epidüral de ezaryandada belden uyuşturuyorlar iğne sokuyorlar o tehlikeli adamın eli kaysa yada sen korkudan haraket etsen gittin valla.

en iyisi genel anestezi ben uyanırken yataktaydım rüya görüyom zannettim ondan sonra anladım anestezinin etkisi

ben sezeryanla dogum yaptım ölüyodum nerdeyse amılyathanede uyanamadım uyandıktan sonra nefes alamadım boguluyodum hava verdıler sonra o amılyatlı halımle karnma bastrdılar cokkkk ıgrenctı ama hak ettım cunku kendım kasındım hersey normalken ben doktoara sezaeryn ıstedım kendım ettım kendım buldum ama ıkıncıye yarıdan uyustrma ıstıcem o bıraz daha ıyı dıgerıne gore

ayyy maşallah diyim ben hiç bilmedim...
hiç yatmadım hep gezdim ben çok rahat geçti benimki..
ha muhakkak olur ağrı ama dayanılmıcak bi ağrı değil..
sonuçta canından can çıkıyo olcak o kadar..
normalde doğumdada alta dikiş atıyolar...
onlarda oturup kalkarken zorluk çekiyolar..
yani ikisindede dikiş atılıyor...
normalin iyi yanı içindeki tüm pislik temizleniyor...

celebre var o da çok güzel hangi birini sayım hepsi harika arkadaş kotoloğu getirdi indirimde oluyo ozaman kaçırmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…