tatlım ben daha öyle şeylere geçmedim...bebişim yok...kızlar katı meyve sıkacağı alcam içinizde kullanan varmı kullanan varsa hangi markayı bana tavsiye eder.
bizim buraya paşabahçeci geliyo ev ürünleri satıyo. bugün sordum plıpsın (marka nasıl yazılıyo unuttum ) vardı 250 milyon dedi bana alsam mıki pahalımı acaba ne dersiniz kızlar
Bende sütü unutmustum cezvede sütü koydum gectım muzık setının onue bangır bangır muzık dınlyom bı koku gelıyo yanık kokusu ama hıc kendımden ummuyom sut aklıma gelmıyo hıc koydugum neyse allahtan tam o sırada esım geldı hemen mutffaga daldı sondurdu
benımkı arzum cokta guzel sıkıyo usten bı koyyon alttan tırinkk suyu cıkıyo bence yenı cıkan modellerde ole kotu sıkan yoktur tabı hangısı daha ıyı dersen en pahalısı hangısıye odur bence
benim de o tarz kazalarım çok oldu.. en kötüsü de ocakta sol göğsüm yanmıştı.. evet alıcılarınızla oynamayın doğu okudunuz.. eşim çok dalga geçmişti benimle yaa. Allah'tan iz falan kalmadı
canım ben daha evlenmeden önce almıştım çok da memnunum açıkçası. Markası kenwood Evkur'da anneler günü indirimi de vardı 3 sene önce 100 tl' ye almıştım.
yi beni yi beni
hoşbuldummm balımmmmmhoşgeldin cnm...
hoşgeldin ezgimmmm
cadıya iyi bak kıss su perim
cnm ben onu cyda için demiştim hani koltuğun kenarına oturunca babasıda burası senin evin kızım demiş ya ondan dedim öyle:)
kız CEYDAAAA NİYE GÜLDÜN BANA
hoşbuldummm tatlımmmmmhoşgeldin canımm..
hoşgeldin şekerimm
Güle güle balım.. sana da Allah rahatlık versin.. küçük kuzuyu öp yerime..
hoşbuldumm canımmhoşgeldiniz kızlar
iyiki dogdun canım mutlu yıllar sevdiklerinle inşşşteşekkür ederim hepinize kızlarrr
sağol bacım.kullanışlı değil diyolar ama bilmiyom...
çok da güzel ama :))
ev aldığımız için kredi ödüyoz ondan bu sene tepsiyle idare et diyo eşim
tatlım ben daha öyle şeylere geçmedim...bebişim yok...
evelki günü yani bi kaç gün önce diyiyim eşimle
narenciye sıkacağı gösterdim bak alalım aşkm diye...
sanki gereksiz gibi duruyor ama el yorulmasından iyi sıkarken...
alacam ama ne zaman çok önem vermiyorum o ev aletine...
ayy sormaa
bi gün bir şey kızartıyorum.....
yağın altını açık unutmuşum...
aman yarabbim o yağğğ olmuş kömür...mutfağa bir girdim dumandan vefat ediyorduk Allah göstermesin....
ama ev tütüyor kap kara dumanlarrrrrr
hayatım bugün gördüm bizim kapıya gelen ben genelde ondan alıış veriş yaparım marka getiriyo oöle dandirik değil nettende baktım. meyveleri bütün atıyorsun bide çelik daha önce tvde tanıtımını görmüştüm ya çok kararsız kaldım ama alıcam heralde
saol bebem.
gümüş tepsi 3 tane var bende napacaksam o kadarını bende anlamadım
benim de o tarz kazalarım çok oldu.. en kötüsü de ocakta sol göğsüm yanmıştı.. evet alıcılarınızla oynamayın doğu okudunuz.. eşim çok dalga geçmişti benimle yaa. Allah'tan iz falan kalmadı
Allah seni ne etmeye...
nasıl becerdin şekerim bunu sen??
alıcılarınızla oynamayn
saol bebem.
gümüş tepsi 3 tane var bende napacaksam o kadarını bende anlamadım
aynennn bendede bi kaçtANE var hiçte kullanmıyorum...
büdefe duruyorlar öyle...
amann plastik tepsi neyime yetmiyor
hayatım bugün gördüm bizim kapıya gelen ben genelde ondan alıış veriş yaparım marka getiriyo oöle dandirik değil nettende baktım. meyveleri bütün atıyorsun bide çelik daha önce tvde tanıtımını görmüştüm ya çok kararsız kaldım ama alıcam heralde
ben katı meyve sıkacağına o kadar para vermem şahsen 250 çok yani.. 100-150 neyse de.
benim anam da gümüş tepsi hastasıdır..çeyize almış da almış.. bende 4 tane varçay seti takımında da var 1 tane etti mi 5
evet hayatım eşler öyledir beni,mkide aynı bi o kalmıştı dedi ama mecbur alıcak
bende bugün halite vişne kaynattım anne kola dedi evet dedim ama yutmadı içmedi tabi gene zorla içirdim.güvenilirse al canım..
kerem için almıştım ben.şimdi de portakal suyu sıkıp içiriyom.al kerem kola diyom ona
ay kuşum sanki gereksiz gibi duruyor derken ben öyle düşünüyorum demk istedim
eşim ne göstersem alalım der bende gerek yok derim müsriflik olmasın diye.
çok şükür o yönden rahatım
bende bugün halite vişne kaynattım anne kola dedi evet dedim ama yutmadı içmedi tabi gene zorla içirdim.
kız nasıl yandı
Allah seni ne etmeye...
nasıl becerdin şekerim bunu sen??
alıcılarınızla oynamayn
aynennn bendede bi kaçtANE var hiçte kullanmıyorum...
büdefe duruyorlar öyle...
amann plastik tepsi neyime yetmiyor
Ya benim ocağın bana yakın olan kısmı yanıyordu.. normalde çaydanlıkta çay demliyordum. ocağın üzerindeki dolaptan bişey alıcaktım çaydanlığı kenara aldım o an çarpıp düşmesin diye.. neyse ben uzandım dolaba.. birden bi acı hissettim.. sonra bi baksam ki göğsüm resmen yanmış yani su toplamıştı. sonra kremler falan eczaneye gittim arkadaşım eczacı zaten.. iz falan kalmadı çok şükür.. kaç günlerdir evde sutyensiz dolaştım, bol t-shirtler falan giydim. bi de eşim dalga geçip durdubi de bana üstüne üstlük takma isim taktı; 'ceyda memesiyanık' diyee
bu marka plıhps nasıl yazılıyodu bu ya 300 dedi ama peşin fiyat 250 ama gene taksitle ödücem cumartesi bi çarşıyada bakim dimi
bizde tam tersi ben hep aç gözlüyümdür ev konusunda herşeyi alalım isterim oda finenler dengeliyiz yani
tadını hiç bilmediği için kolanın yuttu bizimki portakal suyunu
dumandan zehirleniyorduk dedim ama kimsee ayy kurdelamm ucuz atlatmışsın kkıss demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?