- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ürkütücü gelen. Eşimden başka bir erkekle konuşurken. Donup kalacak kadar etkilenmek. Esime söyleyemeyecek kadar bıçak üstü bir duyguya kapılmak. bekarken yaşadım bunu ama evlendikten sonra olmadı şükür. Olmasın da .Ürkütücü gelen ne :) adama asılmadım birşey yapmadim.
Sadece bir an beynim dondu.
Ben eşimle lise yıllarında tanıştım. Ayrıldık falan sonra üniversite ye başladım biri ile görüşmeye başladım iyi hoş biri birlikte iyi zaman geciriyoruz. Taaa ki elimi tutana kadar. O an eşim yani o sırada eski sevgilim geldi aklıma. Yooo normalde o eli tutunca kalbimin çarpması gerek. Hemen ayrıldım o gün. Aynen katılıyorum size ben o günden sonra başkası ile birlikte olamadım. Yakışıklı bulduğum insanlar olur ama öyle dumur olmam. Yani inşallah kalbimi aynı derecede carptıracak başka biri olmaz.İşte tam da bu sebepten dolayı çok heyecanlanmadığım, gerçekten aşık olmadığım biriyle evlenmek istemem. Ya bir gün gerçekten çarpılacağım biri çıkıp gelirse? Kendimi tanıdığım kadarıyla peşine giderim sonunda da boşanırım, kalp tutunca bırakmıyor çünkü. Be
İnsanın kendisini evlenmeden önce iyi tanıması şart. Benim gibi aşk olmazsa olmaz diyenler, ehhh iyi geçiniyoruz düzgün de bir insan evleneyim bari, şeklinde ölüp bitmedikleri biriyle evlilik yapmasın.
begenme etkilenme elbette normal ama onun izini sürüp sürüklenmek fena yani.bir kibritle koca binayı yakmak gibi bir şeyGecenlerde onemli bir sinavim vardi sinav gozetmenimi gördum ve gördugum andan sonra ki 5 dakikayi hatirlamiyorum. O 5 dkda Birsuru soru sordu heyecandan bilemedim tam kaldım dedim bir bakış attı ve devam edelim dedi. Sonra heycanim gecti kendime geldim. Sinavi da geçtim. Sonra sacma dusuncelere kapildim. O olmasa gecemezdim falan hatta teşekkur etmek falan istedim.
Neden oldu bilmiyorum kendimi de suçlu hissettim eşime karşi...
Yanlismi bilmiyorum ama ben dusuncelerimi esimle hep paylasirim. Simdi onlari soyleyemeyince kotu hissettim kendimi
Ilk defa gördugunuz ve birdaha gormeyeceginiz birinden bir anlık etkilendiginiz oldu mu ?
Gecenlerde onemli bir sinavim vardi sinav gozetmenimi gördum ve gördugum andan sonra ki 5 dakikayi hatirlamiyorum. O 5 dkda Birsuru soru sordu heyecandan bilemedim tam kaldım dedim bir bakış attı ve devam edelim dedi. Sonra heycanim gecti kendime geldim. Sinavi da geçtim. Sonra sacma dusuncelere kapildim. O olmasa gecemezdim falan hatta teşekkur etmek falan istedim.
Yanlismi bilmiyorum ama ben dusuncelerimi esimle hep paylasirim. Simdi onlari soyleyemeyince kotu hissettim kendimi
Ilk defa gördugunuz ve birdaha gormeyeceginiz birinden bir anlık etkilendiginiz oldu mu ?
oldu tabi ama iffetini korumuşsun tebrikler... teşekkür falan yok ... yukarıdaki seni sınamış geçmişsin....Gecenlerde onemli bir sinavim vardi sinav gozetmenimi gördum ve gördugum andan sonra ki 5 dakikayi hatirlamiyorum. O 5 dkda Birsuru soru sordu heyecandan bilemedim tam kaldım dedim bir bakış attı ve devam edelim dedi. Sonra heycanim gecti kendime geldim. Sinavi da geçtim. Sonra sacma dusuncelere kapildim. O olmasa gecemezdim falan hatta teşekkur etmek falan istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?