sorumsuz eş

2009 da evlendik.ilk 1,5 sene fabrika da çalıştı.sonra iş bırakıp kahvehane açtı.o işi de yürütemeyince devir etti.Medikal de eleman olarak işe başladı.ilk bir ay deneme süresi diye maaş vermediler.sonraki ay da maaş vermeyince işi bırak dedim 5 ay boyunca cep harçlığı gibi komik bir paraya çalıştı.sonra çıktı.ben işe başladım 9 ay kadar fabrikada çalıştım.kendisi çalışmıyordu.eve bankalardan ihtarnameler gelmeye başladı.fabrikada çalışırken bankalardan krediler çekmiş.
ben dedim bir işe gir bak borçlar var dedim.çalışırsam maaşıma el koyarlar dedi.bende el koyarlarsa koysunlar benim aldığımla geçiniriz dedim.yinede girmedi
halasının köydeki evini sattı.30 bin tl oradan bende 20 bin verdim(babam vermişti bana ev satıp),halası istanbuldaki evini sattı 40 binden oradan verdi.annesinin de üzerinden 20 bin cekti.ve hala daha borcu var.

Kumar oynuyor ihtimali çok yüksek..

Buarada siz burda gördüğüm , en tuhaf üyeler kategorisinde rahat ilk 3 e girersiniz.Pazartesi bir gidin sorun karakola erken kalkabilirseniz inşallah.Olmadı salı sorarsınız..Bir yere tatile gidip , bir bavulla orda kalıp evin eşyalarının ayağına gelmesini beklemekte neyin kafası artık bilemiyorum..Hani burda eşiniz mi sorumsuz siz mi bir değişiksiniz tam çözemedim.

Ya anlatım bozukluğu var,ya konuyu kopuk,eksik anlatıyorsunuz ya da gerçekten tuhaflık suç olsa müebbet yersiniz ailece..

Adamın Nerede olduğu belli değilken bosanmakta zorlaşıyor ama umarım kısa zaman da vaz geçmeden boşanmış olursun
Seni düşürdüğü durum hiç hoş değil
Oğlun için şifa diliyorum
Sende inşallah çabuk toplarsın

2009 da evlendik.ilk 1,5 sene fabrika da çalıştı.sonra iş bırakıp kahvehane açtı.o işi de yürütemeyince devir etti.Medikal de eleman olarak işe başladı.ilk bir ay deneme süresi diye maaş vermediler.sonraki ay da maaş vermeyince işi bırak dedim 5 ay boyunca cep harçlığı gibi komik bir paraya çalıştı.sonra çıktı.ben işe başladım 9 ay kadar fabrikada çalıştım.kendisi çalışmıyordu.eve bankalardan ihtarnameler gelmeye başladı.fabrikada çalışırken bankalardan krediler çekmiş.
ben dedim bir işe gir bak borçlar var dedim.çalışırsam maaşıma el koyarlar dedi.bende el koyarlarsa koysunlar benim aldığımla geçiniriz dedim.yinede girmedi
halasının köydeki evini sattı.30 bin tl oradan bende 20 bin verdim(babam vermişti bana ev satıp),halası istanbuldaki evini sattı 40 binden oradan verdi.annesinin de üzerinden 20 bin cekti.ve hala daha borcu var.
Sizde iş yok
Adam avarenin teki
Sen babanın sana verdiği 20 bini
Halası evlerinden gelen 30 + 40 = 70 bini
Annesi 20 bin kredi
Verip durmuşsunuz, adam yetmemiş üstüne seni terk etmiş
Senin terk etmen lazımdı çoktan ne iş tutturuyo ne bişey maaş alırsam bankalar el koyar ne demek, o derece borçlu demek çalışmadan da nasıl ödemeyi düşünüyo
Çok tuhafsınız
Gitmesi iyi bile olmuş o broçların ucu size de dokunacaktı

Sizde iş yok
Adam avarenin teki
Sen babanın sana verdiği 20 bini
Halası evlerinden gelen 30 + 40 = 70 bini
Annesi 20 bin kredi
Verip durmuşsunuz, adam yetmemiş üstüne seni terk etmiş
Senin terk etmen lazımdı çoktan ne iş tutturuyo ne bişey maaş alırsam bankalar el koyar ne demek, o derece borçlu demek çalışmadan da nasıl ödemeyi düşünüyo
Çok tuhafsınız
Gitmesi iyi bile olmuş o broçların ucu size de dokunacaktı
Toplam para 110 bin olmuş
110 bini olan normal bir adam ne yapar
Ev alır, kalanı taksitlendirir
Kira yerine bunu öderiz der
Bu aile babası filan olamaz, paraları başka yerde harcıyo çok belli
Kaçmasa da sen gönder görürsen

facebook,whatsapp tan ulaşmaya çalıştım.arkadaşlarını aradım onlarda ulaşamıyor.koskoca istanbul da nasıl bulabilirim.
Hanimefendi esinizden bahsediyorsunuz.ben allah korusun esime birak onca gunu 1 gun ulasamasam polise bile gitmistim.
Keyfi aramadigi kanisina vardiysaniz bunda gecmis nedenlerde yatiyordur.mahkemeye gitmeden once akibetinden emin olun

