• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum evli bayanlara..

poncik5959

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
72
47
3
31
Merhaba arkadaşlar.
2 aylık evliyim.. sanırım daha alısmıs değilim. çoğu zaman kavgalı ve konusmayarak geçiyor günler. sizlerde de böyle olmusmuydu. şuan bocaladıgımız ıcın mı böyle onu da anlayamıyorum. yanlız her evlenen böyle midir. bazı seyler oturana kadar kavga olur mu yada bizmi evliliği beceremedik..?

Olur canım stres yapma alışma evresi ne kadar önceden tanısan bile aynı evi paylaşmak bambaşka...
Sadece kavga ve küslüğü fazla uzatmayın....

Ne yaşıyosunuz ki bu kadar bocalayacak? 2 ay daha çok yeni..
hani derler ya aynı evde yasamayınca kimseyi bilemezsin diye.. belki de bu yüzden. bazen çok inatlasıyoruz ama hep alttan alan taraf benim. sizce de normalmi yada sizlerde yeni evlendiğinizde sık tartısırmıydınız

Dengeli olmalı
Bir taraf sakin
Bir diğer taraf hareketli

Daha iki ay çok erken Tabii ki alışma süreci için ama sorunlar büyükse bilemiyorum detaya girilmemiş konuda

Evlılıgın ılk ıkı senesı her zaman en kritik zamandır. Masada oturmasından tutunda ellerını yıkaması bıle batar ınsana. Sıze tavsıyem evlılıgınız bagları guclensın falan ayagına ınanıp sakın karsınızdakınden emın olmadan cocuk yapmayın. Hem cocuga hem sıze yazık olur. Once bırbırınıze alısın aynı evde yaşaYABİLİN ondan sonra taş yerine oturacak mı bakın bakalım.

hani derler ya aynı evde yasamayınca kimseyi bilemezsin diye.. belki de bu yüzden. bazen çok inatlasıyoruz ama hep alttan alan taraf benim. sizce de normalmi yada sizlerde yeni evlendiğinizde sık tartısırmıydınız
Hmm bizim ilk evliligimizde acikcasi 2 ay sonra soyle bi kavgamiz oldu baya buyuk bi kavgaydi onda da baskasinin lafina bakarak benimle ters konusmasiydi.. ben ciddi sekilde tavrimi koymustum boyle evlilik yurutemem sen bana baskalarinin lafiyla geliceksen biz seninle cok kavga ederiz ben birinden duysam senin hakkinda once sana gelir adam akilli konusurum varsa haksiz bi yonun ona gore de davranirim demistim ve kaldi ki benim hic bi sucum da yoktu yani yeni gelinsin goze batiyosun esimin akrabalarindan birisi laf etmis hakkimda once bana sorucaksin ondan sonra gerekeni yaparsin haksizsam eger demistim ve suan 5. Senemiz biticek birdaha da oyle buyuk bi kavgamiz olmadi arada ufak tefek anlasamadigimiz konular oldu tabiki 5 parmagin 5 i bir degil ama yeri geldiginde o bazende ben alttan alirim herzaman esim veya herzaman alttan alan ben olmam hersey karsilikli.. inatlasmaniza gelecek olursam da acaba kucuk meseleleri buyutuyomusunuz hani illaki kafaniz uyusmaz her konuda ama iki kisinin gecinebilmesi birbirlerinin kusurlarini hosgormesiyle olur.. buyutup meseleyi uzatmak da iyi degil evlilik ler kolay kurulmuyo yuvayi yikmak cok kolaydir onemli olan ayakta tutabilmek bazen oturup birbirinizin hoslanmadiginiz huylarini konusun anlatin kirilmaca darilmaca yok diyin basta :) ne biliyim biseyleri cozmek size bagli biraz da..

mesela dun kavga ettik diye salondaki koltukta uyudu ..

ama tabi bende sinirden bütün bardakları duvara atıp parçaladım

Genel olarak alışma süresi 1 yılı buluyor,bizim öyle olmuştu en azından. 2 farklı insanın bir evde yaşaması zor,hele dışardan müdahale varsa.

