kıss benim soruma niye cvp yazmadın(
bende iyiyim teşekkürler.bu topiğe 2. girişim ama agün başkaları vardı.su_peri falan.evliyim.21 yaşındayım
ben demin içtim bardak önümde duruyor hatta:)bu saatte en güzel kahve içilir hadi kahve ısmarlayım sizlere
hoşgeldin tatlım
alf vardı onu izlerdim,mavi ay vardı,sonra kuzen lero mu ne o vardı birde bizimkiler.
vışşşş aneyyy kızlar ibonun dansözünün ikizlere bakın,patlıycak valla
senin çocuğun kaç tane canım alttaki tickerinde oğuzhan 1 aylık yazıyo resimdeki bebek büyük???
1 yıllık evliyim...çocuğum yok.kayseriliyim o yüzden 38 yazdım.ama istanbuldayım şimdi...senin yaş kaç?
hahaha benim izlediğim dizileri kimse bilmiyor,yaşım burdan bile ortaya çıkıyor
14 ayı biticek canm.
benim 24 canım.5 senelik evliyim .2,5 yaşında oğlum var .böyle işte :))
benim 24 canım.5 senelik evliyim .2,5 yaşında oğlum var .böyle işte :))
benim izlediğim dizileri hiç biriniz bilmezsiniz bonanza küçük ev dallas
yok abloşum ya ben bilmem mavi ay falan
birde yasemince vardı yaa offf
ramazanlarda izlerdim herşey ne kadar daha sadeydi şimdi herşey netleşti...net ortamındayız daha çok
yok abloşum ya ben bilmem mavi ay falan
birde yasemince vardı yaa offf
ramazanlarda izlerdim herşey ne kadar daha sadeydi şimdi herşey netleşti...net ortamındayız daha çok
hım Allah bağışlasın canım.tickerinde 1 months yazıyoda ondan sordum.
benim izlediğim dizileri hiç biriniz bilmezsiniz bonanza küçük ev dallas
benm de bi tane ama yetio vlla. evi toparlıorum güya arkama bi bakıorum çoraplar lavabonun içinde, oyuncaklar kanepe dolap altlarında, elinde meyve suyu ya da sütü sanki içmeye değil halıları sulamaya vermişim gibi heryeri suluyo... size sölemiş miydim bilmiorum en son büyük vukaatımız da dış kapıyı surtım kapaması oldu. bana saatlerce ağlamama, korkudan 10 yaş yaşlanmama ve 40 liralık çilingir servisine mal olmuştu.. zor vala çok zor....
hımmm memnun oldum.sen nerde yaşıyosun çalısıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?