Sorum evli bayanlara..

Neseliiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
71
30
3
Kızlar bişey merak ediyorum. Şimdi Allah kısmet ederse 1 seneye evleniyorum bende.. Yalnız yani herzaman olmasada gezmeyi severim. Acaba evlilikte gezme falan ne durumda sizde. Tabi kişiye göre değişirde, yani hep evde olmuyorsunuz dimi. Ay belki saçma gelicek ama sordum gitti

niye hep evde olayım ki.şükür anlayışlı eşim var kimi zaman beraber kimi zaman ayrı canımız nasıl isterse.

Evlilikten evliliğe
Kocadan kocaya
Kişiden kişiye
Çocuğundan çocuğuna değişiklik gösteren bir durum

Eşin gezmene karışmıyorsa evliliğiniz iyi ilerliyorsa rahat bir tipsen (ev işini falan arka plana alabiliyorsan) çocuğun da akıllı uslu bir bebeyse tıkır tıkır da gezersin şıkır şıkır da

Sizle alakalı ikiniz de gezmeyi seven tiplerseniz gezersiniz ama biriniz farklı ise birbirinize uyar gezer ya da gezmezsiniz.

Gezmek için çok paraya gerek yok yüksek yıldızlı otellerde tatil düşünülmüyorsa ven piknik balık tutmak konsere gitmeyi severim eşimi biraz sürüklüyorum ama yontulmaya müsait

Teşekkür ederim inşallah bende çok mutlu olmak istiyorumm

Ay inşallah bende senin gibi sürükleyebilirim lüksle işim yok çünküm

Esim gezmeyi pek sevmez ama 5 yaşında bir kizim var. Tam benim kafadan. Yer , icer gezeriz. Esim de aksamin ilerleyen saatlerinde bizi gittiğimiz yerlerden toplamaya gelir

Ay çok sağol rahatladım şuan

Hem de ne gezmek :) kari koca ortak hobi gezmek ise haftasonlarini hic evde gecirmezsin. Ama cok yorucu olabiliyor bazen mesela esimin sadece pazar tatili var eger gidecegimiz yer cok uzaktaysa sabah 4te uyanip yola ciktigimiz oluyor tabi gece de gec dönüyoruz ama sikayetci degilim gayet memnunum bu durumdan :) hatta hepte diyorum bi bebemiz olsa da artik onunla gezsek diye

Gezme olayini iki sey belirler, esiniz de gezmeyi seviyor mu, maddiyat var mi... Bu ikisi tamamsa bol bol gezersiniz.
Yani şimdi gezmeyi seviyor ama sanki evlenince gezmicekmiş imajıda çiziyor çözmek zor akrep beyi

Çok hoş inşallah bizde öyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…