güle güle ikizcim bende kaçıyorum az sonraneyse arkadaşlar sohbetinize doyum olmaz.kendinize iyi bakın.herkese iyi geceler.bütün güzellikler hep sizinle olsun.
cnm görüntü tabiiki önemli ama.. görüntü olarak hoşuma gidenler özellik olarak işime yaramıyor. açıkcası en önemlisi şarjın iyi gitmesi ve 3g olması. nokia tercih etmemin
anladım cnm o zaman durum değişir sende haklısın...
o zaman güzel yani..
içine hangisi siniyorsa onu al..cnm
neyse arkadaşlar sohbetinize doyum olmaz.kendinize iyi bakın.herkese iyi geceler.bütün güzellikler hep sizinle olsun.
sanırım annelerimiz damatlarının bizleri üzmemesi için,ama o zaman erkek anneleri niye böyle düşünmüyor,gelin aman oğlumuzu üzmesin diye,sanırım ataerkil toplum olduğumuz için
kızlar şaka maka çok uykum geldi birazda gözlerim yoruldu...
hepinizi çok öpüyorum kusura bakmayın..
görüşmek üzere
neyse arkadaşlar sohbetinize doyum olmaz.kendinize iyi bakın.herkese iyi geceler.bütün güzellikler hep sizinle olsun.
kızlar şaka maka çok uykum geldi birazda gözlerim yoruldu...
hepinizi çok öpüyorum kusura bakmayın..
görüşmek üzere
onlara da bakim bi cnm tşkkr.
ben buraya takılmaya başladıktan sonra,seninde hep uyuyacağın tuttu,geçen hafta sabah 6 ya kadar burdaymışsın ama...
peki öyle olsun,iyigeceler canım,tatlı rüyalar,
aa aklıma gelmişken nooldu halledebildinizmi müteaahitle
hayır hayır aslaaaaa
ben altıya kadar burda durmadım bir kere bile...
saat farkı oluyor kkda farkında değil misin?
mesela üç buçukta çıksam dört buçuk diye gözüküyor dikkat et cnm.
ayrıca seni çok seviyorum neden çıkacağım tutsun ki çok yoruldum btün gün..
ben en fazla 4 de çıkmışımdır kkdan hiç beş olduğunu görmedim açıkcası...
kızlar ben nakavt oluyorum. gözler kapanıo. yrn oğlum da kesin 7-8 uyanır. uyuyayım acık. hepinizi çoooookkk öpüorum ve hoş sohbetiniz için tekrardan tşkkrler ediyorum. hepinize hayırlı geceler canlar....
gidemedik cnm. yrn ya da haftaiçi felan gidicez heralde. eşim çalışıodu bugün ondan gidemedik. gerçi yrn da çalışıcak ama bakalım erken çıakrsa ve pazar çalışıosa adam gidicez.
anladım cnm.hadi hayırlısı
saate baktımda bayağı geç olmuş bende çıkıyım banyo fln yapıyım anca saçımı kurutup yatarım yarın erken kalkcam öptm hepinizi iyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?