sorumsuz eş...

şuan yanımda değil ben işim gereği başka bir ildeyim o başka bir yerde.45 gündür böyle yani.ev işinde sıkıntı yok söylediğin herşeyi yapar sesi çıkmaz.rolleri değiştik sanırım biz.

45 gündür ayrıysanız
bu zaman dilimi sizin için nasıl geçti
eşinizi özledinizmi
yoklugunu hissettinizmi

Ben küçük bi yerde memurum çok şükür maaşım iyi.Şimdi işten onun için çıkmam ama keşke o işten ayrıldığında özele girip çalışmasaymışım diyorum.O ayrılınca apar topar işe başlamıştım.keşke çalışmasaydım da iyice rahata alıştırmasaydım ama nerden bilirdim bu kadar uzayacağını.çocuğum yok..

Evet hiç yorulmamış zorlanmamış.Ben artık ona fedakarlık yapmak istemiyorum kendi çabasıyla ne yapıyorsa yapsın.Arabamız var sat ne iş açacaksan aç dedim.Bir ara heveslendi sonra benden destek alamayınca vazgeçti.Ben bu işi yapıcam diye erkek gibi çıkmadı karşıma yani.Babamın yanında asla olmaz.Çünkü babam bize iş açmak istedi evleneceğimiz zaman.Ama ben istemedim biz kendimize yeteriz idare ederiz.Tatilimiz gelirimiz belli olur dedim.Eşimde aynı şekilde düşünüyodu.Tabi sağolsun eşim beni bu konudada rezil etti.Ama çok şükür ben kendime yetebiliyorum maddi açıdan.

Annem yanımda o yüzdenmi bilmiyorum hissetmedim hiç yokluğunu.Özlemiyorum sanırım.Ne hissettiğimi bile anlayamıyorum.Evli olmasam 5 dk bile durmazdım bi tek ondan eminim.

anlıyorum
sizin içinizde çogu şey bitmiş
hatta siz içinizde eşinizin cenaze namazını kılıp gömmüşsünüz bile

Ne güzel iş, siz eşinizin her sorununu çözün, ailesi çözsün.. açıkçası ben de olsam benimde zoruma gitmezdi :) Hayatın önüne altın tepsi ile gelmeyeceğini gösterin bence derim, ayrıca babalardan utanılmaz sıkınılmaz, baba haklı çıktın ben anlamadım desen baban anında sana karşı yelkenleri suya indirir, baban sonuçta...

Babamla konuştum herşeyi biliyo tüm ayrıntılarıyla.Bu adam değişmeyecek değişmesinimi bekliyosun dedi.Ayrılmaya karar verdiğimde ailem arkamda ama biraz daha sabretmeye çalışıyorum babamda öyle istedi.Ne için sabrediyorum o da ayrı bi konu.

Bu kaçıncı konu ne oluyor bu erkeklere

Kadınlar fazla sırtlandığı için mi böyle oluyorlar anlamadım ki. En sevimsiz erkek tipidir.

evet yapar.birlikte yapardık her işi.

ozaman evlere temizlige gitsin
saka degil dalga gecmek icin soylemiyorum cidden
is istir bosta oturmaktan iyidir
ev isyeri hali temizlesin ne billiim temizlik firmalari vardir onlarla gorussun
lutfen yanlis anlama ev isinde yardim eder deyince birden aklima geldi
niye olmasinki

bence eşiniz sizden soğumuş. sizde ondan tabi.

ben eşimin soğuduğunu değil de sevmediğini düşünüyorum.yani evlenirken hiç çabalamasına gerek kalmadan evlendik.bütün savaşları ben verdim.gerçekten sevseydi bu derece rahat olmazdı.bunu sadece ben değil ailemde düşünüyo.ama lafta ölüyo bitiyo aşkından sevgisinden..

Yanlış anlamam niye anlıyım.Alnının teriyle yapılan her işe saygım var.ama benim eşim gidip bi markette kasiyerlik yapıp 3 kuruş kazanmaktan aciz..

yolver gitsin be kızım...elin çulsuzuyla mı uğraşacaksın...çocuk çok bişey yok...işin var anan var baban var...fazla uzatmana gerek yok...gençliğini harcamana değmez...seviyormuş...sever tabii ekmek elden su gölden...ne güzel hayat...sen kendine bak...sen seviyormusun? böyle kabul ediyormusun?....

İçimden geçenleri yazmışsınız aslında.Ama işte evlilik diye sabrediyorum da nereye kadar..Ben kesinlikle böyle kabul etmiyorum onu.Sevgi bi eşe hayat arkadaşına duyulan sevgi değil içimdeki..Şuan süper bi iş bulup gelse bile kıymeti yok artık.Hatta iş bulamasın da bi sebebim olsun diye bile istiyorum..

eger gercekten seninki adam olmazsa yani buna kesin eminsen bende bu fikrideyim -ki bosanmalari hic sevmem hicte tavsiye etmem-
ama bu isin cocugu var okulu var cocuk =masraf e bunlari karsilanamazsa bu sefer kavgalar baslicak
eniyi combine nin dedigi gibi
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna zaten kendi parani kendin kazaniyorsun ee elin culsuzunu senmi beslicen

Şimdi iş bulup başlasa birkaç yıl sonra tekrar işten çıksa yada çıkarılsa gene böyle olacak eminim karakteri böyle çünkü.çocukta olur naparım asıl ozaman diye düşünmeden duramıyorum.Bide eşim işsizlik dışındada ödemelerle ilgili hesap kitap yapmaz sorumluluk bendedir ne alınacak ne ödenecek.Böyle birine koca diye güvenemiyorm işte.Boşanmakta gözümü korkutuyo napıcam bilemiyorum.

yavrum boşanmaktan korkmak yerine bu adamla olacak geleceğinden kork...yaşını geçirme asalak adamla...''nerden dönersem o kar mantığıyla'' bak olaya...tekrar hayatını yoluna koymanın planını yap..önünü göremediğin bir adamla yürüyemezsin...keşke olur,ayrılma diyebilsem...seni tanımayan biriyim...bu yüzden tamamen objektif bakış açım bu...hatta annen yaşındayım...hiç sevmiyorum böyle adamları...benim erkek kardeşimde seninkinin bir değişik versiyonu... tecrübeyle sabit...çocuklarını da mağdur ediyorlar...ve o çocuklar anneyi suçluyor...''nasıl evlendin bu adamla''diye...yani sadece sen değil gözünden sakındığın evlatlar da mağdur oluyor...sağlam adamlar bulun...çabuk karar vermeyin...analarınızın babalarınızın görüşlerine kulak verin...inan çok üzgünüm...yeğenlerim halacığım diye her telefon açtıklarında yüreğim yarılıyor...fikrin olsun,bilgin olsun diye yazdım...hakkında hayırlı olsun yavrum...

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Gerçekten çok samimi yazmışsınız.Eşim gerçekten de kendi başına bir birey değil konuştukça daha iyi anlıyorum öyle olduğunu.Bende aksine ayakları yere sağlam basan biriyim.Bu durumda sonumuz belli zaten.Tekrar teşekkür ederim :)

Sen bayagi sogumussun ,Hakli olarak tabiki ...

Halla.kurs parasini bile Ailesinden aliyormus , yani esinin
degisecegi yok canim..
Erkek olarak bu durum onu rahatsiz esecegi yerde hiccc rahatsiz etmiyo...

Yazik gercekten. Senin icin üzüldum. Senin yerinde olsam
Kesinlikle maddi anlamda yardimci olmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…