- Konu Sahibi eylulum_88
-
Sen bayagi sogumussun ,Hakli olarak tabiki ...
Halla.kurs parasini bile Ailesinden aliyormus , yani esinin
degisecegi yok canim..
Erkek olarak bu durum onu rahatsiz esecegi yerde hiccc rahatsiz etmiyo...
Yazik gercekten. Senin icin üzüldum. Senin yerinde olsam
Kesinlikle maddi anlamda yardimci olmam...
Ayda 150 tl kazanamayacak kadar aciz durumda benim eşim...O kadar çok utanıyorum ki bundan.Biliyorum değişmez mümkün değil.Maddi destek olmuyorum.Olmayı düşünüyodum ama vazgeçtim.O kadarınıda bi erkek kazanmalı yani.
Bencede birak okadarinida o kazansin. Sorumsuzlukta biyere kadar hadi bir evin sorumlulugunu alamiyo..
ama en azindan insan kendi ihtiyaclarini karsilamaj icin calisir ya.
Ne rahat bir esin varmis
Canım öncelikle Allah sabır versin senin yazdıklarını okuyunca aklıma birarkadaşım geldi arkadaşımın eşide senin eşin gibi çalışmıyodu çok sorumsuzdu üstelik eve arkadaşımın aldğı şeyleri sanki kendi almış gibi akrabalarına tanıdıklarına veriyodu, o da ev işlerine yardım ediyodu Allah için. Arkadaşım bekledi belki düzelir diye ama düzelmedi ve 9 sene sonra boşandı bir tanede çocuk aldırdı zor toparlandı ama boşandığı eşi ne yaptı gitti bir iki ay sonra bir başkasıyla evlendi. Demek istediğim boşan değil büyük çabalar sarfetmişsin ama eşini cidden kendinle korkut sonra el başta kalırsın ya da bulunduğun durumu kabullenip dediğin gibi sırf evliliğini devam ettirmek için katlan
ailesi ona para veriyor demişsin.bu nasıl aile anlamadım ki.oğullarına demiyorlar mı bi işe gir evli barklı adamsın.eşin de nasıl olsa para veren var diye mi bu kadar rahat anlamıyorum ya.Allah yardımcın olsun.kaç yıllık evlisin ve eşin evlendiğinde çalışıyormuydu?_
31 yaşına kadar çalışmayan adam daha da çalışmaz kimse beklemesin
Adam tembel, başka açıklaması yok
Karım çalışıyor ben yiyorum diye zerre rahatsız olmamış
Zaten sende de bitmiş herşey
Sadece evliyim diyorsun
Bırak naparsa yapsın
Anasıda alsın ayağında sallasın
sanırım bitti bitirdi herşeyi.önceden en güzeli oydu benim için şimdi hiç bişey..sadece evliyim işte...
Merhaba, daha önce bi konu açmıştım eşim çalışmıyor diye.Gerçi hala işsiz ve 31 yaşında...Şuan da kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini ne hissetmem gerektiğini bilemiyorum.Eşim 1 yıldır işsizdi ve iş aramıyordu.Ben çalışıyorum.Bulunduğumuz yer çok küçük olduğundan iş yok bahanesi falan vardı.Eşim 45 gün önce istanbula gitti.mesleğiyle ilgili kursa başladı.yıllardır gitmesini istediğim kurs bu.boşanıcam dediğim için artık sanırım kursa başladı.Ama hala işsiz ve kurs parasını harçlığını herşeyi ailesi karşılıyo.Ben vermiyorum çünkü ben dolu şey ödüyorum onları nasıl ödediğimi nasıl yettirdiğimi sormuyo.Aslında zoruma gidiyo onun böyle beş parasız hali.Ailesinden para alması.Ama bu sadece benim zoruma gidiyo sanırım çünkü adam geçicide olsa bi işe girmedi 1buçuk aydır..İş arıyo arıyorum diyo.Evde ders çalışıyo sözde.Bütün gün evde oturuyo kurs dışında.Ve ben ona hiç güvenmiyorum hiç inanmıyorum.Önceden herşeyi her planımı ona anlatırdım şimdi herşyi kafama göre yapıyorum.Böyle bi evlilik sürermi sizce..Sevgi varmı yokmu bilmiyorum.Özlemiyorum mesela hiç..Ona asla sırtımı yaslayamam kocam diye artık..Evliliğim devam ederse sırf evlendim diye devam edecek gibi geliyo..Böyle işte..Bi fikir bi yorum..ne yapmalıyım ben…
bence iş bulamıyor değil alınma ama esin tembel senin de soğuman çok normal
erkeğin evde oturması kadar bir kadını rahatsız eden ne olabilir ki ?
ne kadar ev işine yardımcı olursa olsun ,erkek dışarda çalışır ,parayı eve getirir.
doğanın kanunu bu .
sinirlerinin bozulması çok normal ,ama kursunun bitmesini beklemekten baska caren yok şu anda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?