• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum yorumda ?

Lizzie8919

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
261
134
103
Merhaba hangi konuya yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım.Öncelikle bekarım ve cinsel ilişki yaşamadım fakat Genital bölgemde dudak kısmı çok buruşuk geliyor gözüme. Özellikle lazere gittikten sonra gözüme çarpmaya başladı. Bunun için kullanıcak bir doğal kür krem vs var mı ne yapmak lazım. 4-5 sene önce 20 kilo vermişliğim var bununla alakalı olabilir mi.

Şenlenecek burasi rez alayim :KK73:

Nasil olmasini istiyorsun ki ? Allah vergisi dersin seni seven öyle sevsin :KK25:

Genital estetik sayfalarina takilmanizi oneririm, benzer sorunlari olanlardan daha kolay bilgi alirsiniz

Bekar da olsanız, cinsellik yaşamasanız da bir jinekologa gitmişsinizdir bunca zamandır. Bir anomali varsa belirtirlerdi.
Eğer öyle bir şey varsa da genital estetik yaptırırsınız ama bence kafaya taktığınızdan böyle düşünüyorsunuz.
Açın internete bakın ne kadar farklı farklı şekillerde olup "normal" olabileceğini.

Teşekkürler kafama takıldığı için burdan güvenilir yorum alabileceğimi umarak yazdım çok büyük dert değildi tabiki

Merhaba hangi konuya yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım.Öncelikle bekarım ve cinsel ilişki yaşamadım fakat Genital bölgemde dudak kısmı çok buruşuk geliyor gözüme. Özellikle lazere gittikten sonra gözüme çarpmaya başladı. Bunun için kullanıcak bir doğal kür krem vs var mı ne yapmak lazım. 4-5 sene önce 20 kilo vermişliğim var bununla alakalı olabilir mi.
Doktora gitmelisin ordan burdan duyduğun şeyleri orana burana sürmemelisin.. Kaş yapim derken göz çıkarma

Niye bu forumda cinsellik konuları ya da bu tip kişisel sorunlar bu kadar geyik oluyor? İlk sayfada hemen yorumlar dalga geçmeli. Bir kadın yüzündeki kirisikligi lekeyi sorun edince normal de bunu edince niye komik? Ve hemen fake yaftası, forumlar asıl böyle şeyleri sorabilmek için nimet bence.

Neyse konuya gelince, bazen o durum bende de oluyor ben de bi ara garipsemistim ne ara böyle olmuş bu diye, ne zamandır yüzüne bakmamışsam artık :KK45: sonra duştan çıkar çıkmaz aloe vera sürmeye başladım üstüne de nemlendirici. Gece yatmadan önce de expigment sürüp peçete koyup sabah çıkarıp temizledim. Gerçekten yüzüne gözüne kan geldi benimkinin. Görünmüyor diye bakımı ihmal etmeyin. Pamuklu ve açık renk çamaşırlar giyin, duştan çıkınca mutlaka nemlendirin kurumaya çok müsait Bir bölge. Arada bir duşta pirinç unu ve patatesli beyazlık kurlerinden uygulayın tamamdır.

Niye bu forumda cinsellik konuları ya da bu tip kişisel sorunlar bu kadar geyik oluyor? İlk sayfada hemen yorumlar dalga geçmeli. Bir kadın yüzündeki kirisikligi lekeyi sorun edince normal de bunu edince niye komik? Ve hemen fake yaftası, forumlar asıl böyle şeyleri sorabilmek için nimet bence.

Neyse konuya gelince, bazen o durum bende de oluyor ben de bi ara garipsemistim ne ara böyle olmuş bu diye, ne zamandır yüzüne bakmamışsam artık :KK45: sonra duştan çıkar çıkmaz aloe vera sürmeye başladım üstüne de nemlendirici. Gece yatmadan önce de expigment sürüp peçete koyup sabah çıkarıp temizledim. Gerçekten yüzüne gözüne kan geldi benimkinin. Görünmüyor diye bakımı ihmal etmeyin. Pamuklu ve açık renk çamaşırlar giyin, duştan çıkınca mutlaka nemlendirin kurumaya çok müsait Bir bölge. Arada bir duşta pirinç unu ve patatesli beyazlık kurlerinden uygulayın tamamdır.
Komik ifadesini dalga geçmek için koymadım açıklamak istedim 😁 çok güzel anlatmışsınız esprili bir dille ama diğerleri gibi dalga geçmeden ve yorumunuza katılıyorum bu tarz konular böyle anonim olduğumuz forumlarda daha rahat konuşulabilecekken burda bile dalga geçilmesi hoş değil. Benimki de pek karardı önce ağda sonra lazer etkisiyle belki 🤭 önerilerinizi bende deneyeyim

Hahahaha nasil bir anlatis bu ya

Back
X