Sorum evli bayanlara...

yani yorumları okudum da ne kadar abartmışsınız kızlar.. bizim orada güzele güzel denir hatta taş da denir :KK53: Chris diye bir gerçek var yani bu dünyada, onun gerçeğini yolda görsen "öh" derim yani.. hatta demekle kalmaz eşime de gösteririm böyle de datlu biriyim.. olabilir, insanız hepimiz bu kadar vicdan yapmayın yahu :)
Bizde böyle diyoruz ama konu sahibinin olayı bir tık üstte.
Konusmak istemesi,aklında kalması vs.
Yoksa bende derim ne güzel adam falan,ve kafamı döndügümde unuturum.Asırı etkilenmek farklı boyut ne bileyim:S

Bizde böyle diyoruz ama konu sahibinin olayı bir tık üstte.
Konusmak istemesi,aklında kalması vs.
Yoksa bende derim ne güzel adam falan,ve kafamı döndügümde unuturum.Asırı etkilenmek farklı boyut ne bileyim:S

evet doğru, oturup da onu düşünmem.. o kısmı okumadan atlamışım sanırım..

Olabilir bunu erkekte kadinda yasayabilir eslere belli edip ortaligi karistirmanin manasi yok ...begenilecek bir insan daha o kadar... biz dogru insana bakalim :)

Valla kocam dışında adamın biri bana ilgi gösterse, acaba dişimde maydanoz mu var, yada burnumda mümükmü var ki :KK53: diye düşünürüm :KK48:
Çünkü erkek kafası adidir, hemen bi kadının bakışından gülüşünden resmen medet umar.. Hani tanımadığımız insanlara dikkatli olmakta fayda var diye düşünenlerdenim..
Bu hislere girmişsen eğer konu sahibi, muhtemelen hayatında bişeyler eksik, nefsani olabilir ama ben neden bu düşünceye girdim diye ilk kendine sormalısın..

Son düzenleme:
Evlenince begeni duygunuzu ameliyatla aldirmadiysaniz normal :KK59:
Ben de Ian Somerhalder i her gordugumde bi kal geliyor yani bu insansa benim sokakta gorduklerim ne, onlar insansa bu ne diye bir sorgulamaya girmis buluyorum kendimi, dusuncelerden cikamayip filmi kaciriyorum :KK70:

olmadı hic evlendigimden beri zaten artık kimse bana bakmaz psikolojisinede girdim 80 yasında teyzeyim sanki :)) suclu hıssetmeniz guzel en azından yanlıs oldugunu biliyorsunuz esiniz bir kadına karsı bir anlık heyecanlansa ne kotu olurdu dimi bence bunu unutun dusunmemeye calısın

Konu sahibi burada dalga mi geciyorsun konu gercek mi bilemedim de bu nedir ya gitcekmis esine bugun bir adam gordum beynim dondu bir an onu gorunce cok heyecanlandim adamdan diyecekmiste kocasida agzini yuzunu operim diyip konu kapancakmış.
Sanki cok sevimli bir olay.
Ben bekarken bile durduk yere herhangi biyerde gordugum adami gecelere kadar dusunmedim.Gorunce kendimi kaybetmedim.Evliyken zaten asla boyle bisey olamaz.Bu benim duygusuz olfugum anlamina gelmiyor.Ama duygumuz var diye elin adamina heyecan duymak meyil etmekte cok cirkin bisey utanmalisin.

Yapar demedim yapsa dedim. Yanlis anlamayin. Ayrica 5 dklik bir şey bu aldatmadim sulanmadim adama. Ya da demiyorum 5 dk aaşik oldum da adama iş attim...
Yanlis anlamayin diye ozellikle soylemedim. Sadece bunun baskasinin basina gelip gelmedigini merak ettim

Önceki konuna da bakarak bir anlığına da olsa etkilenmen normal diyorum.. ilgi görmek kadın erkek herkesin hoşuna gidiyor ama önemli olan mantığı devreye sokup kendini frenlemek tabi.. sen de bunu yaptıysan sorun yok bence

Tabiki adamdan etkilenseydim eger ilk sorduklari soruda cevap olarak evliyim demezdim...
Bunu saklardm ya da direnirdim soylememek icin. Ama tabiki oyle bisey olmadi.

Ben oyle birsey yasamadim, yasar miyim bilmem. Sonucta beynimizde olan bir aktiviteyi yonetemiyoruz. Nasil ki filan kisiye gicik olmayi engelleyemiyorsak boyle ani etkilenmeleri de engelleyemeyiz. Onemli olan icinin temiz olmasi demis atalarimiz :KK53::KK8:

Zaten o 5 dk dan sonra kendime geldigimde ilk sorduklari soruya ki sorunun medeni durumla alakasi yok direk evliyim dedim. Bi sucluluk oldu direk.. o 5 dkda da böm böm bakmadim zaten kafami baska taraflara cevirdim birde boyle beynim bomboş oldu belki sinav heycani da olabilri

Evlenince begeni duygunuzu ameliyatla aldirmadiysaniz normal :KK59:
Ben de Ian Somerhalder i her gordugumde bi kal geliyor yani bu insansa benim sokakta gorduklerim ne, onlar insansa bu ne diye bir sorgulamaya girmis buluyorum kendimi, dusuncelerden cikamayip filmi kaciriyorum :KK70:

Hahaha :) bazen bana da oyle oluyor. Kendimi tvdekilere kaptirip esimi dinleyemiyorum.
Laaaaaaaan hayatım cevvvap versenee . Diye bir ses ve ben kendi dunyama düsüyorum :)

Back
X