Sorum var sizlerle bunu tartismak istiyorum

Esim bana vuracak ve ben oylece duracagim oyle mi? Allah belami versin ki onu dayak arsizi yaparim, agzini burnunu kirarim. Gucum yetmezse parayla adam tutar dovdururum.

Gucum ona hayatta yetmez afedersin ayi gibi ustelik de kigboss cu eskiden surekli giderdi dovuslere yalan degil walla bak ama evlendigimizden beri gitmiyor

Bunu bide kendileride bi anlasa

Kabul etmezler, etmeleri için burunlarının sürtmesi lazım.. durumunuza bakınca haklı nedenleriniz olabilir bırakamamakta, ama biraz uzaklaşma şansınız varsa bi süre deneyin.. o işler aileye sığınmakla olmuyor, eğer cidden yürütmek istiyorsanız bi pisikiyatriye gitmesi için iknaya çalışın..

Sen erkek misin? Erkek olmalisin. Bir kadinin agzindan bu cumleler cikamaz. İnanmam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En iyi cozum suan bi dr gitmek sanırım

Ben esin sana vurdu mu, vurmadi mi bilmiyorum arkadasim, okumadin sonraki mesajlarini. Ama boyle bir seyi bana reva goren insana cok daha fazlasini yapar veya dedigim gibi yaptirir, sonra da hayatimdan silerim. Hastanelik ve haberlik olay yapmadan birakmam onu. Sonra da gogsumu gere gere gazetecilere roportaj veririm.

Ne alaka kulluk mu yapick?ordan şideti onaylayan biri gbimi görünüyorm.çewremde o kdr insan war ki kocamdr döver napalim diyen.anlatmak istediqim kocaniz size şiddt mi uyguluyo akillanp ayni hatayi tekrarlamamak.verdgm örnekte 23 yildr siddt gördü yengem annemlr dayimi haksz bulup yüklendgnde kocamdr ddi yengem dayima sahp cikti..ama hep ayni hatayi yapti daym kizkardsne 1kilo tatli aldiqi icin bile saatlrce knstu.bu sadece kari-koca arasnda dgl gencken babanizla zıtlaşip ayni hatayi dwamli yapsaniz o bile bu yönteme baswuruyo..boşan dmekle çözüm mü oluyo peki? Sorun varsa çözüm yolu denenmeli baktiniz olmuyo duzelmiyo elbette bosanmali insan ama hemen bosanmayi terch etmemeli.

Vala arkadaşlar nasil anlarsaniz anlayin size kendmi kantlamakla ugrasmicm..Düsüncelerimin arkasndaym bi arkadasiniza şaka yaparsinz hoşlanmayabilr ama siz yine tekrarlarsaniz araniz bozulur..bende diyorum ki hoslanmadiqini anladiniz bidaha saka yapmayin bu kisiye..eşinize verdiqiniz cwp tarzi hosuna gtmedi öfkeleniyo sinirleniyo sizde tarzinizi dgstrin.bunu niye sadece dayaga indirgiyorsunz ki..sözlü şiddette bile gecerli bu düşüncem..

dayak da atsa o benim kocamdir, bu evliligi surdurecegim, diye dusunen kadinlarin aynen senin dedigin gibi yapmasi gerekir. Ama ben yukarida yazdiklarimi kesinlikle yapardim. Ona kocam gozuyle asla bakmazdim bu olaylardan sonra. Tabi bazi kadinlarin gidecek yeri veya tek basina ayakta kalabilecekleri ekonomik ozgurlukleri olmuyor ve sineye cekmek zorunda kaliyor. Kimse bu durumda kocami seviyorum diyemez. Dememeli. Sadece ona mecbursunuz iste, bu kadar. Mecburiyetten sebep bu tarz davranislara sabretmek de insani bir muddet sonra kendine guvensiz biri yapar. Bence ne olursa olsun o adamin ekmegine, evine muhtac olmamali kadin. Giderim basbakanin kapisinda yatarim, beni bu adamdan kurtar diye yalvaririm ama o herife el acmam.

