keremceeeee iyiki doğdun keremceee
nice mutlu yaşlara cnm benim
Iyiki dogdun gülayyyyy iyiki dogdun gülay naynaynaynaynaynay naynanaynaynaynay alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş iyiki dogudun gülaycım allah sana uzun ama bıokadarda guzel bı omur versın tum dıleklerın gercekllessın tum guzellıkler senınle olsun
Nice mutlu yıllara (bir yaş daha yaşlandın):84::84:
kızlar valla size doyum olmuo ama yrn erken kalkıp temizlik felan yapmam lazım. öpüorum hepinizi. iyi sobhetler size. byyyyyyy
keremce canım bu arada doğum gününü tekrar kutluyorum. nice hayırlı mutlu yıllara inş.
kızlar valla size doyum olmuo ama yrn erken kalkıp temizlik felan yapmam lazım. öpüorum hepinizi. iyi sobhetler size. byyyyyyy
keremce canım bu arada doğum gününü tekrar kutluyorum. nice hayırlı mutlu yıllara inş.
Güle güle tatlım..yarın yine mesaiye bekliyoruz şekerim ona göre yoklama alıcam bundan sonra.. geç gelenler de hazırlasın geç kağıtlarını
bu arada eşim bana hediye ne almış biliyonuz mu
deri tepsi
geçenlerde söylemiştim çok hoşuma gidiyo diye unutmmaış onu almış
Güle güle tatlım..yarın yine mesaiye bekliyoruz şekerim ona göre yoklama alıcam bundan sonra.. geç gelenler de hazırlasın geç kağıtlarını
bu arada eşim bana hediye ne almış biliyonuz mu
deri tepsi
geçenlerde söylemiştim çok hoşuma gidiyo diye unutmmaış onu almış
kızlar katı meyve sıkacağı alcam içinizde kullanan varmı kullanan varsa hangi markayı bana tavsiye eder.
bizim buraya paşabahçeci geliyo ev ürünleri satıyo. bugün sordum plıpsın (marka nasıl yazılıyo unuttum ) vardı 250 milyon dedi bana alsam mıki pahalımı acaba ne dersiniz kızlar
kızlarrr evliliğimin ilk günlerini düşündükçe aklıma sorular geliyor
bitane daha geldi
şimdi ilk evlendiğim zaman mutfak kazaları oldu bi kaç tane
ama en iyi hatırladığım birşeyi yazıyorum sizlere
taze fasulye yapmıştım tencerede duruyor...o an borcamda falan değil yani neyse
ben fırınıı mı temizleyecektim bilmiyorum ama aldım elime tencereyi ve bir anda kütttt olduğu gibi yere tencere
her yer yağğğğ fasulye oldu..
o anda eşimden Allah razı olsun geldi bana elimi sürdürtmedi kendi kabasını aldı...
sonra bn silmiştim ama o kabasını almak ölümdü benm için yapsaydım:13:
kızlar katı meyve sıkacağı alcam içinizde kullanan varmı kullanan varsa hangi markayı bana tavsiye eder.
bizim buraya paşabahçeci geliyo ev ürünleri satıyo. bugün sordum plıpsın (marka nasıl yazılıyo unuttum ) vardı 250 milyon dedi bana alsam mıki pahalımı acaba ne dersiniz kızlar
deli bu kız yaaa.kız cydoş yerim seni
Bizim buraya paşabahçeci geliyo ev ürünleri satıyo. Bugün sordum plıpsın (marka nasıl yazılıyo unuttum ) vardı 250 milyon dedi bana alsam mıki pahalımı acaba ne dersiniz kızlar
wışşş
Güle güle kullan şekerim, bende de var o tepsidn
benim var kullanıyorum beko markası.memnunum ama meyveyi falan doğrayıp öyle atıyosun zor oluyo öyle.tefal in gördüm meyveyi bütün atıyosun haznesi geniş yani.ben 3 sene önce 110 a almıştım.bence 250 pahalı.150 ye falan bulursun bence
hımm gördüm şekerim keremcecim
güle güle kullan bebikim.
ben de gümüş tepsi hastasıyım
sağol bacım.kullanışlı değil diyolar ama bilmiyom...
çok da güzel ama :))
ev aldığımız için kredi ödüyoz ondan bu sene tepsiyle idare et diyo eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?