Yok artık. Bardaklarin suçu ne.

Uğruna ölürüm dediğim, 6 yaşımdan beri vurgun olduğum adamla evliliğin ilk 6 ayında 6 kere boşanmaya kalktık. :D Neden oldu nasıl oldu hatırlamıyorum hiç. Şuan 2.5 yıl olacak neredeyse, eser kalmadı o ilk aylardan. Herkes olur demişti bende atıp tuttuydum bizde olmaz diye, oluyormuş.

mesela dun kavga ettik diye salondaki koltukta uyudu ..
Bak mesela bu dogru degil kavga olur tabi tuzu biberidir ama ayri uyumak olmas.. araya seytan girer der bizim buyukler :) bende oyle dusunuyorum tabi..
Esinle konus mesela kavga edelim tabi ama ayri uyumak iste atiyorum en ufak biseyde bitti bosaniyoruz al bu yuzugude gibi tavirlar hatta yuzuk o parmaktan cikip atilmalar felan dogru degil kavga edebilirsiniz ama asla ayri uyumayin anlasma yapin kendi aranizda.. ne olursa olsun netur kavga yasarsak yasayalim asla yataga kus girmeyelim diyin birbirinize.. bu duruma gore kavganin sebebine gore degisebilir fakat ne konularda kavga ediyosunuz mesela siz?
Aldatma dayak vs. olmadigi surece dedigim gibi kavganin boyutu ne olursa olsun yatak ayirmak yataga kus girmek bana gore dogru degil o evlilik herzaman ipte durur kopma esigine gelir zamanla.. onemli olan kavgayi bile saglam yapabilmektir..

Ilk aylar gerçekten böyle sorunlar olabiliyor . Ben 5 senelik evliyim . 9 senedir hayatında eşim . Ne kadar tanırsan tani evlilik bambaşka . Erkeklerde oluyor genelde degisiklik.nasılsa evlendik artık benim bisey yapamaz elime aldim gibi düşüncelerle hareket ediyorlar bizlere karşı . Sen yine de alttan al ona onun gibi karşılık verme derim . Bardak kırma olayı falan demissin . Demek ki sende sakin bi insan olamıyorsun. Biri ateş biri su olmalı zayen Allah ona göre dengeliyor bütün eşleri . Yoksa geçim olmaz . Ama kafana takma derim ilk aylarınızın tadını çıkarın . Ona yemekler hazırla . Supriz yap . Güzel giyin gece için kendini hazırla. Bir de böyle yao bak nasil kuzu gibi olucak .

Merhaba arkadaşlar.
2 aylık evliyim.. sanırım daha alısmıs değilim. çoğu zaman kavgalı ve konusmayarak geçiyor günler. sizlerde de böyle olmusmuydu. şuan bocaladıgımız ıcın mı böyle onu da anlayamıyorum. yanlız her evlenen böyle midir. bazı seyler oturana kadar kavga olur mu yada bizmi evliliği beceremedik..?
Neredeyse büyük bi cogunluk bunu yasamıstır en azından ben ve benim cevremin hepsi
Ben ilk ay her gün aglıyordum eşime
Seni seviyorum ama evliliği hic sevmiyorum diye
Sorumluluk vs ağır gelmişti
İlk bir yıl icinde bosanan o kadar cok cift var ki inanamazsın
O yüzden biraz sabır hepsi gececek ilişkine kocana hatası vs si yoksa tutun kavgalar gelir gecer

En güzel günlerinizi berbat etmeyin .alışma sürecinde bunlar normal fakat yatak ayırma ,günlerce konuşmama falan hiç normal değil ..nasıl başlarsan öyle devam ediyorsun .düzelecekse de sabredip, o günleri göremeden boşanmak zorunda kalıyorsun .en önemlisi inatlaşmamak ..inat işin içine girdi mi evlilik cehennem oluyor .

Bizim olmadı biz evlenmeden de çokca birlikte kaldık evimizde hala daha pek kavgamız olmaz

Merhaba arkadaşlar.
Aslında tam canım cicim zamanları. Kavga edecek ne buluyorsunuz

Back
X