sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aman aman ben mi çok tırsağım çok tatlı bnm cnm yaaa
sezeryanın ameliyatını izledim videoda ayy karnının içini yarıyorlar karnı yarık gibi...
yaa sular fışkırıyor karının içindennnn amannnn çok kötüyüm şimdi....
valla çatır çatır doğururum ama karnımı yardırmam....
acil bi durum olmadkça

benimde herşey normaldi..
kendi isteğimle sezeryan oldum..
iyikide olmuşum...hiç bilmedim..

o kadar şanslısın ki
maşallah Allah evlatlarını sana bağaşlasın balım yerim seni...
hem kız hem erkek offf ne güzel....anlaşabiliyorlar mı bari kuşum?
saol gülümm darısı sana inşşş amin gülümm süper cannımm allahım ikisinide aratmadı sükür darısı tüm isteyenlere inşş
canımm başta ne kavgalar çıktı ama şimdi iyi anlaşıyolar hatta benim kıs beni odamda kardeşimel bırakın çadırımda oynucaz rahatsız etme diyor aspam

ay öleyse ben sezeryan oluyım eşim diyo ztn senin canın kıymetli istediğin kadar normal doğum yapıcam de son dkk vazgeçersin sen diyo

hayatım normal daha zor bunun bir iç dikişi var bide dış dikişi var daha çabuk enfeksiyon kapar. idrarını yapıyon benimde sezeryan çok rahattı iyikide öyle yapmışım hemde eşim içinde iyi altın biraz genişliyo çünkü

celebre var o da çok güzel hangi birini sayım hepsi harika arkadaş kotoloğu getirdi indirimde oluyo ozaman kaçırmıyoruz
ne güzel tatlım oh bol bol kullan vallahi.
vallahi yapıolarmış uyuşturup.ben eşime söledimde olmaz diyo

off cnm ya çok geçmiş olsun....böyle böyle öğrenecez işte.
ama ben oldum olası sezeryanı sevmem

max factor ama hangisi canım,bi bakıver zahmet olmazsa bebeğim

evet sanada aynı soru canım max factor ama tam ismi var,birsürü çeşidi var ya ondan sordum tatlım

kalem flormar ultra blackmı?

canım max factör 2000 kalori benim kirpiklerim baya uzundur gür ama ince belirginleştirip göz kapaklarıma kadar uzatıyo..

neeee ayyy vallamı offf sudamı doğum yapsam :44:

hayatım parfümleri olan üstü hele favorim..porsev var forevey çok güzeller ben makyaz malz. delisiyim giysi almam deli gibi mk. mlz. alırıf sıf parfüm saydım 16 olmuş
senmi benmi canım,şu an önümde bir karton kutusu makyaj malzemesi var,ama parfümde senin kadar iddialı değilim canım,7 tane var bende.

15 dkklık bi ameliyatla gamzesi olabiliyomuş artık.oradaki birkaç dokuyu donduruyolarmış kalıcı gamze oluomuş yaptırsak mı ya
nedense aklıma genetiği oynanmış bebek diyesim geldi.

canım avonun ürünlerini pek bilmem ama bir parfümü var o parfüme deliriyorum ben.women of earth,çok seviyorum,elinde fazla olan varsa el kaldırsın

ay öleyse ben sezeryan oluyım eşim diyo ztn senin canın kıymetli istediğin kadar normal doğum yapıcam de son dkk vazgeçersin sen diyo

valla kuşum en iyisi normaldir tabii.
ben korkumdan yapmadım normal...
cesaretin varsa normal yap en iyisi..
her bünye aynı değil..
ben çekmedim ama deniz çekmiş bak...

cnm senin mesajını görmedim bilmem yorum yaptın mı?
senin ikiside nasıldı szeryan mı normal mi_?

yamukprses o maskaram bıttı ınternetten baktım maxfactorlerınıne ama goremedım onunkını ama cok guzel avondan bı tane maskara aldım magnfy almayı dusunursenız sakın almayın 1000 fırca kılıymısta yk bılmem nemıs ıgrenc bısı ya sakın almayın ben onu surdukten sonra arkasından tekrar baska maskaradan suruyodum

evet kuşum oran kız gibi kalıyo

kuzu ben şuan kullanıyorum o parfümü...

Son düzenleme:

ben avondan süper shok maskarayı kullanıyorum. maxfaktör herangi kozmetik dükkanında satılıyo ordan alabilirsin

neeee ayyy vallamı offf sudamı doğum yapsam :44:
valla bence sakın sezeryana heveslenme bıdıkçım......
sen

canım avonun ürünlerini pek bilmem ama bir parfümü var o parfüme deliriyorum ben.women of earth,çok seviyorum,elinde fazla olan varsa el kaldırsın

hımmm eğer avon kataloğu elime geçerse bi bakayım alırım belki bebeğim

eşimde diyo ordaki dokuları öldürcem diye hepsini öldürsünlerde gör diyip korkutuo beni.güldüğünde güzel görüncem diye hiç gülemiceksin diyogüze olcam die kıskanıo hıhh

cnm senin mesajını görmedim bilmem yorum yaptın mı?
senin ikiside nasıldı szeryan mı normal mi_?
yorum yapmamıştım tatlımmm benim ikiside sezeryandı canım çok şükür zorda olmadı ben memnunum valla normalden çok korktugum için gerçi benimki mecburiydi ama genede iiyi ki olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…