- Konu Sahibi eylulum_88
-
Merhaba, daha önce bi konu açmıştım eşim çalışmıyor diye.Gerçi hala işsiz ve 31 yaşında...Şuan da kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum.Eşim 1 yıldır işsizdi ve iş aramıyordu.Ben çalışıyorum.Bulunduğumuz yer çok küçük olduğundan iş yok bahanesi falan vardı.Eşim 45 gün önce istanbula gitti.mesleğiyle ilgili kursa başladı.yıllardır gitmesini istediğim kurs bu.boşanıcam dediğim için artık sanırım kursa başladı.Ama hala işsiz ve kurs parasını harçlığını herşeyi ailesi karşılıyo.Ben vermiyorum çünkü ben dolu şey ödüyorum onları nasıl ödediğimi nasıl yettirdiğimi sormuyo.Aslında zoruma gidiyo onun böyle beş parasız hali.Ailesinden para alması.Ama bu sadece benim zoruma gidiyo sanırım çünkü adam geçicide olsa bi işe girmedi 1buçuk aydır..İş arıyo arıyorum diyo.Evde ders çalışıyo sözde.Bütün gün evde oturuyo kurs dışında.Ve ben ona hiç güvenmiyorum hiç inanmıyorum.Önceden herşeyi her planımı ona anlatırdım şimdi herşyi kafama göre yapıyorum.Böyle bi evlilik sürermi sizce..Sevgi varmı yokmu bilmiyorum.Özlemiyorum mesela hiç..Ona asla sırtımı yaslayamam kocam diye artık..Evliliğim devam ederse sırf evlendim diye devam edecek gibi geliyo..Böyle işte..Bi fikir bi yorum..ne yapmalıyım ben…
Is bulamiyormu, yoksa tembelmi? Hani arayipta bulamiyosa, cok kötü bisey tabiki
Bir erkek icin, kendini kötü hissediyordur.
Ama kisilik olarak tembelse ve uzun süredir calismiyrsa özür gecmez böyle.
eşin ev işi yapar mı?
evet yapar.birlikte yapardık her işi.
şu anda sen çalışıyorsun o evde ya,işlerin hepsini yapması gerekir diye düşünüyorum
şuan yanımda değil ben işim gereği başka bir ildeyim o başka bir yerde.45 gündür böyle yani.ev işinde sıkıntı yok söylediğin herşeyi yapar sesi çıkmaz.rolleri değiştik sanırım biz.
neyse bu da iyi
daha önceleri bir üye konu açmıştı.eşi hem çalışmıyormuş,hem de işten gelince karısının ev işi yapmasını bekliyormuştu
Sogumakta haklisin. Calismayan erkege ben de tahammul edemiyorum. Is arayip da bulamayana degil, evde oturup, calismaya niyeti olmaya adamlara yani.
Peki kendisiyle konustun mu bunlari? Konusmussundur diye dusunuyorum. O ne diyor? Planlari neymis? Zoruna gitmiyor mu, ezilip buzulmuyor mu karsinda?
Bir de ne kadar suredir evlisiniz? Daha onceleri calisiyor muydu?
31 yaşında bir adamın evlendiyse evinin sorumluluğunu alması gerekir, almıyorsa bence oturup kırk kere düşünmeniz gerekmekte. Sanırım çocuğunuz da yok. Sorumsuzluk büyük dert. Planı var mı? Ya da herhangi bir amacı, hedefi? Çalışıp ta gerçekçi sebeplerle işsiz kalsa anlayacağım ama bir insan 1 yıl boyunca işsiz dolanabiliyor ve karısının sırtından geçiniyorsa bu işte bir yanlışlık var diye düşünürüm.
1 sene boyunca hiç doğru düzgün aramadı benim zorlamalarımla başvurdu bikaç yere o kadar.Zoruna gitmedi benim çalışıp onun çalışmaması.Artık ben çıldırınca iş aramaya başladı ama bende çok şey bitti...
Bu durumda isin zor, umarim hemen degisir ve sorumlulugunun farkina varir.
