sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ya ben ilk defa ameliyathaneye girdim korkuda ölcektim. valla çocuğun heyecanını bile unuttum kalpten gitçektim az daha

aynen bende ilk kez girdim ameliyathaneye...
hamileyken ameliyathane yazısını görünce ağlamaya başlardım..
ameliyathaneye girmeden önce herkesin önünde sedyeye yatırdılar..
herkesin önünden geçiyom.milletin bana bi bakışı var.
sanki ölüme gidiyom gibi hissettim kendimi.
ağlamaya başladım yine...hele o sonda işi yokmu..ıyyyyyyyyyyy

valla bence sakın sezeryana heveslenme bıdıkçım......

hımmm eğer avon kataloğu elime geçerse bi bakayım alırım belki bebeğim

ozaman en iisi epudralle normal doğum.ama risklerinide araştırmak lazm tabi bunun ağrısız olanı yok muuu

sonda mııııı sonda mı takıyolarr

yorum yapmamıştım tatlımmm benim ikiside sezeryandı canım çok şükür zorda olmadı ben memnunum valla normalden çok korktugum için gerçi benimki mecburiydi ama genede iiyi ki olmuş
aa anladım kuşum...
demek fazla ağır geçmemiş sende oh ne güzel
burbery weekendde süper...

burbery nin bütün parfümleri dehşet miş yaa

bende parfum manyagıyım bı tanesı bıtmedn dıgerını alırım ama vazgecemedıgım bı tane deotartm var oda caldıon beyaz sıse olanı coooook harıka bısuru parfumum varken ben yıne ondan vazgecemem o nu sıkarım kım duysa sorar okadar guzel kokuyokı sımdı gıdıp yıne sıkıcam bayılıyorum ona bence yarın herkes gıtsın 1 tane alsın pahalı deıl 5 yada 6 mılyon bısı emınım sızde sevıceksınn

ya kızlar size birşey sorayım..
tatlısız aslaaa duramam diyor musuunuz?
ben çok seviyorum yaaa

senmi benmi bebeğim,hele akşam olunca resmen tatlı krizi geliyor bana ama baklava tarzı şeyler sevmem,bana çikolata ve sütlü tatlı tarzı şeyler olacak,birde şimdi metro marketlerde satılan bir alman kekine taktıp,bitiyorum ona çok güzel,hatta şimdi yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…