Sorumsuz dengesiz eş geliyor...

Eşin yurtdışı vatandasiysa sen de onunla evli olduğun için direk yurtdışı vatandaşı olmuyor musu zaten. Böyle değil mi bu isler
Yok hayir. Genel de prosedur 5 sene bulunan ulkede ikamet dil. Ama bazi ulkeler buna ragmen vatabdalsik degil oturum verir suresiz. Vatandas yapmaz. Bazisi 8 bazisi 12 yil dir oturum ve vatandaslik hakki için süre

cok uzuldum durumunuza canim.aile destegij yok mu meslegin falan .cikmazda hisseidyro olmalisin.Allah yardimcin olsun
Meslegim var atamam yok. Oglumu bekliyorum bakcak yok . Kires icin. Meslegimi yapcam diye inadim yok yer bile silerim sknti yoj. . Ailem durumu da cok karisik. Akrabam cok yakin olankar hepsi yurtdisinda senede bir kez gelebiliyor. Annem var sadece. Ona anlatamiyorum. Çünkü annem de zor seyler yaşadığı bunun gibi evliliginde. Babami nerdeyse öldürüyordu. Ama son anda döndü diyim. O zaten bu durumlari hatta icerigi bu kadar bilse direk olarak gelir vurur. Hic acimaz. Ama ben ona hep sen karisma anne biz iyiyiz napalim inat etti . Sana alinmis bosver diyip gecistiriyorum. Akraba yurtdisinda olan canimdan sevdigim kisi annemin akrabası. Bekle bizi dedi. Sansmidir nedir. Onlarinda basina buyuk corap örüldü. 2 sene cikis yapamiyorlar suan. Cocuklari kaybetme torununu ihtimali var. Kadinn eli kolu baglandi. Kuzenlerim var abilerim onlara anlatilacakti. Ama bu duurum olunca anlatmadik. Eli kolu bagli delilik yaparlar diye. Dedemler dayimlar var. Ananem hastahanede dedem sekerden buyuk seyler yasadi uzuv kesildi. Baba tarafiyl hic gorusmuyoruz. Lafın kısası arkam suan bisa düştü resmen .

Yok canim yapar ruh hastasi gercekten . Ailesi bile laf edemiyor buna oyle hasta yani. Soyle dusun mesala atiyorum konuyu yazmiyim. Bir ses kaydi almis ses kaydindan ben yanlışlıkla gulmusum uzaktan onun sesi cikmis . Abartmiyorum 50 defa dinletti. Sonra sinir harbi yapti ve ben agir hastaydim o gün. Kapilar pencereler birbirine girdi. Dolap kapaklarim suan bu yavas kapanan kapaklardan artik cat diye carpiyor. Yani konus ses kaydi degildi ama misal bu sekilde verdim. Yok bu sekilde degildi icki olayi. Evlenmeden once. Cok yalan hikaye var zaten. Kendi bile itiraf eder ne yalan soylemisim sana iyi kandirmisim diye. Sknti velayet degil. Velayet zaten anneye gider bu boyle. Sknti bu adamla oglumun yatili kalicak olmasi. Zaten ruh hastasi birde alkol. Adam alkolünden arkadas cevresinden vazgecmemek icin inat nedeniyle o ortamlara koycak. Dagda bayirda cocugu goturcek. Pis pis manyaklarin arasinda. O ortamda hap satildiginda agzindan kacirdi asiri ickilyken. Hadi bu kismi gec yatili vermesi ya da 4-5 saat refakatcisiz gorusme cocugunu unut demek zaten. Bir daha gor gorebilirsen
Yanı eşini sen daha iyi tanırsın tabi ama genelde eşini böyle tehdit eden erkekler gözünü korkutmak için yapar boşanamadın diye.. ama yapar diyorsan bile nereye kadar boyun eğeceksin.. Böyle cinslerden çocuk olmadan yakayı kurtardın kurtardın yoksa çocuk olunca işin daha zor oluyo ve git gide daha pisliklesiyorlar.. o halde maddi manevi her anlamda kendini hazır hissettiğinde boşanırsın.. ne zamanki bunun tehdidi pof içi boş emin oldugunda

Yok hayir. Genel de prosedur 5 sene bulunan ulkede ikamet dil. Ama bazi ulkeler buna ragmen vatabdalsik degil oturum verir suresiz. Vatandas yapmaz. Bazisi 8 bazisi 12 yil dir oturum ve vatandaslik hakki için süre
Ben yanlış biliyormuşum o zaman.. en azından oturum iznin olsaydı vize yeniler gider gelir şartlar neyse yapar ondan sonra vatandaşlık alırdın. Bazı ülkeler vatandaşlık konusunda katı şartları var demek ki

Back
X