Şiddet uygulayan bir erkege kadin ne yapmali nasıl davranmali

Canim oncelikle durumuna cok uzuldum. Bende gecmiste esimden cok dayak yedim. Dayak atmanin hicbir hakli yani yoktur. Ancak aciz insanlar dayak atar. Koca cusselide olsa yurekleri kucucuktur bu tur otlarin. Seneler sonra anladim. Soruna gelince Turkiyede insan kolay kolay birsey yapamiyor. Kanunlar var deniliyor ama hukuk kurallari iyi islemiyor. Ben aileme haber verip polis getirttim. Bu kari koca isi aranizda halledin deyip gitmislerdi. Evi terk etmek istedim birini kiralar bir tampon dokundurur isini bitiririm demisti. Yaparmiydi yapmazmiydi bilinmez. Yurt disina ciktimda kurtuldum. Sikiysa bir tek tokat atsinda gorsun dunyanin kac bucak oldugunu.eslet arasindaki anlasmazliklar genelde aileler den dolayi cikar. Allaha sukur uzaktayim huzurluyum. Allah yardimciniz olsun. Eyer kendinizi guclu gormuyorsaniz kurtulmak kolay degil bilirim.

Ne kadar şiddet gösterirse göstersin karısının yapısını değiştiremeyeceğini hala öğrenemedi mi dayınız ? Biraz ders çıkarsa ne iyi olur hem dayakçı koca sıfatını taşıyor hem de aynı şeyler devam ediyor . İnsan biraz düşünür ya karım belki hatalı ama döverek neden aşağılıyorum ki onu , sonra da aynı yatağa girip iki kat aşağılıyorum .
İnsanoğlu böyle işte hep karşısındakinin değişmesini bekler kendi hatalarını görmez . Hep ben hep ben.
Hiç kimse dışardan göründüğü gibi olmuuor maalesef , Allah böylelerinden korusun .

Ustelik benim bi oğlum var ve hasta epidermolisis bülloza hastasi nasil yasrim ben oglumla cok zor bu hastalik oyle basit degil ki ben onun ihtiyaçlarini alamam olan yavruma olur
konunun en önemlli kısmı burası arkadaşlar...hastalığı araştırdım,Allah yardımcınız olsun,ne kadar zor bir hastalık hem de insanın evladı..bilmeyenler için açıklama yapayım,en ufak bir temas bile derinin sroyuluğ enfeksiyon kapmasına sebep olan hastalık.üzerini bile değiştiriken deri soyulabilyormuş..daha bir çok zorluğu olan ama yazmaya gücümün yetmediği hastalık..Allahım size şifa versin sabır versin ,o minik yavrunuza merhem olsun umarım..

bence aile olarak çok büyük sıkıntı yaşıyorsunuz,sizin eşinize bu derece bağımlı olma durumunuz da bu sebeplerden.tek başına hasta evladınıza bakamayacağınızı düşündüğünüz için ,ve kendinize yuakıştıramadığınız için "yok" saymayı tercih ediyorsunuzz....haklısınız ,yerinizde kim olsa belki bu kadar güçlü de duramazdı..
bazı ark. sığınma evi vs demiş ancak sizin çocuğunuzla oralarda yaşamanız mümkün değil.
arkadaşlar ,konu sahibinin durumu çok farklı,hasta çocuğunun bakımını sanırım kendisi yapıyor,zira her an başında durulması gerekn hastalık okuduğum kadarıyla..
eşinizle bu konuyu konuştunuz mu? herkesin tepkileri çok farklı oluyor,eşiniz evladınızın durumuu kabullenemeyip size saldırıyor olabilir.hiçbirşey şiddeti haklı çıkarmaz ama sizin aile olarak bi,rbirinize ihtiyacınız var.bu yüzden ben mutlaka bir uzman yardımı almalısınız diyorum...
aile terapisti de değil bence,psikolog yardımı..bence eşinizle bu konuyu göürşün...

Ustelik benim bi oğlum var ve hasta epidermolisis bülloza hastasi nasil yasrim ben oglumla cok zor bu hastalik oyle basit degil ki ben onun ihtiyaçlarini alamam olan yavruma olur

Allah sizin yardımcınız olsun....size de oğlunuza da güc kuvvet versin...

Bir daha şiddet yaşamamak için eğer bu tartisma sirasinda sona doğru oluyorsa cevap vermeyin hakli da olsaniz birakin konussun bagirsin yeter ki size vurmasın.. Siz sakin kalirsaniz ya da muhatap olmazsaniz fiziksel şiddete kadar yükselemez..

Sorununuzu soylemek istediklerinizi sakinlesince Eşiniz eğer tekrar alevlenmeyip eğer sizi anlayacak bir adamsa oturur konuşursunuz..

