- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi meseyapragi
-
Ailem ayri zaten yani anlamisinizdir cok zor onlarin yaninda kalamam. Calismiyorum suan is ariyorum
Allah yardmcnz olsun..peki siz seviyormusunuz eşinizi?
Bir kadın olarak diyorum ki yerinizde olsam gerekirse tek oda bir eve çıkarım, üniversite mezunu olacağım ama iş bulamazsam temizliğe de giderim gerekirse ama o adamdan kurtulurum. Kendinize bu işkenceyi yapmayın ne olur. Ne iş olursa yapın namusunuzla olduktan sonra. Azıcık aşım kaygısız başım diye boşuna demiyorlar. Ayrılmak isteseniz size bi şey yapar diye mi korkunuz var yoksa? Çünkü böyle yaratıklar o şekilde korkutuyor kadınları
O kadar kolay mı gerçekten bende onu yapacak kadar cesaret yok ki yani suan yok ilerde nasil olur bilmiyorum
Ustelik benim bi oğlum var ve hasta epidermolisis bülloza hastasi nasil yasrim ben oglumla cok zor bu hastalik oyle basit degil ki ben onun ihtiyaçlarini alamam olan yavruma olur
Yapmayın allah aşkına, şu an yaşadıklarınızın yanında nedir ki bu? İnanamıyorum gerçekten böyle yaratıklara ne insan ne de hayvan diyebiliyorum. Bana özelden mesaj atarsanız yaşadığınız şehri ben sizin için kadın sığınma evlerinin numaralarını falan araştıracağım. Eğer arayamam derseniz ben arayacağım yarın teker teker hepsini sizin için.
Biliyorum ilginiz icin tesekkur ederim ama ben gidemem kalamam oralarda ne kadar durabilirim ki duramam
Bende oyle bir psikoloji oldu ki artik tum bu yaptiklarini hemen unutup tekrar ona sevgiyle yaklasiyorum tum yapyiklarini küçücük bi sarilmada bile unutup ona sevgi gösteriyorum
Ben korkuyorum suan hazir degilim iste belki kizacaksiniz ama ben yapamam cocugumu bu rahatliktan baska duzene alistirmam imkansiz hasta bide onun tedavisi icin ugrasiyoruz suan yapamam ama bunu esime bir daha bunu yamamasini nasıl anlatirim ki bi insan 4 yil once deli gibi asik oldigu evlenmek icin bu kadar baski yapan bi insan nasil bu hale heldi bilmiyorum
Cünkü seviyorsunuz..arkadslar hemen boşanın demk kolay hadı boşansın bakalm ne olck? Bekara karı boşaması kolay derdi ananem..eşinizle konuşun sevdiqinizi şiddet uygulamasini istemediqinizi söyleyin..söz alin agzindan..eger her konuda konusup yorum yapiyorsanz biraz dha kendnizi susmaya karişmamaya adapte edin.. Yengemle dayim 23 yillik evli durumlari cok iyi dayim cok sevilen sayilan iş icin yurtdisina cikan biri ama yengem en ufak biseyde taramali tüfek gbi ta ta ta hic susmaz bi bakiyorm dayim bi anda patlatmiş bi tane..dayi yapma yanlş şöyle böyle ama yengem bakarm yine ayni hc kocm sevmiyo susaym demez yer dayagi yine en basit seyde bile cok ucuzca laflar yapio..dayimi asla hakli bulmuyorm ama gordugu siddtten ders ckarmayan kadinada cok sinir oluyorm..Aldatma olmadiqi surece evlilikte hemen bosanma yerine savasma taraftariyim ..sizde cocugunuz warms hastayms hem biraz farkli yöntemler uygulayin sevdirin esinize kendini,pes etmeyn..
asla haklı olmuyor tam tersine aciz ve zavallı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?