Sorum evli bayanlara..

Çok hoş inşallah bizde öyle oluruz
Bi de her gittigimiz yerden magnet alıyoruz buzdolabinin ust kapagi komple doldu :) gelip gecerken bakiyorum hep anılar aklima geliyor
Bi yerde de bi adam görmüştük gittigi her yerden taş almış yerden bildigin taş :) ustlerine etiketle hangi sehre/ulkeye ait oldugunu yazmış cok guzeldi
Ayrica gezmek cok maddiyat ister düşüncesi de bence yanlis araban az yaksin yeme icme ne kadar tutucak zaten
 
Ay çok güzeell Allah daim etsin mutluluğunuzu bende senin gibi düşünüyorum çokta paraya gerek yok dediğin gibi önemli olan güzel vakit geçirmek kii
 
Söyledikleriniz bana umut oluyor teşekkürler
çocuk yokken hafta sonları sürekli bir yerlerdeydik. haftada bir gün dışarda yemek alışkanlık olmuştu.
tek çocukla azaldı bu gezme faslı. iki çocukla güzel havalarda iki haftada bir, kötü havalarda iki ayda bir şeklinde oldu. şimdi üç çocukla ne olacak yaşayıp göreceğiz.
 
Hep işteyim ne gezmesi...
Yakında da hep evde olucam yine gezemicem
 
İlk yıl çok gezdik, sonrasında hayat koşturmacası, maddi zorluklar derken unuttuk gezmeyi. Ama şimdi durumumuz düzelicek inşallah ve ben uzuuun bi gezilecek yerler listesi hazırlıyorum Gezersin niye gezmeyesin, evlilik demek evde oturmak demek değil ki.
 
Şimdi gezmek var gezmek var. Paran varsa gezdiğinden tat alırsın. Yoksa bi burger king yiyip eve dönersin. Alışveriş falan zaten bi kaç şey alırsın para durumuna göre. Kısaca zevk almak için gezmeden para lazım ya
Az parayla da gezilioda işte.. Sınırlı yani.. 9 gün tatilde evdeydik mesela sadece bi gün denize gittik günü birlik. Paramız olsa Ege'ye giderdik tatile Kurban Bayramı tatilinde inşallah para biriktircez
 
aslinda oldukca mantikli bir soru. Maalesef benim esim disari cikip gezen tozan biri degil yani evde pc basinda 365 gun gecirse ne cok oturdum demez. Her hafta sonu cikalim mi? suraya gidelim mi? demekten usaniyorum. Maddi yonden sikintimiz yok, ister yurtici ister yurtdisi olsun imkan var istek yok.
Kisitlayan biri degil, ben gitmek istemiyorum sen git diyor ama bende onsuz bir sey yapmak istemedigimden cogunlukla evdeyiz.
 
Gezme anlayışınıza göre de değişir durum.
Eğer tatili kastediyorsanız, yeni evliliklerde özellikle her fırsat değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
Şahsen biz öyle yaptık.
1.5 yıllık evliyiz, alışverişi, fuzuli masrafı evde olan eksikleri erteleyerek elimizdekiyle yetinmeye çalışarak 4 yurt dışı, 9 10 yurt içi seyahat gerçekleştirdik.
Evimizden çıkmak istediğimiz an gece eğlenceleri ve lüks restoranlar yerine, daha maddi olarak makul yerlerde zaman geçirerek bayağı tatil masraflarını çıkardık.
Yemeğe gitmedik, çay kahve içmeye çıktık bir süre.
İyi ki böyle yapmışız, bebeğimiz gelmek üzere.
Şimdi hayatımız artık ona maddi durumumuz ihtiyaçlarına ve geleceğine ait, 1.5 yıl kafamıza göre davranmak yetti bize.
Diğer gezme yani ev dışı zaman geçirmede ise zaten paraya gerek bile yok.
Amaç dışarıda vakit geçirmekse, evde yapacağınız 2 sandviç ile yeşillik bir alana gidip, gayet güzel zaman geçirebilirsiniz.
 
İnşallah en güzel tatilinizi yaşarsınız
 
Teşekkürler çok güzel bilgileriniz için :) ve bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah :)
 
İnşallah eşinize birden gezme isteği gelir yada bir mucize olur bol bol gezersiniz
 
Bende gezmeyi cok seven biriydim evlenmeden once.Evlendikten bi zaman sonra hele ki calismiyorsaniz insanin evden cikasi gelmiyor kendi adima konusayim esim hadi cikalim gezelim der.Benim dusundugum yarimsaat sonra cikacak olan camasirlarin asilacak olmasi veya aksama yapilacak yemek bir de temizlik var tabi...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…