Yok canim yapar ruh hastasi gercekten . Ailesi bile laf edemiyor buna oyle hasta yani. Soyle dusun mesala atiyorum konuyu yazmiyim. Bir ses kaydi almis ses kaydindan ben yanlışlıkla gulmusum uzaktan onun sesi cikmis . Abartmiyorum 50 defa dinletti. Sonra sinir harbi yapti ve ben agir hastaydim o gün. Kapilar pencereler birbirine girdi. Dolap kapaklarim suan bu yavas kapanan kapaklardan artik cat diye carpiyor. Yani konus ses kaydi degildi ama misal bu sekilde verdim. Yok bu sekilde degildi icki olayi. Evlenmeden once. Cok yalan hikaye var zaten. Kendi bile itiraf eder ne yalan soylemisim sana iyi kandirmisim diye. Sknti velayet degil. Velayet zaten anneye gider bu boyle. Sknti bu adamla oglumun yatili kalicak olmasi. Zaten ruh hastasi birde alkol. Adam alkolünden arkadas cevresinden vazgecmemek icin inat nedeniyle o ortamlara koycak. Dagda bayirda cocugu goturcek. Pis pis manyaklarin arasinda. O ortamda hap satildiginda agzindan kacirdi asiri ickilyken. Hadi bu kismi gec yatili vermesi ya da 4-5 saat refakatcisiz gorusme cocugunu unut demek zaten. Bir daha gor gorebilirsen