- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
2009 da evlendik.ilk 1,5 sene fabrika da çalıştı.sonra iş bırakıp kahvehane açtı.o işi de yürütemeyince devir etti.Medikal de eleman olarak işe başladı.ilk bir ay deneme süresi diye maaş vermediler.sonraki ay da maaş vermeyince işi bırak dedim 5 ay boyunca cep harçlığı gibi komik bir paraya çalıştı.sonra çıktı.ben işe başladım 9 ay kadar fabrikada çalıştım.kendisi çalışmıyordu.eve bankalardan ihtarnameler gelmeye başladı.fabrikada çalışırken bankalardan krediler çekmiş.
ben dedim bir işe gir bak borçlar var dedim.çalışırsam maaşıma el koyarlar dedi.bende el koyarlarsa koysunlar benim aldığımla geçiniriz dedim.yinede girmedi
halasının köydeki evini sattı.30 bin tl oradan bende 20 bin verdim(babam vermişti bana ev satıp),halası istanbuldaki evini sattı 40 binden oradan verdi.annesinin de üzerinden 20 bin cekti.ve hala daha borcu var.
Kumar oynuyor ihtimali çok yüksek..
Buarada siz burda gördüğüm , en tuhaf üyeler kategorisinde rahat ilk 3 e girersiniz.Pazartesi bir gidin sorun karakola erken kalkabilirseniz inşallah.Olmadı salı sorarsınız..Bir yere tatile gidip , bir bavulla orda kalıp evin eşyalarının ayağına gelmesini beklemekte neyin kafası artık bilemiyorum..Hani burda eşiniz mi sorumsuz siz mi bir değişiksiniz tam çözemedim.
Ya anlatım bozukluğu var,ya konuyu kopuk,eksik anlatıyorsunuz ya da gerçekten tuhaflık suç olsa müebbet yersiniz ailece..