Sorum evli bayanlara...

Vesvese, seytan durtmesi aldirmayin..
ben kivanci her gordugumde allahim bu erkekse digerleri ne diyorum icimden :))) ama etkilenmek degil ya bu, hos gelse kivanc kocani bosa kacalim dese dunya ahret gardasimsin derim..

süpersin... bana barış arduç dese hiççç gardaş muhabbeti yapamam üstüne atlarım heralde... nede olsa bekar bir kadınım:)

Anlık bir şeydir o, bence büyütmeyin kafanızda.:) ben evli değilim ciddi bir ilişkim var. Ama ne zaman Nick Bateman'ın fotoğrafını görsem aynı şey bana da oluyor. Hayranlık duymak, beğenmek başka bir şey.
Bende bir ara Muslera hayranıydım, forması var bende ilk geldiğinde abartmıyorum hafta onunla uyudum.

Olabilir ustunde durmayin o kisiyi birdaha gorup gorusurseniz hatayi o zaman yaparsiniz icinizde bi takinti olduysa yuzeysel esinize sohbet olarak alanlatabilirdiniz ben anlatirdik kotu bisey yok bunda

Sen bu soruyu evli bayanlara degil kocana sormalisin tatlim

Hatta kendine bi sor kocan birine heyecanlansa dedigin gibi olsa gelse anlatsa anlatmasa bile hos bi sey mi bu ne rahatlik

Kızlar bi soru da benden.1.5yıldır evliyim eşimle de hiç tartışmayız ama geçen gün bir arkadaşıyla msjlaştığını gördüm bi kız Hakkı'nda ortak üniversiteden arkadaşları hiç konuştun mu son Zaman'larda fln diye.arkadaşı da yok görüşmedim neden sordun ki demiş o da öylesine diye geçiştirmiş.biraz daha hayırdır eşinle sorun mu var gibi demiş eşin de yok bi sorunumuz sadece aklıma takıldı gibilerinden yazmış. En son da arkadaşı senin kafan karışmış anlaşılan tabi geçmiş kolay unutulmuyor sen gel benim yanıma bi kafan dağılsın yazmış.ya ben bu msjı görünce bi garip oldum ne düşüneceğimi şaşırdım.sizce Nasıl yorumlayım Nasıl yaklaşayım daha görüşmedim kendisiyle lütfen bi fikir verin .uzun oldu kusura bakamayın.iyi günle

Bence bunda bir kotuluk yok, bakarsin anlik olarak begenirsin mesela gecer gider, esin de zaten olgun bir insanmis ki dert yapmiyor boyle seyleri, ben de manyak derecede Tarkan hayraniyimdir mesela cok yakisikli bulurum soylerim de, esim de guler gecer hatta bana hak verir evet cok yakisikli diye zevklerimizi birbirimize anlatiriz o da vs mankenlerini izler cok begenir napayim simdi uykusunda mu bogayim adami

Begenirim,hani güzel adam masallah derim fakat gerisi beni ilgilendirmez.Esimin yanındada dedigim olmustur.

Lakinnn,sizinki farklı bir boyut.
Asık oldugunuz bir adam varken nasıl baskasından etkilenebilirsiniz aklım almadı.

Konusmaya calısmak,daha dogrusu istemek
Bana göre anormal bir durum.

Esinize karsı aşkınızın kalmadıgını düşünüyorum.

Kocalarımız kimbilir kimleri beğeniyo kimleri arzuluyo hatta da haberimiz olmuyo vijdan yapmışsın bence sen iyi niyetlisin zatenbence kendini yiyip bitirme geçmiş bitmiş bir anlık şeyi düşüne düşüne kendine saplantı bile yapabilirsin booşşveeeer

Bugün konuşucam ama çat çat diye mi sormalıyım yoksa başka bi yaklaşım mı sergilemeliyim açıkçası kestiremiyom normalde gayet iyiydik o yüzden böle bi Msj görmem "n'oluyo şimdi"olayı yaptı.bende çok büyük bi güven var yani kendime acaba derim de ona kondurmazdım.böle bi yazı görmek sarstı resmen belki çok büyütülcek bir konu değil belki de öle karşı tarafla konuşmadım ama gece uyumadım sabahtan beri bu aklımda ben artık bi üst seviye çocuk düşünürken şimdi sevgisini mi sorgulamalıyım şaşırdım cidden

Madem esin bu konuda hoşgörülü bence anlatabilirsin hem konuyu kapatmak icin guzel bir vesile olur esinle geyik yapmis olursunuz eger ki anlatmazsan kafanda daha cok kurarsin
Insaniz duygularimiz var durtulerimiz var etkilenebiliriz sen esini aldatmadin ya da buna teşebbüs etmedin dimi
Bir adamla diyalog kurmussun ve bu hosuna gitmiş o kadar

gecen trenden inmek uzereydim sirada bekliyordum sabahin korunde ise giderken, cok kalabalikti tren. bisuru kiside trene binmek uzere kapida toplanmis. pencereden onlara bakiyordum. bi elinde kahvesi, diger elinde sigarasi trene binmek icin sirada duruyordu. o bana ben ona o bana ben ona nasil derin ve kafa tutarak bakistik. utandim, urktum hatta noluyo yahu diye. cektim bakislarimi bidahada bakmadim. gun icerisinde bir iki defa 'ay ne yakisikliydi, ne guzel bakti o yaa' diye tekrarladim, ama geceye tasimamistim olayi. yani o anlik elektrigi anlayabilirim, lakin evli bir kadinin yasamasini anlayamam. bazi algilarinin kapali olmasi gerekir canim, yakisikliligindan etkilenmek baska, donakalmak ve gece bile bunun uzerine konu acmak baska.

yasin kac bu arada?

yani yorumları okudum da ne kadar abartmışsınız kızlar.. bizim orada güzele güzel denir hatta taş da denir Chris diye bir gerçek var yani bu dünyada, onun gerçeğini yolda görsen "öh" derim yani.. hatta demekle kalmaz eşime de gösteririm böyle de datlu biriyim.. olabilir, insanız hepimiz bu kadar vicdan yapmayın yahu :)

Ben böyle bir şey yaşamadım ama sizin durumunuzu ele alırsakta; bir an adamı beğenmişsinizdir olabilir.. Bunu konu edip eşinize anlatmaya, yada büyütüp kafaya takmaya gerek yok ki. Belli ki başka birini beğenmiş olduğunuzdan vicdan yapmışsınız ama sıkıntı etmeyin bu kadar kendinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…