sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

keremceeeee iyiki doğdun keremceee
nice mutlu yaşlara cnm benim

Nice mutlu yıllara (bir yaş daha yaşlandın):84::84:

teşekkür ederim hepinize kızlarrr

bu arada eşim bana hediye ne almış biliyonuz mu
deri tepsi
geçenlerde söylemiştim çok hoşuma gidiyo diye unutmmaış onu almış

Güle güle tatlım.. yarın yine mesaiye bekliyoruz şekerim ona göre yoklama alıcam bundan sonra.. geç gelenler de hazırlasın geç kağıtlarını

kızlarrr evliliğimin ilk günlerini düşündükçe aklıma sorular geliyor
bitane daha geldi

şimdi ilk evlendiğim zaman mutfak kazaları oldu bi kaç tane
ama en iyi hatırladığım birşeyi yazıyorum sizlere
taze fasulye yapmıştım tencerede duruyor...o an borcamda falan değil yani neyse
ben fırınıı mı temizleyecektim bilmiyorum ama aldım elime tencereyi ve bir anda kütttt olduğu gibi yere tencere
her yer yağğğğ fasulye oldu..
o anda eşimden Allah razı olsun geldi bana elimi sürdürtmedi kendi kabasını aldı...
sonra bn silmiştim ama o kabasını almak ölümdü benm için yapsaydım:13:

kızlar katı meyve sıkacağı alcam içinizde kullanan varmı kullanan varsa hangi markayı bana tavsiye eder.
bizim buraya paşabahçeci geliyo ev ürünleri satıyo. bugün sordum plıpsın (marka nasıl yazılıyo unuttum ) vardı 250 milyon dedi bana alsam mıki pahalımı acaba ne dersiniz kızlar

Güle güle tatlım.. yarın yine mesaiye bekliyoruz şekerim ona göre yoklama alıcam bundan sonra.. geç gelenler de hazırlasın geç kağıtlarını

bu arada eşim bana hediye ne almış biliyonuz mu
deri tepsi
geçenlerde söylemiştim çok hoşuma gidiyo diye unutmmaış onu almış

ay şekerim hala bakamadım bn o deri tepsiye
pek cahal kalmışım bu konuda

Bende sütü unutmustum cezvede sütü koydum gectım muzık setının onue bangır bangır muzık dınlyom bı koku gelıyo yanık kokusu ama hıc kendımden ummuyom sut aklıma gelmıyo hıc koydugum neyse allahtan tam o sırada esım geldı hemen mutffaga daldı sondurdu

benim var kullanıyorum beko markası.memnunum ama meyveyi falan doğrayıp öyle atıyosun zor oluyo öyle.tefal in gördüm meyveyi bütün atıyosun haznesi geniş yani.ben 3 sene önce 110 a almıştım.bence 250 pahalı.150 ye falan bulursun bence

benim de o tarz kazalarım çok oldu.. en kötüsü de ocakta sol göğsüm yanmıştı.. evet alıcılarınızla oynamayın doğu okudunuz.. eşim çok dalga geçmişti benimle yaa. Allah'tan iz falan kalmadı

canım ben daha evlenmeden önce almıştım çok da memnunum açıkçası. Markası kenwood Evkur'da anneler günü indirimi de vardı 3 sene önce 100 tl' ye almıştım.

deli bu kız yaaa.kız cydoş yerim seni

yi beni yi beni

benımkı arzum cokta guzel sıkıyo usten bı koyyon alttan tırinkk suyu cıkıyo bence yenı cıkan modellerde ole kotu sıkan yoktur tabı hangısı daha ıyı dersen en pahalısı hangısıye odur bence

hayatım bugün gördüm bizim kapıya gelen ben genelde ondan alıış veriş yaparım marka getiriyo oöle dandirik değil nettende baktım. meyveleri bütün atıyorsun bide çelik daha önce tvde tanıtımını görmüştüm ya çok kararsız kaldım ama alıcam heralde

sağol bacım.kullanışlı değil diyolar ama bilmiyom...
çok da güzel ama :))
ev aldığımız için kredi ödüyoz ondan bu sene tepsiyle idare et diyo eşim

bence de kullanışlı değil canım zaten ben sürekli kullanmıyorum..

yani iyi barim tepsi almış.. onu bulamayan da vardır kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…