Şuan ise bir mektup yazip cebine atabilirsiniz kendinizi hislerinizi anlatin ise gittiğinde bir yerde okuyup sakin kafayla sizi anlayabilir belki vicdana gelebilir..

Bende sizin için bol bol dua edecegim bu kandilde..

3 senede hayatim cok degisti hic bana saygisi yok bi kere konusurken yuzume bile bakmiyor hic geldiginde konusmaz surat hep asik benide cileden cikartiyor otur konusalim diyorum konusamiyoruz bile

hiç çekme kardeş dedilerdi dersin bırak gitsin düzelmez o adam el kaldırıyorsa daha konuşmuyorsa oturup iki çift laf etmiyorsa ne yapcanki zaten o adamı üstüne üstelik sana el kaldırıyor bunu her fırsatt yapıyorsa ve bide onu savunuyorsa yok olmaz bu arada geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavruna bence sen ufaktan ufaktan birikim yapmaya başla.. Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
peki eşinizle sorunlarınız ,doğumdan sonra ,bebeğinizin hasta olduğu ortaya çıktıktan sonra mı başladı?
eskiden birbirine değer veren seven bir çifttik diyorsunuz..içindeki canavarı sonradan ortaya çıkaran adamlar da olduğu gibi,hasta çocuk ebeveyni olmanın bu sorumluluğu taşıyamamamnın verdiği sorunlar da olabielceğini düşünüyorum.
genelde okuduğu kadarıyla,hasta çocuğu olan ebeveynlerde anne güçlü dururken,baba dayanamıyorum diyip eninde sonunda kaçıyor ya da sizdeki gibi kaçamayıp,kaçamanızı bekliyor...
yanlış anlaşılmasın ben şiddetin hiçbir türüne kabullenilr bakmıyorum ancak,sizin durumunuz farklı olduğu için,çözülebilecek bir durum varsa ,çözmenizi isterim...sonuçta ortada ömür boyu bakıma muhtaç bir çocuk var...bu yüzden eşinizle mutlaka konuşmalı yarıdm almalısınız..
dualarım sizin ve evladınız için...

O kadar çok beyin ozyrlu var ki cevremde.
Tamam erkek sahiplenecek korumaci olacak ama dayak deyince orada dur.
Kocasinan boşanan arkadasim ayni zaman da akrabaya soruyorlar bir toplulukta niye bosandin kizin bi yuva kolay kuruluyor falan.
Aldatti beni ben öğrenincekavga ettik beni ddövdü . dedi.
Kadindan gelen muhteşem cevap buydu.
O erkek eli nerede olursa olsun ayagi her aksam sana gelir ne var bunda ? Hem koçan doverde severde

Anladigim kadariyla bu olay cogu zaman kaynanadan donuste oluyor, oyle mi? Siz esininize kayinvalidenizle yaptiginiz konusmalari anlatmayin mumkun mertebe, bu konular genelde hep kavgayla sonuclanir biliyorum ailemden sabit, annemle babam hep bu konular acildiginda sadece kavga olur hicbir zaman isin tatliya baglandigini gormedim. Esiniz ne kadar ileri gidiyor siddette? Bir tarafiniz morariyor mu? Bunun icin onunla ilk basta konusmaniz gerekir ve hala hayir ben siddete basvururum diyorsa polise gidin yardim alin, ve artik o adama karsi sevgi gosterisinde sakin bulunmayin, anladim ki hala cok seviyorsunuz kendinize hakim olamiyorsunuz belki sevginizi biraz saklayin, o adam sizin sevginizi hakedecek bir seyler yapsin, biraz haketsin ya siz de onu cezalandirin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yeri geldiginde kadın yeri geldiginde erkek alttan almalı eşlerden birisi sinirliyken bence yoksa evlillik yürümez yani dayak anlamında değil mesela kadın çok konuştuysa erkek susacak asla sözlü veya fiziki şiddete başvurmayacak kadında öyle yoksa 2 tarafta birbirine hakaretler yağdırırsa ne kadar sağlıklı bir yuva olurki? Benim annemle babam 25 yıllık evliler sürekli birbirlerini alttan alırlar ve hiç ayrı yattıklarını,küs uyuduklarını görmedim en büyük tartışmalarında bile 10 dakika sonra birbirlerinden özür dilerler.Ama söz konusu fiziki şiddetse bunun affı çok zor bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…