Toplam para 110 bin olmuş
110 bini olan normal bir adam ne yapar
Ev alır, kalanı taksitlendirir
Kira yerine bunu öderiz der
Bu aile babası filan olamaz, paraları başka yerde harcıyo çok belli
Kaçmasa da sen gönder görürsen
Hayır bir de insan verirken sormaz mı, "Yahu senin etin ne, budun ne; 110 bin TL'yi sen ne yaptın?" diye. Adamın ailesi de, adam da ve hatta konu sahibi de bir garip.

Kırklareli nden(orada oturuyorduk kirada) Çanakkale ye gezmeye gelmiştik.Eşim çanakkale den istanbul a iş görüşmesine gitti.en son hafta sonu konuştuk.bir daha kendisine ulaşamadım.Telefon da aradığınız numara geçici olarak servis dışı olmuştur diyor.
Facebooktan,whatsapp tan mesaj yazdım.Babam da bir kaç gün önce aramış açmamış.kendi halasını da annesini de aramamış.Başka arkadaşı da whatsapp tan yazmış onu da engellemiş.
Halası ve annesinin durduğu ev ısınmadığı (kiralık kat kaloriferli) için yaza 5 aylığına gelmişlerdi.Meğerse ikisinin üzerine kredi çekmiş.

Polise niye gitmiyorsunuz. Biri telefonunu ele geçirmiş kullanıyor olabilir.

Eşim emlak işi yapıyor.bir satış işleri vardı.Olunca ev tutmaya gelecekti.Ha bugün olacak ha şu gün olacak.bu iş olmadı başka iş olacak diye oyaladı.Kırklareli den çanakkale ye taşınacaktık.Buradan eşya alacaktık.
Krediyi işi olmadığı için çekti.emlak dükkanını yürütemediği için başka birine devir etmişti.
bir annesi bir halası var.eşyalarımı almaya gittiğimde onları da aramadığını söylediler.
kirayı aidatı ödemediğini komşudan duydum ev sahibi söylemiş ona da.

Gerçekten sadece siz değil esinizin annesi ve halası da tuhaf. Adam eve gelmiyor, kimse ulaşamıyor, mesajlarınızı yanıt vermiyor ama mesaj gönderilir engelliyor. Bu yasadigi anlamina gelir mi? Bence gelmez. Siz beni gectim cocugu bile merak etmiyor diye dertleniyorsunuz. Yok kirayı odemesi diye dertleniyorsunuz.

Polise niye gitmiyorsunuz. Polis gitsene! !!!!

bugün sabah bilmediğim bir numara ödemeli arama yaptı bende geri aradım.eşimmiş.tahmin ettiğim gibi telefon faturasını ödememiş hattı kapanmış.
sen nerelerdesin kaç gündür.sana ne facebooktan ne whatsapp tan ulaşamadım.yanındaki insanlarında mı telefonundan arayamadın dedim.senden haber alamadım diye karakola gidecektim dedim.
aklıma binbirtürlü şey geldi dedim.oralarda sürüneceğine buraya gelseydin işte bulmuştum dedim.tabi bu kadar sakin değildim sinirlerim boşalmıştı artık.ya insan kaç senedir işe giripte çalışmaz mı dedim.
ağzıma geleni içimde kalanları söyledim.hala bana sabır et düzelecek diyor.
kaç aylardır bekliyorum bundan sonra düzelmez artık dedim.babamda aradı kaç gün önce defalarca çaldığı halde açmamış.zaten son zamanlarda arasamda telefonunu pek açtığı yoktu(hat açık olduğu zamanlarda da)açsada 3-5 dk konuşuyordu

sen zaten beni eş olarak görsen arardın.eski nişanlının profiline bakıp duruyordun.doğru düzgün paylaşımımızda yoktu dedim.ben kararımı verdim dedim
bi kaç ayda alınmış bir karar değil bu zaten.aylardır sürekli düşünüyorum.içimdeki ses hiç susmuyor.bazen sabah ezanına kadar oturup düşündüm ,bazende sabahın köründe kalkıp uyayamadığım oldu.içimdeki ses uyutmadı

