Sorumsuz eş...

eee o zmaan sen neden her işi yüklendin ki

haftalık markete de gitsin pazara da gitsin

ne bileyim sizin hayatınızda ne varsa onu da yapsın

madem randevu vs verebiliyor

kendini ona göre ayarlasın

bakın benim de kendi işim var ama bir bölümünde bazı kişilere tabisin, onlar bir tarih verir ve orada olursun

buna rağmen arada zaman yaratırız alışverişe de gideriz gezmeye de

ayarlasın saatini her şeyi yapmaya alıştırmayın

hava kötü şimdi ama hava düzelince de her gün belirli bir süre oğlanı parka götürsün ona göre ayarlasın işini mesela

Çok vicdansızmıs eşiniz Allah sabır versın size peki cocuguyla ilgilenmesi nasıl hep byle mı ?

Isiniz cok zor.Gidecek bi yer de olmadigina gore evde biraz tavir yapabilirsiniz kabahatini anlamasi icin.Birkac gun o yokmus gibi yasayin.Sakin bir vaktinde de guzel guzel konusun.Cok yoruldugunuzu biraz destege ihtiyaciniz oldugunu anlatin.

Burda yazılanların çoğunu denedim oturdum konuştum güzelce anlattım ama yok yine aynı yine aynı bi ara memlekete ailemin yanına gittim biraz dinlenmeye ihtiyacım var diye annem oğlun özledi gel al artık dedi öyle geldi aldı beni sevdiğinden bile emin değilim bide ne zorluklarla evlendik seviyodu ölüyodu hepsi bitti gitti.. Bnde mi sorun diye yidim durdum kendimi ama artık biliyorum sorun eşimde şimdi boşanmayı düşünsem oğlum babasına çok düşkün nasıl olacak arkamda annem var ama babam var diyemem çünkü istemeyecek böyle bişeyi yani inanın nasıl düzelir hiçbi fikrim yok düzelir mi onuda bilmiyorum.. Evimiz dükkanın üstünde ama daha 1 günden 1 güne oğlumu parka götürmüş değil hatta işin aslı evde bile emanet edemiyorum evladımı ya uyuya kalıyor oğlum yalnız oynuyor ya tv bakarken göznün önünde düşüyor çocuk bu böyle büyüyecek diyor yani bilemedm sanırım bizi istemiyor

Çocuğumuz olmadan önce ben çalışıyordum o zamanda böyleydi ama şimdi şimdi farkediyorum düşğndükçe o zamanda işten gelir yine herşeyle ben mücadele ederdim öyleki mutfakta ne nerde bilmez arkasını toplamaktan yoruldum resmen annesi gibiyim hatta şöyle diyim oğlum bnm gece çok terler eşimde öyle sonra ikiside hasta olur bende gece kalkarım önce oğlumun sonra eşimin atledini değiştirir geri yatarım.. Ama bunu içimden gelerek yapıyordum şimdi içimden gelmiyor..

Eşiniz bencilin önde gideni.. Konuşmakla yola geleceğini sanmam. Kırmızı ile işaretlediğim kısmı pek anlayamadım açıkcası. Böyle ilgisiz bir babaya nasıl düşkün oluyor çocuk? Eviniz dükkanın üstündeymiş. İki dakika mama almak ne kadar zorlar eşinizi? Müşterisi gelse bile adama rica etse kimse yok oğlun aç kalsın gitme benle ilgilen demez yani. Bencil ve gamsız bu adam. Alnının ortasına bir tane yumruk atasım geldi kusura bakmayın.

Bu duruma esin fena bu sekilde alismis..

Disardan gelirken birsey almasini iste eger getirmezse kendin alma .
Boyle boyle belki bu aliskanligindan vazgecer.
Bebegin ihtiyaclarindan bahsetmiyorum yalniz ...

Az gördüğü için sanırım özlüyor o sebeple babasını görünce dünyaları unutuyor bende kıyamıyorum oğluma.. Bende aynısını söylüyorum herkese nazım geçmiyo diyo çıkıyo işin içinden

Bu duruma esin fena bu sekilde alismis..

Disardan gelirken birsey almasini iste eger getirmezse kendin alma .
Boyle boyle belki bu aliskanligindan vazgecer.
Bebegin ihtiyaclarindan bahsetmiyorum yalniz ...
Deneyeceğim inşallah işe yarar..

Sizi anlıyorum ve benim durumum sizden iyi sayılmaz.eşim hafta sonu evde sadece, işinden dolayı.ve ben ailemin ya da bir yakınımın olmadığı bir şehirde iki küçük çocukla tek başınayım.eşime sorsanız ne var bunda der,bir sen mi varsın der? ((

Aynen canım ya benim eşimde pazar günü kapatıyordu dükkanı şimdi pazarda açacağım diyo oldu artık yani ne anlıycaz biz bu evlilikten

Aynen canım ya benim eşimde pazar günü kapatıyordu dükkanı şimdi pazarda açacağım diyo oldu artık yani ne anlıycaz biz bu evlilikten
Eşim bütün hafta eve gelmiyor sadece hafta sonu evde işinden dolayı.kendime ayırdığım vakit yok.çocuklar için herşey,sabır diyorum.
Ama siz eşinizle konuşun bu konuda bu kadar duyarsız olmamalı...

Tamam canim da adami taniyosun. Sikayet etmek yerine cozum uret. Bu adam degismez zaten. Mesela faturalari otomatik odemeye al. Evde hep ekstra bi mama beklet. O bitince bida al. Hep yedekte bi kutu olsun. Hersey icin boyle yani. Benim evimde sampuan da hep vardir sabun da yag da.

Normalde bende o şekilde gidiyorum her malzeme için indirim kampanya takip edip stok yapanlardanım ama bu ara hastane misafir o bu derken aklımda. Uçuvermiş hoş bu sayede eşimin bi huyunu daha öğrenmiş oldum .. Şimdi bu otomatik ödeme işini konuştum ben daha önce bürün gün evdesin al çocuğu çık yatır gel eline yağışmaz diyo çıkıyo işin içinden herşeye bi lafı mutlaka var

Kis geliyo canim her dakika ha deyince sokaga cikilmaz artik bebisle. O da sana yardimci olsun biraz ya. Otomatige alsin yada telefonuna banka uygulamasi indir. Ordan odeme yaparsin. En azindan bi isi kolaylamis olursun

Kis geliyo canim her dakika ha deyince sokaga cikilmaz artik bebisle. O da sana yardimci olsun biraz ya. Otomatige alsin yada telefonuna banka uygulamasi indir. Ordan odeme yaparsin. En azindan bi isi kolaylamis olursun
Doğru söylüyosun canım bide öyle deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…