- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
kısaca arkadaş evli ve bi sınavda soru soran kişiye karşı bi anlık s empati hoşlanma duymuş eşime anlatsam güler geçeriz vs vs diyo sanırım özeti böyle olmalı3 kere okudum anlamadım..birii tercüme etsin
kısaca arkadaş evli ve bi sınavda soru soran kişiye karşı bi anlık s empati hoşlanma duymuş eşime anlatsam güler geçeriz vs vs diyo sanırım özeti böyle olmalı
Vesvese, seytan durtmesi aldirmayin..
ben kivanci her gordugumde allahim bu erkekse digerleri ne diyorum icimden :))) ama etkilenmek degil ya bu, hos gelse kivanc kocani bosa kacalim desedunya ahret gardasimsin derim..
Vesvese, seytan durtmesi aldirmayin..
ben kivanci her gordugumde allahim bu erkekse digerleri ne diyorum icimden :))) ama etkilenmek degil ya bu, hos gelse kivanc kocani bosa kacalim desedunya ahret gardasimsin derim..
Bence bunda bir kotuluk yok, bakarsin anlik olarak begenirsin mesela gecer gider, esin de zaten olgun bir insanmis ki dert yapmiyor boyle seyleri, ben de manyak derecede Tarkan hayraniyimdir mesela cok yakisikli bulurum soylerim de, esim de guler gecer hatta bana hak verir evet cok yakisikli diyeMuslera hayranıyımdir. Gecenlerde evlenmiş. Baya içerlendim eşime de soyledim. Aşkım sevgilim beni beklemekten vazgeçmiş gitmiş başkasiyla evlenmiş diye. O da biliyor muslera oldugunu.
Vahhh vahh yazik etmiş sana yapilirmi bu diye dalga.konusu olmuştu.
Bunu da anlatsam senin agzini yuzunu operim ha der konu kapanir belki. Tabi soylemem de :)
Madem esin bu konuda hoşgörülü bence anlatabilirsin hem konuyu kapatmak icin guzel bir vesile olur esinle geyik yapmis olursunuz eger ki anlatmazsan kafanda daha cok kurarsinMuslera hayranıyımdir. Gecenlerde evlenmiş. Baya içerlendim eşime de soyledim. Aşkım sevgilim beni beklemekten vazgeçmiş gitmiş başkasiyla evlenmiş diye. O da biliyor muslera oldugunu.
Vahhh vahh yazik etmiş sana yapilirmi bu diye dalga.konusu olmuştu.
Bunu da anlatsam senin agzini yuzunu operim ha der konu kapanir belki. Tabi soylemem de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?