sorumsuz es..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.746
Puanlar
83
2 gün is nedeniyle il dışına çıkmış olsaydınız. Eşinizde başka bir ilde olmuş olsaydı . Ve sizi 1 kere bile aramasaydi vardın mi diye. Ne düşünürdunuz.
Yolda hastalandıniz ve eşiniz de bunu biliyor. Ona rağmen gece vardın mi yolda basina bisey geldimi naptin diye sizi aramak yerine rahatça uyanıp kahvaltısıni ediyor. .
Ve siz onu arıyorsunuz. . Merak edip..

2 gün is nedeniyle il dışına çıkmış olsaydınız. Eşinizde başka bir ilde olmuş olsaydı . Ve sizi 1 kere bile aramasaydi vardın mi diye. Ne düşünürdunuz.
Yolda hastalandıniz ve eşiniz de bunu biliyor. Ona rağmen gece vardın mi yolda basina bisey geldimi naptin diye sizi aramak yerine rahatça uyanıp kahvaltısıni ediyor. .
Ve siz onu arıyorsunuz. . Merak edip..
Adam seni umursamıyo..

Bir tek benim esim böyle sanıyordum. Noluyor bu erkeklere böyle? Ilgisiz,sevgisiz,soğuk birer robota dönüştüler resmen duygusuzlar.

Belki seviyorsa bile aşırı rahat bi adammış

Siz de onu aramayın
Hep mi böyleydi yeni mi bu sekılde oldu

Karakter olarak genelde böyle vurdumduymaz insanlarda var tabi.ama bir insanın eşini merak etmesi gerek.bu zamanda insanın başına herşey gelebilir.sorumluluk duygusu kadar sevgisinden de şüphe ederdim herhalde..

umurumda değilsin gibi gizli mesaj bence vermiş sanki ?

Tamam aramamış da kaygısız ve rahat bi adam olamaz mı? Eşini en iyi sen tanırsın. Sırf bu olaydan dolayı seni sevmiyor diyemem.

Araması gereken eşin idi,sen neden aradın ki?:KK57:

Back
X