- 2 Mart 2014
- 137
- 4
- 48
- 30
- Konu Sahibi meseyapragi
-
Esim bana vuracak ve ben oylece duracagim oyle mi? Allah belami versin ki onu dayak arsizi yaparim, agzini burnunu kirarim. Gucum yetmezse parayla adam tutar dovdururum.
Bunu bide kendileride bi anlasa
Hanimlar sizce kadin sinir olunca cok konusuyorsa esi ona vurunca hakli mi oluyor?
Cünkü seviyorsunuz..arkadslar hemen boşanın demk kolay hadı boşansın bakalm ne olck? Bekara karı boşaması kolay derdi ananem..eşinizle konuşun sevdiqinizi şiddet uygulamasini istemediqinizi söyleyin..söz alin agzindan..eger her konuda konusup yorum yapiyorsanz biraz dha kendnizi susmaya karişmamaya adapte edin.. Yengemle dayim 23 yillik evli durumlari cok iyi dayim cok sevilen sayilan iş icin yurtdisina cikan biri ama yengem en ufak biseyde taramali tüfek gbi ta ta ta hic susmaz bi bakiyorm dayim bi anda patlatmiş bi tane..dayi yapma yanlş şöyle böyle ama yengem bakarm yine ayni hc kocm sevmiyo susaym demez yer dayagi yine en basit seyde bile cok ucuzca laflar yapio..dayimi asla hakli bulmuyorm ama gordugu siddtten ders ckarmayan kadinada cok sinir oluyorm..Aldatma olmadiqi surece evlilikte hemen bosanma yerine savasma taraftariyim ..sizde cocugunuz warms hastayms hem biraz farkli yöntemler uygulayin sevdirin esinize kendini,pes etmeyn..
Kabul etmezler, etmeleri için burunlarının sürtmesi lazım.. durumunuza bakınca haklı nedenleriniz olabilir bırakamamakta, ama biraz uzaklaşma şansınız varsa bi süre deneyin.. o işler aileye sığınmakla olmuyor, eğer cidden yürütmek istiyorsanız bi pisikiyatriye gitmesi için iknaya çalışın..
En iyi cozum suan bi dr gitmek sanırım
Bu ne demek ya? Gördüğü şiddetten ders çıkarmayan kadın nedir? Şiddet görmemek için kulluk mu yapacak elin herifine! Bu nasıl bir düşünce şekli bir kadına hiç mi hiç yakıştıramadım. Yazık yani... Aldatmak dayaktan daha affedilebilir bir şey, nasıl bu akdar küçümsersiniz yani. Neymiş efendim kocası sevmiyor diyip susmuyormuş kadın. Allah allah bak sen, baya hatalıymış dayaktan da ders çıkarmamış.
Vala arkadaşlar nasil anlarsaniz anlayin size kendmi kantlamakla ugrasmicm..Düsüncelerimin arkasndaym bi arkadasiniza şaka yaparsinz hoşlanmayabilr ama siz yine tekrarlarsaniz araniz bozulur..bende diyorum ki hoslanmadiqini anladiniz bidaha saka yapmayin bu kisiye..eşinize verdiqiniz cwp tarzi hosuna gtmedi öfkeleniyo sinirleniyo sizde tarzinizi dgstrin.bunu niye sadece dayaga indirgiyorsunz ki..sözlü şiddette bile gecerli bu düşüncem..
Şiddet uygulayan bir erkege kadin ne yapmali nasıl davranmali
Cünkü seviyorsunuz..arkadslar hemen boşanın demk kolay hadı boşansın bakalm ne olck? Bekara karı boşaması kolay derdi ananem..eşinizle konuşun sevdiqinizi şiddet uygulamasini istemediqinizi söyleyin..söz alin agzindan..eger her konuda konusup yorum yapiyorsanz biraz dha kendnizi susmaya karişmamaya adapte edin.. Yengemle dayim 23 yillik evli durumlari cok iyi dayim cok sevilen sayilan iş icin yurtdisina cikan biri ama yengem en ufak biseyde taramali tüfek gbi ta ta ta hic susmaz bi bakiyorm dayim bi anda patlatmiş bi tane..dayi yapma yanlş şöyle böyle ama yengem bakarm yine ayni hc kocm sevmiyo susaym demez yer dayagi yine en basit seyde bile cok ucuzca laflar yapio..dayimi asla hakli bulmuyorm ama gordugu siddtten ders ckarmayan kadinada cok sinir oluyorm..Aldatma olmadiqi surece evlilikte hemen bosanma yerine savasma taraftariyim ..sizde cocugunuz warms hastayms hem biraz farkli yöntemler uygulayin sevdirin esinize kendini,pes etmeyn..
konunun en önemlli kısmı burası arkadaşlar...hastalığı araştırdım,Allah yardımcınız olsun,ne kadar zor bir hastalık hem de insanın evladı..bilmeyenler için açıklama yapayım,en ufak bir temas bile derinin sroyuluğ enfeksiyon kapmasına sebep olan hastalık.üzerini bile değiştiriken deri soyulabilyormuş..daha bir çok zorluğu olan ama yazmaya gücümün yetmediği hastalık..Allahım size şifa versin sabır versin ,o minik yavrunuza merhem olsun umarım..Ustelik benim bi oğlum var ve hasta epidermolisis bülloza hastasi nasil yasrim ben oglumla cok zor bu hastalik oyle basit degil ki ben onun ihtiyaçlarini alamam olan yavruma olur
Ustelik benim bi oğlum var ve hasta epidermolisis bülloza hastasi nasil yasrim ben oglumla cok zor bu hastalik oyle basit degil ki ben onun ihtiyaçlarini alamam olan yavruma olur
3 senede hayatim cok degisti hic bana saygisi yok bi kere konusurken yuzume bile bakmiyor hic geldiginde konusmaz surat hep asik benide cileden cikartiyor otur konusalim diyorum konusamiyoruz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?