sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

tatlım ben daha öyle şeylere geçmedim...bebişim yok...
evelki günü yani bi kaç gün önce diyiyim eşimle
narenciye sıkacağı gösterdim bak alalım aşkm diye...
sanki gereksiz gibi duruyor ama el yorulmasından iyi sıkarken...
alacam ama ne zaman çok önem vermiyorum o ev aletine...

ayy sormaa
bi gün bir şey kızartıyorum.....
yağın altını açık unutmuşum...
aman yarabbim o yağğğ olmuş kömür...mutfağa bir girdim dumandan vefat ediyorduk Allah göstermesin....
ama ev tütüyor kap kara dumanlarrrrrr

benımkı arzum cokta guzel sıkıyo usten bı koyyon alttan tırinkk suyu cıkıyo bence yenı cıkan modellerde ole kotu sıkan yoktur tabı hangısı daha ıyı dersen en pahalısı hangısıye odur bence

bu marka plıhps nasıl yazılıyodu bu ya 300 dedi ama peşin fiyat 250 ama gene taksitle ödücem cumartesi bi çarşıyada bakim dimi

kız nasıl yandı

hoşbuldummm balımmmmm
hoşgeldin canımm..

hoşgeldin şekerimm

Güle güle balım.. sana da Allah rahatlık versin.. küçük kuzuyu öp yerime..
hoşbuldummm tatlımmmmm
hoşgeldiniz kızlar
hoşbuldumm canımm
teşekkür ederim hepinize kızlarrr
iyiki dogdun canım mutlu yıllar sevdiklerinle inşşş

sağol bacım.kullanışlı değil diyolar ama bilmiyom...
çok da güzel ama :))
ev aldığımız için kredi ödüyoz ondan bu sene tepsiyle idare et diyo eşim

bızımde pazar evlılık yıldonumumuzdu gercı bızım bırsuru evılık yıldonumuuz var 15 ocak nıkah 14 subat aynı ev paylasımı ev...lenme 21 mart dugun zuhahha benımkıde bana kolye almıs kedı lı gumus zannettım ılk basta kızdım ıcımden de sonra beyaz altın dedı sınırım gectı bende ona kazak aldım begendımı bılmıyorum ama ertesı gunu hemen gıydı delüü

evet hayatım eşler öyledir beni,mkide aynı bi o kalmıştı dedi ama mecbur alıcak

ben katı meyve sıkacağına o kadar para vermem şahsen 250 çok yani.. 100-150 neyse de.
saol bebem.
gümüş tepsi 3 tane var bende napacaksam o kadarını bende anlamadım

benim anam da gümüş tepsi hastasıdır..çeyize almış da almış.. bende 4 tane var çay seti takımında da var 1 tane etti mi 5

güvenilirse al canım..
kerem için almıştım ben.şimdi de portakal suyu sıkıp içiriyom.al kerem kola diyom ona

tamam hayatım pahalı ama bikere alıcam bide ev aletlerinde markaya önem veriyorum gerçi onlarda bozulur

evet hayatım eşler öyledir beni,mkide aynı bi o kalmıştı dedi ama mecbur alıcak

ay kuşum sanki gereksiz gibi duruyor derken ben öyle düşünüyorum demk istedim
eşim ne göstersem alalım der bende gerek yok derim müsriflik olmasın diye.
çok şükür o yönden rahatım

ay kuşum sanki gereksiz gibi duruyor derken ben öyle düşünüyorum demk istedim
eşim ne göstersem alalım der bende gerek yok derim müsriflik olmasın diye.
çok şükür o yönden rahatım

bizde tam tersi ben hep aç gözlüyümdür ev konusunda herşeyi alalım isterim oda finenler dengeliyiz yani

kız nasıl yandı

bu marka plıhps nasıl yazılıyodu bu ya 300 dedi ama peşin fiyat 250 ama gene taksitle ödücem cumartesi bi çarşıyada bakim dimi

bence okadarda para wermne gerek yok bence kotude olmasında ortası bısı olsun netcede sııkınca hepsı sıkyıo hem bebegın yoksa sureklıde kullaınlan bısı degıl ben cocuuk oldugu ıcın sureklı sıkmaya ozen gosterıyorum ama temızlmesı ölummm gıbı bence sen kolay temızlenen bısı al

bizde tam tersi ben hep aç gözlüyümdür ev konusunda herşeyi alalım isterim oda finenler dengeliyiz yani

ya şekerim evin ihtiyaçlarını aldığım için araya basit şeyler girmesin istiyorum..
geçenlerde saç kurutma makinesi aldı eşim...ıvır zıvır onlar bitsin dedim yoksa bayılırım ev için yada üst baş giyim alışverişine

tadını hiç bilmediği için kolanın yuttu bizimki portakal suyunu

benimki istediğinde yarım su yarım kola bir tatlı kaşığı şeker karıştırıyorum ama arada çok vermem

zaten ben kola delisiyim eşim eve kola ketçap mayonez hep yasaktır dayanamam hepsini yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…