Bu ara çok hasta çok huysuz orta kulak iltahabı var zaten ek gıdaya çok zor geçti böyle durumlarda bitek mamayı kabul ediyor mümkün değil başka bişey yemiyor onun için canım.. Evet sanki hiç umrunda değilmişiz gibi hissediyorum artıkOff allah yardımcın olsun arkadaşım. Evlat sevgisi hiç mi yok bu adamda . eşim kızımın banyosunun bile özellikle nöbetçi olmadığı günlere ayarlatip kendisi yaptırmak istiyor. Bebeğinin AC kalmasına nasıl razı olur bir baba anlamıyorum ama çocuğunuz 16 aylikmis başka gıdalar yeniyor mu. Bizimki 10 aylık ve ben hiç mama kullanmadım. Bunu esinizi haklı çıkarmak için değil zor durumda kalıp da bebeğiniz AC kalmasın diye söylüyorum yanlış anlamayin.
Keşke ama hem burda kimim kimsem yok hemde sen bana ders mi vermeye çalışıyorsun diye dahada burnumdam getirebilir:/Evde olmanı ve her şeyinin onun haricinde otomatik olarak yapılmasına fena alışmış bu adam. Senin evde olman garanti, çocuğu bakılıyor, hastalıktı alışveriştir falan hepsi bi tarafa, ya evliliğin temel şartı olan ikili ilişki?
Bu olmadan evlilik zindan olur, seni böyle yıpratmasına müsaade etme ve sağlam bi ders ver şu ayıya. Al bebeğini sıkı sıkı giydir, bi arkadaşına git. Not bırak eve de içini dök, bi kaç gün görsün yalnız kalmayı.
Keşke ama hem burda kimim kimsem yok hemde sen bana ders mi vermeye çalışıyorsun diye dahada burnumdam getirebilir:/
Yerinde olsam bigün hiç aramam ve evden giderim bi süreliğine ailemin yanı vs. Şok olsun. Çok bunaldım sensiz kalmaya ihtiyacım var dersin. Bak bakalım burnunu sürtsün yalnızlık neymiş görsün. Ailenle ilgilenemeyeceksen işe gitmenin anlamı nemerhabalar kızlar inanın çok bunaldım nefes alabileceğim tek yerse burası.. Sizinle paylaşırsam kendimi iyi hissederim diye düşündüm.. Bnm16 aylık bi oğlum var 2.5 yıldır evliyim.eşim işinden dolayı çok yoğun çalışıyor ama ben bu durumdan fazlasıyşa yoruldum çünkü ev bende çocuk bende dışarı işleri fatura o bu şu bende herşeye kendim yetişiyorum ve fazlasıyla tükenmiş hissediyorum.. Bugün kendimde rahatszlandım o halimle sistit olmuşum afedersinz resmen idrarımda kan var o derece bebeğimi bırakabileceğim yrrde yok neyse o halimle şu soğukta oğlumu giydirdim tek başıma hastaneye gittim neymiş gelemezmiş müşterisine ayıp olurmuş randevu vermişmiş neyse bindim gittim sonra aradım dedim ki aşkım bebeğin maması bitmiş sabaha yetmez alıp gelirmisn eve gelirken nası ya dedi almadın mı dedi dedim unutmuşum sen alıber 5 dk almayacak bişey çünkü iş yeri markete yakın dedi ben çıkamam yoğunum nası ya dedim çocuk aç mı kalsın banane alsaydın unutmasaydın dedi ve telefonu kapttı çok gücüme gitti sanki çocuk onun değil şimdi bende düşünmeye başladım her işi ben yapıyorsam o birtek para getiriyorsa manevi bi desteğide yoksa neden hala evliyim ki bazen çekip gitmek istiyorum.. Hastalığımda yanımda değil oğlumla aman aman ilgili değil napıcam bilemedm resmen kendimle evliyim çok bunaldım lütfen bana yardımcı olun..
Canim ben de cok sinirlendim..hemen bunalima girme.. hepimiz evlilikte zaman zaman dusuncesizlik yasiyoruz..belki esin hala cocuga alisamadi..bazi erkekler once evlilige sonra bebege gec alisir ve tum uyuzluklarini sergiler.. uzme kendini ,sen degerlisin.. o da insallah duzelir canimmerhabalar kızlar inanın çok bunaldım nefes alabileceğim tek yerse burası.. Sizinle paylaşırsam kendimi iyi hissederim diye düşündüm.. Bnm16 aylık bi oğlum var 2.5 yıldır evliyim.eşim işinden dolayı çok yoğun çalışıyor ama ben bu durumdan fazlasıyşa yoruldum çünkü ev bende çocuk bende dışarı işleri fatura o bu şu bende herşeye kendim yetişiyorum ve fazlasıyla tükenmiş hissediyorum.. Bugün kendimde rahatszlandım o halimle sistit olmuşum afedersinz resmen idrarımda kan var o derece bebeğimi bırakabileceğim yrrde yok neyse o halimle şu soğukta oğlumu giydirdim tek başıma hastaneye gittim neymiş gelemezmiş müşterisine ayıp olurmuş randevu vermişmiş neyse bindim gittim sonra aradım dedim ki aşkım bebeğin maması bitmiş sabaha yetmez alıp gelirmisn eve gelirken nası ya dedi almadın mı dedi dedim unutmuşum sen alıber 5 dk almayacak bişey çünkü iş yeri markete yakın dedi ben çıkamam yoğunum nası ya dedim çocuk aç mı kalsın banane alsaydın unutmasaydın dedi ve telefonu kapttı çok gücüme gitti sanki çocuk onun değil şimdi bende düşünmeye başladım her işi ben yapıyorsam o birtek para getiriyorsa manevi bi desteğide yoksa neden hala evliyim ki bazen çekip gitmek istiyorum.. Hastalığımda yanımda değil oğlumla aman aman ilgili değil napıcam bilemedm resmen kendimle evliyim çok bunaldım lütfen bana yardımcı olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?