Sorum var sizlerle bunu tartismak istiyorum

Elbette olmuyor. Şiddeti hak etmek diye bir kavram yoktur, şiddet uygulayan öküzler vardır!

Bu kendine saygıyla ilgili.
Kendime saygım varsa,bu hareket karşısın da bir dk. durmam.
Haa kendime saygım yoksa "kaderim bu"der,kırar dizimi otururum"yuvam da".
Ama benim kendime saygım var.

Cok güzel söylüyorsunuz ama bence oyle degil kadinin gidecek yeri yok cocugu var nereye gidebilir ne kadar birinin yaninda durabilir bazen dediginiz gibi olmuyor malesef

Kendimden utanıyorum icim paramparça ne diyebilirim ki

Esimden şiddet görüyorum demeye bile utanir oldum 3 yilda o kadar cok duydum ki artik adami delirtirsen dover kelimesine artik kendimde buna inandim mi bilmiyorum

Utanıyorum bilmiyorum beni anlarmisiniz ama ben utanıyorum boyle birseyle karsilastigima

Siz niye utanıyorsunuz ki?
Vurmak nedir yahu dayak nedir,hiç bir kadın bunu haketmez.Sebep ne olursa olsun insanız konuşmak,tartışmak en doğal hakkımız aynı fikirde olmayabiliriz,bunu saatlerce tartışabiliriz de dayak nedir,erkeklik bu değil ki bu düpedüz eziklik

Ben böyle bunlari kabul edecek bi insan degildim ama bu yasadiklarima inanamıyorum

3 senede hayatim cok degisti hic bana saygisi yok bi kere konusurken yuzume bile bakmiyor hic geldiginde konusmaz surat hep asik benide cileden cikartiyor otur konusalim diyorum konusamiyoruz bile

Utanıyorum bilmiyorum beni anlarmisiniz ama ben utanıyorum boyle birseyle karsilastigima

Siz neden utanıyorsunuz? Allah belasını versin ne denir ki!! Keşke sizdeki utanmanın yarısı kocanızda olsaymış. Aileniz sahip çıkmaz mı size? Veya çalışmıyor musunuz?

Siz neden utanıyorsunuz? Allah belasını versin ne denir ki!! Keşke sizdeki utanmanın yarısı kocanızda olsaymış. Aileniz sahip çıkmaz mı size? Veya çalışmıyor musunuz?

Ailem ayri zaten yani anlamisinizdir cok zor onlarin yaninda kalamam. Calismiyorum suan is ariyorum

Allah yardmcnz olsun..peki siz seviyormusunuz eşinizi?

Neden utaniyosun o utanmiyo hakli goruyo bunu sen neden utaniyosun kendini mahkum gorme bu hayata her seye yeniden baslayabilirsin bence

Bilmiyorum ya psikolojim bozuldu iyce utaniyorum iste ben esim beni dövüyor diyemiyorum ustelik bu durumu ertesi gun unutturuyorum kendime hic hatirlamak ta istemiyorum ama bu gun biraz kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…