Her kadin ister, is gücü olsun esinin, kadin gibi hissetsin
Merhaba, daha önce bi konu açmıştım eşim çalışmıyor diye.Gerçi hala işsiz ve 31 yaşında...Şuan da kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum.Eşim 1 yıldır işsizdi ve iş aramıyordu.Ben çalışıyorum.Bulunduğumuz yer çok küçük olduğundan iş yok bahanesi falan vardı.Eşim 45 gün önce istanbula gitti.mesleğiyle ilgili kursa başladı.yıllardır gitmesini istediğim kurs bu.boşanıcam dediğim için artık sanırım kursa başladı.Ama hala işsiz ve kurs parasını harçlığını herşeyi ailesi karşılıyo.Ben vermiyorum çünkü ben dolu şey ödüyorum onları nasıl ödediğimi nasıl yettirdiğimi sormuyo.Aslında zoruma gidiyo onun böyle beş parasız hali.Ailesinden para alması.Ama bu sadece benim zoruma gidiyo sanırım çünkü adam geçicide olsa bi işe girmedi 1buçuk aydır..İş arıyo arıyorum diyo.Evde ders çalışıyo sözde.Bütün gün evde oturuyo kurs dışında.Ve ben ona hiç güvenmiyorum hiç inanmıyorum.Önceden herşeyi her planımı ona anlatırdım şimdi herşyi kafama göre yapıyorum.Böyle bi evlilik sürermi sizce..Sevgi varmı yokmu bilmiyorum.Özlemiyorum mesela hiç..Ona asla sırtımı yaslayamam kocam diye artık..Evliliğim devam ederse sırf evlendim diye devam edecek gibi geliyo..Böyle işte..Bi fikir bi yorum..ne yapmalıyım ben
Sevgi taşımaz sorumsuz bir kocayı. Taşırsa bir yere kadar, sonra yorulan sen olursun.
İş kursa mesela en azından bahanesi kalmaz.
Aileden iş bulması için birileri yardım etmiyor mu?
Hiç mi yok tanıdığınız falan?
[ı][sıze=3]sorumsuz eş çok zaordur eminimmerhaba, daha önce bi konu açmıştım eşim çalışmıyor diye.gerçi hala işsiz ve 31 yaşında...şuan da kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum.eşim 1 yıldır işsizdi ve iş aramıyordu.ben çalışıyorum.bulunduğumuz yer çok küçük olduğundan iş yok bahanesi falan vardı.eşim 45 gün önce istanbula gitti.mesleğiyle ilgili kursa başladı.yıllardır gitmesini istediğim kurs bu.boşanıcam dediğim için artık sanırım kursa başladı.ama hala işsiz ve kurs parasını harçlığını herşeyi ailesi karşılıyo.ben vermiyorum çünkü ben dolu şey ödüyorum onları nasıl ödediğimi nasıl yettirdiğimi sormuyo.aslında zoruma gidiyo onun böyle beş parasız hali.ailesinden para alması.ama bu sadece benim zoruma gidiyo sanırım çünkü adam geçicide olsa bi işe girmedi 1buçuk aydır..iş arıyo arıyorum diyo.evde ders çalışıyo sözde.bütün gün evde oturuyo kurs dışında.ve ben ona hiç güvenmiyorum hiç inanmıyorum.önceden herşeyi her planımı ona anlatırdım şimdi herşyi kafama göre yapıyorum.böyle bi evlilik sürermi sizce..sevgi varmı yokmu bilmiyorum.özlemiyorum mesela hiç..ona asla sırtımı yaslayamam kocam diye artık..evliliğim devam ederse sırf evlendim diye devam edecek gibi geliyo..böyle işte..bi fikir bi yorum..ne yapmalıyım ben
Şimdiden yoruldum zaten.İş kurmak için birikim gerekli yada iş olmazsa çektiğin krediyi ödeyebileceğin bi güvence.O da eşimde yok.Ben kredi çekebilirim ama şu saatten sonra olmaz çünkü ne olacağımız belli değil.Zaten güvenmiyorum da kendi işinde nasıl olur.Babamın dükkanı var 1 hafta oraya gittikten sonra şikayet etmeye başlamıştı sıkıldım yoruldum diye.Ailesi bulucaz edicez diyo bakalım bu sene bulamadılar 2-3 seneye bulurlar artık.Benim tanıdıklarım iş için uğraştı olmadı zaten eşimde hiç peşinde koşmadı olsun diye.Bende artık kimseden yardım olmadan bişeyler yapsın istiyorum.Oda yok tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?