teyzem sezeryanla doğurmuştu bebeğini doğumda sorun yokta sonra çok acısı olmuştu sürekli kalkıp yürümesi gerektiği için dikişlerim acıyo diyodu hep ağrı kesici vuruyolardı ağlıodu fln oysden sezeryandan çok korkuyorm keşke norml doğursaydımda o an olup bitseydi diodu
ben sezeryanla dogum yaptım ölüyodum nerdeyse amılyathanede uyanamadım uyandıktan sonra nefes alamadım boguluyodum hava verdıler sonra o amılyatlı halımle karnma bastrdılar cokkkk ıgrenctı ama hak ettım cunku kendım kasındım hersey normalken ben doktoara sezaeryn ıstedım kendım ettım kendım buldum ama ıkıncıye yarıdan uyustrma ıstıcem o bıraz daha ıyı dıgerıne gore
saol gülümm darısı sana inşşş amin gülümm süper cannımm allahım ikisinide aratmadı sükür darısı tüm isteyenlere inşşo kadar şanslısın ki
maşallah Allah evlatlarını sana bağaşlasın balım yerim seni...
hem kız hem erkek offf ne güzel....anlaşabiliyorlar mı bari kuşum?
ayyy maşallah diyim ben hiç bilmedim...
hiç yatmadım hep gezdim ben çok rahat geçti benimki..
ha muhakkak olur ağrı ama dayanılmıcak bi ağrı değil..
sonuçta canından can çıkıyo olcak o kadar..
normalde doğumdada alta dikiş atıyolar...
onlarda oturup kalkarken zorluk çekiyolar..
yani ikisindede dikiş atılıyor...
normalin iyi yanı içindeki tüm pislik temizleniyor...
ayyy maşallah diyim ben hiç bilmedim...
hiç yatmadım hep gezdim ben çok rahat geçti benimki..
ha muhakkak olur ağrı ama dayanılmıcak bi ağrı değil..
sonuçta canından can çıkıyo olcak o kadar..
normalde doğumdada alta dikiş atıyolar...
onlarda oturup kalkarken zorluk çekiyolar..
yani ikisindede dikiş atılıyor...
normalin iyi yanı içindeki tüm pislik temizleniyor...
ne güzel tatlım oh bol bol kullan vallahi.celebre var o da çok güzel hangi birini sayım hepsi harika arkadaş kotoloğu getirdi indirimde oluyo ozaman kaçırmıyoruz
vallahi yapıolarmış uyuşturup.ben eşime söledimde olmaz diyo
off cnm ya çok geçmiş olsun....böyle böyle öğrenecez işte.ben sezeryanla dogum yaptım ölüyodum nerdeyse amılyathanede uyanamadım uyandıktan sonra nefes alamadım boguluyodum hava verdıler sonra o amılyatlı halımle karnma bastrdılar cokkkk ıgrenctı ama hak ettım cunku kendım kasındım hersey normalken ben doktoara sezaeryn ıstedım kendım ettım kendım buldum ama ıkıncıye yarıdan uyustrma ıstıcem o bıraz daha ıyı dıgerıne gore
max factor ama hangisi canım,bi bakıver zahmet olmazsa bebeğim
evet sanada aynı soru canım max factor ama tam ismi var,birsürü çeşidi var ya ondan sordum tatlım
kalem flormar ultra blackmı?
aman aman ben mi çok tırsağım çok tatlı bnm cnm yaaa
sezeryanın ameliyatını izledim videoda ayy karnının içini yarıyorlar karnı yarık gibi...
yaa sular fışkırıyor karının içindennnn amannnn çok kötüyüm şimdi....
valla çatır çatır doğururum ama karnımı yardırmam....
acil bi durum olmadkça
senmi benmi canım,şu an önümde bir karton kutusu makyaj malzemesi var,ama parfümde senin kadar iddialı değilim canım,7 tane var bende.hayatım parfümleri olan üstü hele favorim..porsev var forevey çok güzeller ben makyaz malz. delisiyim giysi almam deli gibi mk. mlz. alırıf sıf parfüm saydım 16 olmuş
nedense aklıma genetiği oynanmış bebek diyesim geldi.15 dkklık bi ameliyatla gamzesi olabiliyomuş artık.oradaki birkaç dokuyu donduruyolarmış kalıcı gamze oluomuş yaptırsak mı ya
ay cnm inanki bende parfüm delisiydim bi dönem
avonun bütün ürünlerini inceledim netten...
avon soft musku araştırdım sen biliyr musun kokusunu?
ay çok yaşlı işi demişler yorumlarda vaz geeçtim
ben güllü pudralı kokuları severim..
ama avon soft musk sırfff talk pudra kokuyordu...
deosuna baktım...
ay öleyse ben sezeryan oluyım eşim diyo ztn senin canın kıymetli istediğin kadar normal doğum yapıcam de son dkk vazgeçersin sen diyo
saol gülümm darısı sana inşşş amin gülümm süper cannımm allahım ikisinide aratmadı sükür darısı tüm isteyenlere inşş
canımm başta ne kavgalar çıktı ama şimdi iyi anlaşıyolar hatta benim kıs beni odamda kardeşimel bırakın çadırımda oynucaz rahatsız etme diyor aspam
benimde herşey normaldi..
kendi isteğimle sezeryan oldum..
iyikide olmuşum...hiç bilmedim..
hayatım normal daha zor bunun bir iç dikişi var bide dış dikişi var daha çabuk enfeksiyon kapar. idrarını yapıyon benimde sezeryan çok rahattı iyikide öyle yapmışım hemde eşim içinde iyi altın biraz genişliyo çünkü
senmi benmi canım,şu an önümde bir karton kutusu makyaj malzemesi var,ama parfümde senin kadar iddialı değilim canım,7 tane var bende.
nedense aklıma genetiği oynanmış bebek diyesim geldi.
canım avonun ürünlerini pek bilmem ama bir parfümü var o parfüme deliriyorum ben.women of earth,çok seviyorum,elinde fazla olan varsa el kaldırsın
yamukprses o maskaram bıttı ınternetten baktım maxfactorlerınıne ama goremedım onunkını ama cok guzel avondan bı tane maskara aldım magnfy almayı dusunursenız sakın almayın 1000 fırca kılıymısta yk bılmem nemıs ıgrenc bısı ya sakın almayın ben onu surdukten sonra arkasından tekrar baska maskaradan suruyodum
valla bence sakın sezeryana heveslenme bıdıkçım......neeee ayyy vallamı offf sudamı doğum yapsam :44:
sen
canım avonun ürünlerini pek bilmem ama bir parfümü var o parfüme deliriyorum ben.women of earth,çok seviyorum,elinde fazla olan varsa el kaldırsın
benimde herşey normaldi..
kendi isteğimle sezeryan oldum..
iyikide olmuşum...hiç bilmedim..
senmi benmi canım,şu an önümde bir karton kutusu makyaj malzemesi var,ama parfümde senin kadar iddialı değilim canım,7 tane var bende.
nedense aklıma genetiği oynanmış bebek diyesim geldi.
kuzu ben şuan kullanıyorum o parfümü...
yorum yapmamıştım tatlımmm benim ikiside sezeryandı canım çok şükür zorda olmadı ben memnunum valla normalden çok korktugum için gerçi benimki mecburiydi ama genede iiyi ki olmuş
cnm senin mesajını görmedim bilmem yorum yaptın mı?
senin ikiside nasıldı szeryan mı normal mi_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?