Sorumsuz eş

ya eşimn derdi ev yaptrma sıkıntsı yada bnm verdğim tavizlerden dolayı benden uzak duruyosa ne alaaa bnm aklıma daha kötü şeyler geliyor Allah korusun:83:

bu sabah eşime bugün anneme gitcem 1kaçgün kalcam hem benden bıktn az rahatla dedim gidemezsn hafta sonu geldi pazar evdeym biyere gitme evde ol dedi bende napim sanki pazarları bişey yapıyoz normal günden bi farkı yok bnm için dedim diretti gidemezsn pazartesi git dedi ben kocanm lafımı dinle dedi acaba pazar günü anneler günü olduğu içinmi gitme dedi kesn yine görümcemler gelcek bizde evde olcaz of yaaaa:84::84:

canım sen zaten en baştan taviz vermişsin,eşin evi onu bunu bahane ediyor bence.ama yol yakınken restini çek
ya ayrılıcaksın ya böyle çekmeye devam edeceksin

cnm anneler günü diye gitme diyor...şimdi sen annene gitsen kaynanan diycek bakkkkkkkkkk önce kendi annesine gittii beni sallamadı diye.. kiiiii tabi önce kendi annene gitceksin yahuu anneler günü adı üstündeee kaynanalar günü olsaydııı kaynananın yanında dururdun demi ama:)
bence yeni eve gecince herşey daha güzel olacak cnmmm:)bak biz kayınvalideme gittigimizde eşimle sanki iki tanıdık gibiyiz ama evimize gelince görsen nsl ugraşıyoruz birbirimizle nazlanıyoruz falan güzel oluyor tabii...haaa neyapsan zaman geçtikce erkegin ilgisi ilk baştakine göre azalıyor benim eşimde ilk başlarda gözümün içine bakar agzımdan çıkacak sözü beklerken şimdi daha rahattt bense tam tersii şimdi daha üstüne titriyorumm..çünü ben titremesemmmm aramıza mesafe girer aynı evi paylaşan iki kişi oluruz sadece:)kısacası eskisiyle kıyaslama cnmmm erkekler zamanla odunlaşıyor malesef..ama kayınvaldenin evinden daha iyi olacaksınız kendi evinize geçince:)üzülme:)

sağol cnm inşallah iyi oluruz kayganam hüsrana uğricak hediye almadğmı görünce oğlu düşünüp verseydi para alırdm yine napm herşeyi benden beklemesin

sağol cnm inşallah iyi oluruz kayganam hüsrana uğricak hediye almadğmı görünce oğlu düşünüp verseydi para alırdm yine napm herşeyi benden beklemesin

amannnnnnnn boşver alma ya ne alcan kıymetimi biliniyooo..param yoktu dersinnn laf söylersee:)ayrıca oglu gitsin alsın onun annesi sonucta seni dogurmadı ya:)

moraller yine sıfır annemdeyim biraz kafamı dinleyim dedim.... eşimin gecen gün tlfonunda bi msj gördüm tan oto bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler aracınızı güzel günlerde kullanınız diye yazıyodu bu ne demek ya eşime sordum yok araba aldım daha gelmedi gelecek kredi çektim vs. kızdım bu kadar borcun içinde saçmalama diye sonra yok şaka yaptım ertesi gün yine araba aldım süpriz pazar günü görcen ciddmisin diyorum evet diyor sonra şaka diyo resmen dalga geçiyo benlen zaten sinirlerm bozuk bugün tlfda konuşuyoruz pazar günü görceksin süprizi diyor resmen alay ediyo varmı yokmu net bişey de diyorum bi var diyo bi yok diyo allak bullak etti beni o msj neydi anlamadım

bu adam böyle değildi bu kadar üzmezdi beni üzüncede gönlümü hemen alırdı hatasını anlar telafi ederdi şimdi resmen alay ediyo

bunun gibi adamlar kadına hangi gözle baktığı belli cinsellik,çocuğumun anası,evin hizmetçisi bu adamda baskı altında büyüdüğü için başka kadınlara farklı gözle bakıyor,bu tipler tatile dahi hanımı ile gitmezler evlilik yüzüğüde dahi takmazlar ,zorla kapanmak ne kadar iğrenç ortaçağ zihniyeti sanırım konu sahibini zor günler bekliyor hamile kalınca umarım sizi aldatmaz uçguruna düşkün gibi

uçkuruna düşkündü ama çok aşırı değil son zamanlarda hiç tık yok istemiyo beni evlilik yüzüğünü de hep takar ben çıkardığını hiç görmedim aile baskısı var evet of yaa of benden çok soğuduğunu düşünüyorum inş başka birisi yoktur aklında yada hayatında

ne yapacaksın biliyormusun aileni arkana alacaksın erkek müsvettesi kendini bir halt sanmasın anandan anasının hakkından gelsin başka akrabaların varsa onlarıda çağır onlara göz dağı ver ailem diyor ki de annem benim kızımı kim üzerse dayıların ona iyi dayak atıcakmış de,yalandan kimse ölmemiş ufak yalanlar

anacım çok iyi niyetli ve saftır onlar ne yapar eder kendilerini haklı çıkarmaya çalışır hep bnm ailemde yuva yıkılmasn alttan al der ama dayanacak gücüm yok kimse bunun bilincnde değil sıkıntıdan en ufak bi hastalığı bile atlatamıyorum çok kötüyüm:84:

pazar günü eşim geldi aldı beni gittk yemek yedik sonra gezdik eve döndük başına bişe düştü sanırım çok iyi davrandı bana

sonunda başardılar hasta ettiler beni bundan sonra onlara katlanmak çok zor ama eşimin beni sevdiğine inanıyorum son zamanlarda o kadar iyi davranmaya başladiki şaşırıyorum eskisi gibi ama ben hiç iyi değilim ailesi yüzünden ve yaşadığım ortam mahfediyo beni sinir krizleri geçiriyorum midemde bi sorun var dayanılacak gibi değil bu kadar acı strese değmezmiş sonunda olan bana oldu eşim iyi davransada bana hala güvenim yok ona bişey gizliyo gibi:26:

bu aralar iyi gibiyiz çok dengesiz bi ilişki oldu artık bi iyi oluyoruz bi kötü aileside iyi olmaya başladı bende sabırla iyi olmaya çalışıyorum kolay kolay unutamıyorum olanları bakalım sonu nereye varır inş altından kötü bişey çıkmaz tadımız kaçmaz:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…