- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi eylulum_88
-
şuan yanımda değil ben işim gereği başka bir ildeyim o başka bir yerde.45 gündür böyle yani.ev işinde sıkıntı yok söylediğin herşeyi yapar sesi çıkmaz.rolleri değiştik sanırım biz.
[ı][sıze=3]sorumsuz eş çok zaordur eminim
sizin maaşınız peki evi geçindirmeye nasıl yetiyo
bence memeur falan diilseniz (ama çocukta varsa zor olu)çıkın işten diycem aklı başına gelsin
size yaslanmış ohhh ahh tatarım tatrım sen çalış ben yatarım hesabı
adamın keyfi yerinde
böle hayat geçmez emin olun[/sıze][/ı]
Sızlanması çok kötü. Ailesi hiç yormamış sanırım. İşte küçükken çocuklarına yaptıkları en büyük kötülük. Faturasını kaç kişi ödüyor.
Eşinin sorunu çalışmayı sevmemesi.
Çocuğun var mı bilmiyorum ama ömrünün sonuna kadar bu şekilde olmaz.
En azından küçük bir büfeyle falan başlasa..ya da baban varmış ne güzel hazır iş..
45 gündür ayrıysanız
bu zaman dilimi sizin için nasıl geçti
eşinizi özledinizmi
yoklugunu hissettinizmi
Annem yanımda o yüzdenmi bilmiyorum hissetmedim hiç yokluğunu.Özlemiyorum sanırım.Ne hissettiğimi bile anlayamıyorum.Evli olmasam 5 dk bile durmazdım bi tek ondan eminim.
Benim eşime hep dediğim bişey vardı.İşsiz kal ne kadar olduğu önemli değil ama çabala gayret et, ben gayretini göreyim seni herkese savunurum arkanda olurum derdim.İşte eşim bunu yapmadı.İşsizlik hiç zoruna gitmedi.Bekarken çektiği kredi vardı işten ayrıldığında onu bile nasıl öderim diye düşünmedi.Ben düşündüm nasıl ödeyelim kredimi çekelim altınmı bozduralım diye..Eşim evde maddi olarak hiç sormluluk almamış onu görüyorum artık düşündükçe.Şimdide ne planı var bilmiyorum yani öyle hayata dair bir plan yaptığınıda sanmıyorm.Şuan sadece kursa gidiyo iş arıyo.Mesleğimi yapıcam diyo (önceden sevmiyorum yapmak istemiyorum diyodu.1,5 senelik evliyiz.Çocuk yok nasıl olsun ki böyle bi adama güvenip nasıl yaparsın ki..Evliliğin ilk 6 ayına kadar çalışıyodu.Bir gün geldi ben ayrıldım işten dedi ve bende ozamn çalışmıyodum.Bide en çok zoruma giden ben onunla evlenebilmek için babamı karşıma aldım ikna etmek için ne çektim ben bilirim.Babam onun gayretsiz biri olduğunu söyledi ama ben anlayamadım bu kadar olduğunu.Şimdi babama karşı beni öyle bi hale soktu ki.Doğru düzgün konuşamıyorum babamla utancımdan..
anlıyorum
sizin içinizde çogu şey bitmiş
hatta siz içinizde eşinizin cenaze namazını kılıp gömmüşsünüz bile
Ne güzel iş, siz eşinizin her sorununu çözün, ailesi çözsün.. açıkçası ben de olsam benimde zoruma gitmezdi :) Hayatın önüne altın tepsi ile gelmeyeceğini gösterin bence derim, ayrıca babalardan utanılmaz sıkınılmaz, baba haklı çıktın ben anlamadım desen baban anında sana karşı yelkenleri suya indirir, baban sonuçta...
evet yapar.birlikte yapardık her işi.
bence eşiniz sizden soğumuş. sizde ondan tabi.
ozaman evlere temizlige gitsin
saka degil dalga gecmek icin soylemiyorum cidden
is istir bosta oturmaktan iyidir
ev isyeri hali temizlesin ne billiim temizlik firmalari vardir onlarla gorussun
lutfen yanlis anlama ev isinde yardim eder deyince birden aklima geldi
niye olmasinki
yolver gitsin be kızım...elin çulsuzuyla mı uğraşacaksın...çocuk çok bişey yok...işin var anan var baban var...fazla uzatmana gerek yok...gençliğini harcamana değmez...seviyormuş...sever tabii ekmek elden su gölden...ne güzel hayat...sen kendine bak...sen seviyormusun? böyle kabul ediyormusun?....
yolver gitsin be kızım...elin çulsuzuyla mı uğraşacaksın...çocuk çok bişey yok...işin var anan var baban var...fazla uzatmana gerek yok...gençliğini harcamana değmez...seviyormuş...sever tabii ekmek elden su gölden...ne güzel hayat...sen kendine bak...sen seviyormusun? böyle kabul ediyormusun?....
eger gercekten seninki adam olmazsa yani buna kesin eminsen bende bu fikrideyim -ki bosanmalari hic sevmem hicte tavsiye etmem-
ama bu isin cocugu var okulu var cocuk =masraf e bunlari karsilanamazsa bu sefer kavgalar baslicak
eniyi combine nin dedigi gibi
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna zaten kendi parani kendin kazaniyorsun ee elin culsuzunu senmi beslicen
Şimdi iş bulup başlasa birkaç yıl sonra tekrar işten çıksa yada çıkarılsa gene böyle olacak eminim karakteri böyle çünkü.çocukta olur naparım asıl ozaman diye düşünmeden duramıyorum.Bide eşim işsizlik dışındada ödemelerle ilgili hesap kitap yapmaz sorumluluk bendedir ne alınacak ne ödenecek.Böyle birine koca diye güvenemiyorm işte.Boşanmakta gözümü korkutuyo napıcam bilemiyorum.
yavrum boşanmaktan korkmak yerine bu adamla olacak geleceğinden kork...yaşını geçirme asalak adamla...''nerden dönersem o kar mantığıyla'' bak olaya...tekrar hayatını yoluna koymanın planını yap..önünü göremediğin bir adamla yürüyemezsin...keşke olur,ayrılma diyebilsem...seni tanımayan biriyim...bu yüzden tamamen objektif bakış açım bu...hatta annen yaşındayım...hiç sevmiyorum böyle adamları...benim erkek kardeşimde seninkinin bir değişik versiyonu... tecrübeyle sabit...çocuklarını da mağdur ediyorlar...ve o çocuklar anneyi suçluyor...''nasıl evlendin bu adamla''diye...yani sadece sen değil gözünden sakındığın evlatlar da mağdur oluyor...sağlam adamlar bulun...çabuk karar vermeyin...analarınızın babalarınızın görüşlerine kulak verin...inan çok üzgünüm...yeğenlerim halacığım diye her telefon açtıklarında yüreğim yarılıyor...fikrin olsun,bilgin olsun diye yazdım...hakkında hayırlı olsun yavrum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?