maddi sornlar insanları gercekten cok mtsuz yapabiiyo kmbilir kafasnda neler kuruyo derdi sizle değildr belki bunalmstr
doğrudur ama benimle paylaşsa onu daha iyi anlarım o böyle davrandıkça bende farklı şeyler hissediyorum keşke biraz da beni düşünse:85:
pardon pardon ilk msajınızı şimdi okudum. sizinle sorunu var ama ne bwlki skldı belki bunaldı ama bastan belliyms zorla kapatms insanlarn kendi özel alanları olmalı bence oradan içeri kmse girememeli eşin de olsa....
sanki bi ikilem arasında kalmışta benden uzaklaşıp kafasını dinlemek için beni bırakıp evle uğraşmaya gidiyo gibiaslında eşim açık olmama karşı değil başka bi şehre gitsek ailesinin olmadığı bi yerde karışmıyo açtırıyo açık olmama ailesi karşı eşiminde eli mahkum kalıyo ailesiyle aynı evde yaşıyoruz sonuçta evi yaptırmamız için destekte oluyolar gerçi yeri geliyor köstek oluyolarda oda ayrı bi konu
bu erkekler ne gıcık yaa..bende de var ondan bitane... konussan dınlemez,bişey paylaşmaz,ne sahıplenır ne gonul alır ne ılgı gosterir...offfff cok zorrr...daralıyorum bende bazen valla
Allah yardımcın olsun canım....
pamukcuq sakin ol canım çok dolmuşsun sentakma kafana, üzülme. bence sen gerginleştikçe daha da kötüye gidecek durumlar. mutlaka denemişsindir; ama bir kere daha alttan almayı, güler yüzle karşılamayı dene, bakalım o zaman da değişmeyecek mi tutumu? bazen erkekler üstlerine gittikçe daha da kötüleşiyorlar. umarım düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?