Sorumsuz eş

kaçsamda kovalamıyo nadirende olsa bazen ben yanaşıyorum ondada hep bi bahane herzamanda bahane olmazki amaaa delirecem yaa istemyosa sevmyosa niye oyalıyo beni
canım ya çok hoşsun
kız senin kocan böyle demekki monoton bu konularda yapıcak bir şey yok

Bence bu olanlara bas kaldirmanin zamanni gelmisdir, bakalim evdeki herkese icindekilerini haykirirsan sana devam böyle davrana bilirmi?? Sen kendini bir esinin yerine koysana herseyini yapan bir esi var geceleri onun ilgisizligi yüzünden agliyan bi esi var kaynanasinin dedini yapan bir esi var biz kadin olarak esimiz bunlari yapsa bi havaya bi ilgisizlige simarikliga girmezmiyiz??? Tabi kadinlar daha duyarlilar ama yinede birde böyle düsünsen.

nasıl yani eşim haklımı

nasıl yani eşim haklımı

Hakli demiyorum ama kendine güveniyor seni kaybetmekden korkmuyor, kaybetme korkusunu bi icine koysan bak bakalim böyle yapabilicekmi??? Ben daha yeni evliyim ama esim ben aglarken arkasini vurup yatsa benim icin dayanilmaz iskence olur.. Kocan senin üzülmeni ciddiye almiyor gibi sanki yarina aglamasi gecer yarina unutur gibi sen üzüldünü belli etme kendinde biraz degisiklikler yap gezmeye git daha cok ailene git gel fazla a rama ne bilim bundan önce yapmadin herseyi yap yanlis anlamda degil ama özgüvenini yeniden kazanmaya calis canimmm :)))

yok son iki aydır nerdeyse böyle şaşıp kalyorum çok cnm yanyo

hep böyle değilse ya senle ilgili yada onla ilgili bi sorun vardır..
senle ilgiliyse senden soğumuştur itici geliyosundur vs..
birde kendisiyle ilgili olduğunu düşünrsek sıkıntılı stresli bi yaşamı varsa şayet böyle davranması normal karşılanablir ama bugün cuma günah demesi çok abes kaçmış
siz karı kocasınız bence utanmadan çekinmeden sor beni neden arzulamıyosun ben istediğimde bile bahane yaratıyosun dıye?

özgüvenm için ayrı eve çıkmamz lazm ve daha 2ay var o bana destek olmazsa nasl 2ay dayanacağım

sordum zaten önce diretti gercek günah bugün dedi sonra banyo yapmaya üşeniyorum dedi bide onun işe gittği saatte annesi flan uyank oluyo ya ondanmış

özgüvenm için ayrı eve çıkmamz lazm ve daha 2ay var o bana destek olmazsa nasl 2ay dayanacağım

Illa kendi evinde olman sart deyiil.. onun ailesine karsida kendini savuna bilirsin benim esimin aileside daha tutucu ama ben hic öyle degilim bende cok serbest büyüdüm giyim gezme konusunda ve ben pesin pesin esime ve ailesine söyledim onlarin istedi gibi yapamicami, sende konussan kaynananla sana babanda yapti etti dedinde sende diyebilirsin o babam sende sensin ama ben sen degilim senin gibi yapamam kocana sertlini göstersen ciddi oldunu cok dayanamicani bazen bu isler tatli dille üzülerek konusmakla olmiyor... Kocan senden sogumus olsa bile gelip senin yüzünemi söylicek sence biraz tuhaflik yokmu hareketlerinde cinseligi bile istemicek kadar yorgun morali bozuk olamicak ozaman bütün calisan erkeklerde ollmali

ezdirmiyorumki zaten genelde kaynanamn ağzının payını veryorum içimde tutamyorum artık şimdibi sorun daha çıkrp başımı açarsam kaldramam gecen evn içinde açtm daha bağlamam dedim babasıda içerden s...tr olsun gtsnler bu evden dedi kaynanama

Ozaman biraz daha bu cahil insanlara katlan gercekden dinine cok düskün bagli insanlar olsalardi zorla kapatilmaninda cazip olmadini bilirlerdiiiiiiii seninn esinde sesini cikaramiyormu ozaman sen iki ay disini biraz sIkkk ondan sonraaa göster parlayan dislerini :)))))))

planlarım öyle zatende bu adama 2ay nasıl katlancam onu bilmiyorum ama şimdi gdp yanndayatmcam ayrı yatcam oki beni istemiyo görmesnede gerek yok anneme gdp orda kalcam 1 kaç gün oda kafasını dinlesn

planlarım öyle zatende bu adama 2ay nasıl katlancam onu bilmiyorum ama şimdi gdp yanndayatmcam ayrı yatcam oki beni istemiyo görmesnede gerek yok anneme gdp orda kalcam 1 kaç gün oda kafasını dinlesn

Sen kafani dinle canim insallah hersey gönlüne göre olur, esinde kendine gelir...

Iyiii gecelerrrr

en guzelını yaparsın bence canım senı ozlesın bıraz bakalım noluyo sonra

eşinizin her istedigini yaptıgınız için böyle olmuş cnmm..başını niye zorla kapadınki...önceliklee bir müslüman yol gösterir baş kapaması konusunda zorla baskı yapmaz.size zorla başını kapattıranların ne derece müslüman olduklarından şüphem var...ev yaptırıyor olmanız kayınvalidenle oturmanı gerektirmezki cnm kiraya çıksaydınız 1 ev yaptırma nereden baksan en az 1 sene sürer...2-3 ayda bitecek bi inşaatsa amenna ama yeni başlıyorsa okdr zaman kayınvalide kalmak zor...ben şahsen yapamam...eşimi çok seviyorum ama kayınvalidemde 1 saat fazla otursam rahatsız oluyorum..neyseee olan olmuş artık evinize taşınmaya az kalmışşş kendi evinde daha huzurluu olursun eşinde senle ilgilenir cnmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…