Sorum var sizlerle bunu tartismak istiyorum

Ailem ayri zaten yani anlamisinizdir cok zor onlarin yaninda kalamam. Calismiyorum suan is ariyorum

Bir kadın olarak diyorum ki yerinizde olsam gerekirse tek oda bir eve çıkarım, üniversite mezunu olacağım ama iş bulamazsam temizliğe de giderim gerekirse ama o adamdan kurtulurum. Kendinize bu işkenceyi yapmayın ne olur. Ne iş olursa yapın namusunuzla olduktan sonra. Azıcık aşım kaygısız başım diye boşuna demiyorlar. Ayrılmak isteseniz size bi şey yapar diye mi korkunuz var yoksa? Çünkü böyle yaratıklar o şekilde korkutuyor kadınları

Allah yardmcnz olsun..peki siz seviyormusunuz eşinizi?

Bende oyle bir psikoloji oldu ki artik tum bu yaptiklarini hemen unutup tekrar ona sevgiyle yaklasiyorum tum yapyiklarini küçücük bi sarilmada bile unutup ona sevgi gösteriyorum

O kadar kolay mı gerçekten bende onu yapacak kadar cesaret yok ki yani suan yok ilerde nasil olur bilmiyorum

Ustelik benim bi oğlum var ve hasta epidermolisis bülloza hastasi nasil yasrim ben oglumla cok zor bu hastalik oyle basit degil ki ben onun ihtiyaçlarini alamam olan yavruma olur

O kadar kolay mı gerçekten bende onu yapacak kadar cesaret yok ki yani suan yok ilerde nasil olur bilmiyorum

Yapmayın allah aşkına, şu an yaşadıklarınızın yanında nedir ki bu? İnanamıyorum gerçekten böyle yaratıklara ne insan ne de hayvan diyebiliyorum. Bana özelden mesaj atarsanız yaşadığınız şehri ben sizin için kadın sığınma evlerinin numaralarını falan araştıracağım. Eğer arayamam derseniz ben arayacağım yarın teker teker hepsini sizin için.

Şiddeti hiçbir şey haklı göstermez. Sebebi her ne olursa olsun yanlış...

Bizim toplumda hep kadın suçludur maalesef kadın sinirlense erkeğin sesi daha çok çıkar ama erkek bağırdığında susup alttan alınmalı neden çünkü kadın hep erkeğin gerisinde durmalı - erkeği idare etmeyi bilmeli - kadının sinirlenme hakkı yoktur kadının kendini ifade etmeye hakkı yoktur maalesef...

Hepinizden allah razi olsun bu kandile girdigimiz gecede hepinize dua edicem uyuyamam ben bu gece elleriniz dert gormesin umarim benim yasadigimi kimse yasamaz

Ustelik benim bi oğlum var ve hasta epidermolisis bülloza hastasi nasil yasrim ben oglumla cok zor bu hastalik oyle basit degil ki ben onun ihtiyaçlarini alamam olan yavruma olur

Siz merak etmeyin, hepsiyle ilgili bilgi alırız kadın sığınma evlerinden. Onlar orada iş konusunda da yardımcı oluyorlar. Şehrinizi özelden yazın ben bakacağım yarın

Biliyorum ilginiz icin tesekkur ederim ama ben gidemem kalamam oralarda ne kadar durabilirim ki duramam

Biliyorum ilginiz icin tesekkur ederim ama ben gidemem kalamam oralarda ne kadar durabilirim ki duramam

Gerçekten o kadar üzüldüm ki okurken. Bilemiyorum, yardım fikrine açık olsanız inanın yardım alabileceğiniz ve benim destek olmasını sağlayabileceğim yerler var. Fakat siz kabullenmişsiniz ne yazık ki...Siz dayak yerken o küçücük yavru neler hissediyor acaba? Onun böyle bir ortamda sağlıklı büyüme şansı yok bunu da bilin. Neyse yine de fikriniz değişirse ben destek olmaya hazırım

Ben korkuyorum suan hazir degilim iste belki kizacaksiniz ama ben yapamam cocugumu bu rahatliktan baska duzene alistirmam imkansiz hasta bide onun tedavisi icin ugrasiyoruz suan yapamam ama bunu esime bir daha bunu yamamasini nasıl anlatirim ki bi insan 4 yil once deli gibi asik oldigu evlenmek icin bu kadar baski yapan bi insan nasil bu hale heldi bilmiyorum

Bende oyle bir psikoloji oldu ki artik tum bu yaptiklarini hemen unutup tekrar ona sevgiyle yaklasiyorum tum yapyiklarini küçücük bi sarilmada bile unutup ona sevgi gösteriyorum

Cünkü seviyorsunuz..arkadslar hemen boşanın demk kolay hadı boşansın bakalm ne olck? Bekara karı boşaması kolay derdi ananem..eşinizle konuşun sevdiqinizi şiddet uygulamasini istemediqinizi söyleyin..söz alin agzindan..eger her konuda konusup yorum yapiyorsanz biraz dha kendnizi susmaya karişmamaya adapte edin.. Yengemle dayim 23 yillik evli durumlari cok iyi dayim cok sevilen sayilan iş icin yurtdisina cikan biri ama yengem en ufak biseyde taramali tüfek gbi ta ta ta hic susmaz bi bakiyorm dayim bi anda patlatmiş bi tane..dayi yapma yanlş şöyle böyle ama yengem bakarm yine ayni hc kocm sevmiyo susaym demez yer dayagi yine en basit seyde bile cok ucuzca laflar yapio..dayimi asla hakli bulmuyorm ama gordugu siddtten ders ckarmayan kadinada cok sinir oluyorm..Aldatma olmadiqi surece evlilikte hemen bosanma yerine savasma taraftariyim ..sizde cocugunuz warms hastayms hem biraz farkli yöntemler uygulayin sevdirin esinize kendini,pes etmeyn..

Yaparsa gideceğinizi söyleyin. Ve yaparsa gidin. Başka da tek bi yolu bile yok. Veya tedavi olsun söyleyin. Bu tip şeyler sizin bi şey yapmanızla düzelmez.

Bu ne demek ya? Gördüğü şiddetten ders çıkarmayan kadın nedir? Şiddet görmemek için kulluk mu yapacak elin herifine! Bu nasıl bir düşünce şekli bir kadına hiç mi hiç yakıştıramadım. Yazık yani... Aldatmak dayaktan daha affedilebilir bir şey, nasıl bu akdar küçümsersiniz yani. Neymiş efendim kocası sevmiyor diyip susmuyormuş kadın. Allah allah bak sen, baya hatalıymış dayaktan da ders çıkarmamış.

Zaten bende dediginiz gibi her gun boyle olmuyorum cok iyi davraniyorum dışarıda herkes bize imrenir cunku ben cok bagliyim esime kimsem yok onu artik nasil anlatayim omrumun yettigi kadar onu esim olarak her zaman yanimda olmasini istiyorum iste bazen oluyor ki genelde bu annesi gile gitigimizde oluyor ben doluyorum orda 2 3 saatte eve gelincede basliyor kavga iste annen bana bunu dedi diyorum oda bana kiziyor off hep ayni..

Esim bana vuracak ve ben oylece duracagim oyle mi? Allah belami versin ki onu dayak arsizi yaparim, agzini burnunu kirarim. Gucum yetmezse parayla adam tutar dovdururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…