sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

neyse arkadaşlar sohbetinize doyum olmaz.kendinize iyi bakın.herkese iyi geceler.bütün güzellikler hep sizinle olsun.
güle güle ikizcim bende kaçıyorum az sonra
iyi uykular...
hoş sohbetin için çok tşkkr

kızlar şaka maka çok uykum geldi birazda gözlerim yoruldu...
hepinizi çok öpüyorum kusura bakmayın..
görüşmek üzere

sanırım annelerimiz damatlarının bizleri üzmemesi için,ama o zaman erkek anneleri niye böyle düşünmüyor,gelin aman oğlumuzu üzmesin diye,sanırım ataerkil toplum olduğumuz için

kesinlikle kız verilir gelin alınır geleneğinden kaynaklı

neyse arkadaşlar sohbetinize doyum olmaz.kendinize iyi bakın.herkese iyi geceler.bütün güzellikler hep sizinle olsun.

kızlar şaka maka çok uykum geldi birazda gözlerim yoruldu...
hepinizi çok öpüyorum kusura bakmayın..
görüşmek üzere

ben buraya takılmaya başladıktan sonra,seninde hep uyuyacağın tuttu,geçen hafta sabah 6 ya kadar burdaymışsın ama...
peki öyle olsun,iyigeceler canım,tatlı rüyalar,

ben buraya takılmaya başladıktan sonra,seninde hep uyuyacağın tuttu,geçen hafta sabah 6 ya kadar burdaymışsın ama...
peki öyle olsun,iyigeceler canım,tatlı rüyalar,

hayır hayır aslaaaaa
ben altıya kadar burda durmadım bir kere bile...
saat farkı oluyor kkda farkında değil misin?
mesela üç buçukta çıksam dört buçuk diye gözüküyor dikkat et cnm.
ayrıca seni çok seviyorum neden çıkacağım tutsun ki çok yoruldum btün gün..
ben en fazla 4 de çıkmışımdır kkdan hiç beş olduğunu görmedim açıkcası...

belki binde bir olmuşturda yalan söylemeyeyim oda beşi geçmemiştir...
kesinlikle altı değil ama...
yamukprenses...
şuanda eşim uyumuyor ve beni bekliyor...

aa aklıma gelmişken nooldu halledebildinizmi müteaahitle

gidemedik cnm. yrn ya da haftaiçi felan gidicez heralde. eşim çalışıodu bugün ondan gidemedik. gerçi yrn da çalışıcak ama bakalım erken çıakrsa ve pazar çalışıosa adam gidicez.

ayy tatlım benim,haklısın saat farkı var burda,1,5 saat falan.senin yatma sebebin benimle ne alakalı olsun tabiikide,alemsin ya bide açıklamaya çalışıyorsun,lafın gelişi dedim,öptüm ben seni,hadi koş kocişinin yanına

kızlar ben nakavt oluyorum. gözler kapanıo. yrn oğlum da kesin 7-8 uyanır. uyuyayım acık. hepinizi çoooookkk öpüorum ve hoş sohbetiniz için tekrardan tşkkrler ediyorum. hepinize hayırlı geceler canlar....

gidemedik cnm. yrn ya da haftaiçi felan gidicez heralde. eşim çalışıodu bugün ondan gidemedik. gerçi yrn da çalışıcak ama bakalım erken çıakrsa ve pazar çalışıosa adam gidicez.

anladım cnm.hadi hayırlısı

saate baktımda bayağı geç olmuş bende çıkıyım banyo fln yapıyım anca saçımı kurutup yatarım yarın erken kalkcam öptm hepinizi iyi sohbetler

anladım cnm.hadi hayırlısı

saate baktımda bayağı geç olmuş bende çıkıyım banyo fln yapıyım anca saçımı kurutup yatarım yarın erken kalkcam öptm hepinizi iyi sohbetler

oooo iyice kan kaybetmeye başladık ya,herkes gidiyor,iyi bende çıkıyorum o zaman,herkese iyigeceler,öpüldünüz

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız?çok şükür bugün uykumuzu aldık dinlendik dün hiç giremedim annemler süpriz yapıp buraya geldiler aksama kadar bendelerdi aksamda eşim erken geldi yemek yedik eşimin müdürne çay içmeye gittik hiç giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…