of yaa böyle şeyler okudukça evlilikten korkuyorum deli gibi. ben daha bir ilişkide doğru düzgün düşünemiyorum, nasıl tanıyacağız bu erkekleri ya
ne bileyim canım belki iyi davranınca dzüelir diye düşündüm ben de.. ama dediğin gibi hep ödün veren biz oluyorruzben de elimden geleni yapıyorum sorun vardır deyip; ama öyle öyle kendi kendimizi haklıykn haksız konuma düşürüyoruz sanırım
eğer ev seninle evlendikten sonra alınmışsa seninde %50 hakkın var, fakat bekarlığında alınmışsa maalesef hiç bir hakkın yok yasal olarak pamukçuk
Bence eşinin ailesinin yanına taşınmamalıydın. Bundan sonra her sıkıştıklarında aynı şeyi teklif edecekler. Birde seni zorla kapatmalarıda dine uygun değil zaten, dinde zorlama yok ki.
çok haklısın büyük hata yaptım ama iş işten geçti kendi evimize çıkalım açacağım saçımı şimdi babasıyla aynı evde oldumuz için sorun oluyo evimize çıkıp açılınca sorun çıkarsa hiç umrumda olmicak şimdi bnm çektiklerim kimsenin umrunda değil o zamnda bnm olmicak çok üzdüler beni eşimde aileside birazda onlar köpürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?