- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Çok şükür olmadı. Olmasın da zaten. Ürkütücü geldi bana şimdi. Allah korusun.Gecenlerde onemli bir sinavim vardi sinav gozetmenimi gördum ve gördugum andan sonra ki 5 dakikayi hatirlamiyorum. O 5 dkda Birsuru soru sordu heyecandan bilemedim tam kaldım dedim bir bakış attı ve devam edelim dedi. Sonra heycanim gecti kendime geldim. Sinavi da geçtim. Sonra sacma dusuncelere kapildim. O olmasa gecemezdim falan hatta teşekkur etmek falan istedim.
Neden oldu bilmiyorum kendimi de suçlu hissettim eşime karşi...
Yanlismi bilmiyorum ama ben dusuncelerimi esimle hep paylasirim. Simdi onlari soyleyemeyince kotu hissettim kendimi
Ilk defa gördugunuz ve birdaha gormeyeceginiz birinden bir anlık etkilendiginiz oldu mu ?
Çok şükür olmadı. Olmasın da zaten. Ürkütücü geldi bana şimdi. Allah korusun.
Evli değilim bende cevaplayabilir miyim
Bence kendinizi vesveselere teslim etmeyin. Zaten bunu sorgulayıp vicdan yapan bir insan kötü niyetli yaklaşımda bulunmaz. Anlık bir dürtüdür deyip geçin kafanızda kurup bir isim vermeyin buna "beğenme" gibi
Beğenme olabilir bence çok takılıp kafanızda büyütmeyin geçsin gitsin böylelikle
Evlenince duygularımızı aldırmıyoruz ki sonuçta dizilerde filmlerde de bi dünya insan beğeniyoruz eşlerimizde tabiki takılmamak en güzeliGeçtim gitti
Evlenince duygularımızı aldırmıyoruz ki sonuçta dizilerde filmlerde de bi dünya insan beğeniyoruz eşlerimizde tabiki takılmamak en güzeli
Ben hiç öyle düşünmemiştimBu saate sen adami dusunuyorsun, farkindamisiin?
Begenmek farkliBen hiç öyle düşünmemiştimkış kış adam kış kış
Muslera hayranıyımdir. Gecenlerde evlenmiş. Baya içerlendim eşime de soyledim. Aşkım sevgilim beni beklemekten vazgeçmiş gitmiş başkasiyla evlenmiş diye. O da biliyor muslera oldugunu.
Vahhh vahh yazik etmiş sana yapilirmi bu diye dalga.konusu olmuştu.
Bunu da anlatsam senin agzini yuzunu operim ha der konu kapanir belki. Tabi soylemem de :)
Anlatınca öyle diyeceğinden emim misiniz,Muslerayla o kişiyi aynı kefeye mi koyuyorsun?Muslerada birşey olmayacağından emin, o yüzden tepki vermemiş.Muslera hayranıyımdir. Gecenlerde evlenmiş. Baya içerlendim eşime de soyledim. Aşkım sevgilim beni beklemekten vazgeçmiş gitmiş başkasiyla evlenmiş diye. O da biliyor muslera oldugunu.
Vahhh vahh yazik etmiş sana yapilirmi bu diye dalga.konusu olmuştu.
Bunu da anlatsam senin agzini yuzunu operim ha der konu kapanir belki. Tabi soylemem de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?