Ben ağustos ayında annemin yanına gezmeye geldim(6 saat uzakta kirada oturuyoruz).Eşimde kurban bayramının 2.günü yanıma geldi.Beraber buraya yerleşmeye karar verdik.Eşim emlakçı sürekli telefonla iş görüşmeleri yapıyordu.Kasım 5 te iş için İstanbul'a gitti hala dönmedi.
´İşlerin olmuyorsa boşver geri dön sana güzel bir iş buldum`dedim.Kabul eder gibi oldu ama yine geri dönmedi.En son 11 ocakta whatsapp tan konuştuk.Çarşambadan beri kendisine ulaşamıyorum.Aradığını numara geçici olarak servis dışı olmuştur diyor.
Eşyaları da almaya gelmiyordu.Bende annemle beraber cuma gece 1 de otobüsle gidip kıyafetlerimi aldık.Mobilyaları da 2. el eşyaya sattık.Eşimin halası ve annesi de bizimle kalıyorlardı.onlar taşınmak için eşyaları toplamışlar zaten.Sonra komşular duydum eşim ne kirayı ne aidatı aylardır ödememiş.Halasının üzerinden annesinin üzerinde kredi çekmiş.
Şuan ben annemin yanındayım kıyafetlerimi mutfak eşyalarımı aldım.En son cumartesi yada pazar günü konuştuk.Bir daha ulaşamadım.Beni merak etmiyor da oğlumuzu da mı arayıp sormuyor.Hastalandığını (bronşit) bildiği halde.
Şimdi ailem boşanmamı istiyor.Seni arayıp sormayan kocayı ne yapacaksın diyorlar.Bende boşanmaya karar verdim pazartesi adliyeye gitmeyi düşünüyoruz.İstanbul da ama nerede kalıyor ne yapıyor hiç bir bilgi alamıyorum.Facebooktan mesaj yazdım.Gerçi ulaşmak isteyen her türlü ulaşır.Ne yapmaya çalışıyor anlayamadım.
Bu işin içinde başka bir iş var gibi gözünüz açık olsun bence

Cok sukur ortaya cikti pasa!sen bunlari soylerken o ne dedi peki?gerekcesi neymis nerde kaliyomus bu kadar zamandir?

bir tanıdığı abinin evinde kalıyormuş.ben bunları söylerken pek bir şey diyemedi.Sabret her şey düzelecek dedi.Bende nereye kadar,ben kararımı verdim sende iyi düşün kararını ver dedim.
benim babam bile bundan ne adam olur ne aile babası olur dedi ki normal böyle durumlarda hiç bir şekilde karışmazdı.(kendisi 57 yaşında 7 senedir fırında çalışıyor emekli olduğu halde)

bir tanıdığı abinin evinde kalıyormuş.ben bunları söylerken pek bir şey diyemedi.Sabret her şey düzelecek dedi.Bende nereye kadar,ben kararımı verdim sende iyi düşün kararını ver dedim.
benim babam bile bundan ne adam olur ne aile babası olur dedi ki normal böyle durumlarda hiç bir şekilde karışmazdı.(kendisi 57 yaşında 7 senedir fırında çalışıyor emekli olduğu halde)
Sen çocuğunu ve eşini bırakıp iz kaybettirsen
Bi arkadaşta kalıyordum sabret birgün düzelecek desen neler olurdu acaba
Hiç normal biri değil, baban haklı

babamda sizin dediğiniz gibi dedi sorumluluk duygusu yok.çalışmayı sevmiyor dedi.
2014 ocakta yine tartışmamız olmuştu işe girip çalışmadığı için.ben evi terk etmiştim.yanıma gelerek işe gireceğine söz vermişti ayrılmamak için ağlamıştı.bende bir şans daha vermiştim.nisan ayında emlak dükkanı açtı.yürütemeyince aralık ayında başkasına devir etti.ondan sonra yine aynı gece yarılarına kadar oturur öğlene doğru uyanırdı iş güç hak getire

Adam tüğmüş ve evliliği sizden önce bitirmiş kesin başka kadında bulmuştur

Geçmiş olsun. Borçlardan bunaldı herhalde. İnşallah yakında haber alırsınız.

Borclardan bunalan adam neden karisinada yuz cevirsinki? Telefonunu kapatabilir tamam. Ama karim cocgum nasil diye yeni bi hat alir ve arar yinede.
Insan hicmi merak etmez karsini yavrusunu?

Ama bilemedim, belkide borc felan degil, basina bisy geldi belkide.
Annesini felanda aramiyormu?
Neden kayip ihbarinda bulunmuyorsunz?
Can nasil dayanir ya kocaman adam kayboldu resmen?

Back
X