niye hep evde olayım ki.şükür anlayışlı eşim var kimi zaman beraber kimi zaman ayrı canımız nasıl isterse.Kızlar bişey merak ediyorum. Şimdi Allah kısmet ederse 1 seneye evleniyorum bende.. Yalnız yani herzaman olmasada gezmeyi severim. Acaba evlilikte gezme falan ne durumda sizde. Tabi kişiye göre değişirde, yani hep evde olmuyorsunuz dimi. Ay belki saçma gelicek ama sordum gitti
Katılıyorum evlilikten evliliğe değişir hele bizde mevsimlere göre değişir kışın gezmeyi sevmiyorum daValla bu soru evlilikten evliliğe değişir
Şahsi adıma cevap vereyim , ben heeeeep evdeyim
Teşekkür ederim inşallah bende çok mutlu olmak istiyorummcokguzel soru:))
ben hep evdeyim iki cocuk var. Hergun parka iniyoruz gezmem bu.
ha iki ayda bir disarda yemek ve oyunparkina gidiyoruz.
ev aldik o falan ödeniyo paramiz yok yetismiyor gezmeye.napalim. Mutluyum ama cok sukur :)
ins sen cok gezersin..
Ay inşallah bende senin gibi sürükleyebilirim lüksle işim yok çünkümSizle alakalı ikiniz de gezmeyi seven tiplerseniz gezersiniz ama biriniz farklı ise birbirinize uyar gezer ya da gezmezsiniz.
Gezmek için çok paraya gerek yok yüksek yıldızlı otellerde tatil düşünülmüyorsa ven piknik balık tutmak konsere gitmeyi severim eşimi biraz sürüklüyorum ama yontulmaya müsait
Ay çok sağol rahatladım şuanEvlilikten evliliğe
Kocadan kocaya
Kişiden kişiye
Çocuğundan çocuğuna değişiklik gösteren bir durum
Eşin gezmene karışmıyorsa evliliğiniz iyi ilerliyorsa rahat bir tipsen (ev işini falan arka plana alabiliyorsan) çocuğun da akıllı uslu bir bebeyse tıkır tıkır da gezersin şıkır şıkır da
Çok tatlısınız yaaaEsim gezmeyi pek sevmez ama 5 yaşında bir kizim var. Tam benim kafadan. Yer , icer gezeriz. Esim de aksamin ilerleyen saatlerinde bizi gittiğimiz yerlerden toplamaya gelir
Yani şimdi gezmeyi seviyor ama sanki evlenince gezmicekmiş imajıda çiziyorGezme olayini iki sey belirler, esiniz de gezmeyi seviyor mu, maddiyat var mi... Bu ikisi tamamsa bol bol gezersiniz.
Çok hoş inşallah bizde öyle oluruzHem de ne gezmek :) kari koca ortak hobi gezmek ise haftasonlarini hic evde gecirmezsin. Ama cok yorucu olabiliyor bazen mesela esimin sadece pazar tatili var eger gidecegimiz yer cok uzaktaysa sabah 4te uyanip yola ciktigimiz oluyor tabi gece de gec dönüyoruz ama sikayetci degilim gayet memnunum bu durumdan :) hatta hepte diyorum bi bebemiz olsa da artik onunla gezsek diye
Yani şimdi gezmeyi seviyor ama sanki evlenince gezmicekmiş imajıda çiziyorçözmek zor akrep beyi
Ayy süpersin çok teşekkürler ya rahatladım oldu bu iş ozamanBen antisosyal ikizler beyi disari cikarabiliyorsam siz de cikarirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?