sorumsuz eş...

Ayda 150 tl kazanamayacak kadar aciz durumda benim eşim...O kadar çok utanıyorum ki bundan.Biliyorum değişmez mümkün değil.Maddi destek olmuyorum.Olmayı düşünüyodum ama vazgeçtim.O kadarınıda bi erkek kazanmalı yani.

Bencede birak okadarinida o kazansin. Sorumsuzlukta biyere kadar hadi bir evin sorumlulugunu alamiyo..
ama en azindan insan kendi ihtiyaclarini karsilamaj icin calisir ya.
Ne rahat bir esin varmis

Canım öncelikle Allah sabır versin senin yazdıklarını okuyunca aklıma birarkadaşım geldi arkadaşımın eşide senin eşin gibi çalışmıyodu çok sorumsuzdu üstelik eve arkadaşımın aldğı şeyleri sanki kendi almış gibi akrabalarına tanıdıklarına veriyodu, o da ev işlerine yardım ediyodu Allah için. Arkadaşım bekledi belki düzelir diye ama düzelmedi ve 9 sene sonra boşandı bir tanede çocuk aldırdı zor toparlandı ama boşandığı eşi ne yaptı gitti bir iki ay sonra bir başkasıyla evlendi. Demek istediğim boşan değil büyük çabalar sarfetmişsin ama eşini cidden kendinle korkut sonra el başta kalırsın ya da bulunduğun durumu kabullenip dediğin gibi sırf evliliğini devam ettirmek için katlan

ailesi ona para veriyor demişsin.bu nasıl aile anlamadım ki.oğullarına demiyorlar mı bi işe gir evli barklı adamsın.eşin de nasıl olsa para veren var diye mi bu kadar rahat anlamıyorum ya.Allah yardımcın olsun.kaç yıllık evlisin ve eşin evlendiğinde çalışıyormuydu?_

Teşekkürler amin Allahım gerçekten bu sorunlarla uğraşan herkese sabır versin.Yorumlardan okuduğum kadarıyla herkes katlanıyo katlanıyo en sonunda sabır bitiyo.Benim sabrım da bitti artık..

Onu bende anlamıyorum niye kimse çalış kurs paranı kazan demiyor.2 gün kurs 5 gün evde ders çalışıyo.Arada iş görüşmesine gidiyo ama bu yaşta tecrübesiz elemane istediği gibi iş yok.1,5 yıllık evliyiz.ilk 6 ayında çalıştı bir gün geldi ben istifa ettim dedi.

31 yaşına kadar çalışmayan adam daha da çalışmaz kimse beklemesin
Adam tembel, başka açıklaması yok
Karım çalışıyor ben yiyorum diye zerre rahatsız olmamış
Zaten sende de bitmiş herşey
Sadece evliyim diyorsun
Bırak naparsa yapsın
Anasıda alsın ayağında sallasın

alsın ne isterse onu yapsın.Resmen kendim ettim kendim buldum.Şimdide çekiyorum işte...

Evde oturmuş ders çalışıyomuş ya deliricem kafayı yicem.Ben çalış para kazan 3 kuruşta olsa diyorum adamın umru değil.Anası babası çalışmaya gidiyo onlara bile yardıma gitmiyo.Ne yapmaya çalışıyo.Allahımm yardım et bana deliriyorumm.

bence iş bulamıyor değil alınma ama esin tembel senin de soğuman çok normal

erkeğin evde oturması kadar bir kadını rahatsız eden ne olabilir ki ?

ne kadar ev işine yardımcı olursa olsun ,erkek dışarda çalışır ,parayı eve getirir.
doğanın kanunu bu .

sinirlerinin bozulması çok normal ,ama kursunun bitmesini beklemekten baska caren yok şu anda .

Kursu bekliyorum ama kurs parasını cebindeki harçlığı dahi kazanamıyor.Kurs devam ederken part time bir işte çalışamaz mı insan ben buna tahammül edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…