Gecenlerde bir video izledim sizin yaptığınızı yapan birinin videosu sana ne diye darp etmişlerdi.ben direkt sesimi çıkartıyorum, tersliyorum.hatta eline telefonun kamerasını hazırla görüntü alıp şikayet ediceğini söyle mırın kırın ederse.
Alaaahhhhııım sana geliyorumBu hafta esimin isyerine biri önlemsiz pozitif olan cocugunu getirdi. Kendi testi negatif, cocugun ki pozitif cikinca "test yalnistir" diye ortada geziyorlar. Yani pozitif oldugunu bildigi halde baskalari riske atanlar var. Allah akil fikir versin. Insanlar böyle devam ederse daha bir kac sene rahat ugrasiriz bununla.
Ben de öğretmenim. Bizim yaş grumuz büyük. Tez görüşmelerinde falan çok dikattliler yani dışardaki insanlardan daha duyarlılar mesela. Herkes böyle olsa tamam dersiniz .Okullar açılırsa çocuklar sayesinde eve eninde sonunda gelecek bence. Öğretmen olarak o kadar endişeliyim ki, çocukların maksimum dikkat süresi 5 dk.
Öksürme fikrini sevdim gerekince kullancam
Bence önleminizi aldıktan sonra hijyene dikkat ettiğiniz müddetçe çok kafaya takmamaya çalışın
Alaaahhhhııım sana geliyorum
Test yanlış nedir ya? Aylardır sağlık çalışanları böyle insanlara nasıl dayanıyor vallahi şaşıyorum
Gel de laf anlat.Ya insanlarla ugrasmak o kadar zor ki. Birde durmadan yalan söylüyorlar. Her yerde corona kurallari yaziyor. Giriste yaziyor. Hem yalan söylüyor gelme sebepleri hakkinda, hemde calisanlara iftira atiyorlar "ben buna söyledim telefonda" diye. Ama öyle birsey yok. Muayenehaneye kanser tedavisi gören cocuklar da geliyor. Enfeksiyon riskini mümkün oldugu kadar yok etmek gerekiyor, ama insanlar iste böyle duyarsiz. Insan kafasini duvara vurmak istiyor bazen. Bu sene yurtdisi tatilleri yasaklamalari gerekirdi. Bu aile mesela ispanya tatilinden dönmüs.
Kollarına takıyorlar geçenlerde biri uyardı sallamasyon takar gibi yaptı şöför.Bu ara bu konular ne kadar çok arttıSanırım çalışan veya bir şekilde sürekli kalabalığın içinde olmak zorunda kalanların paniği ve endişesi daha fazla, ki sizlere hak veriyorum, duyarsız sorumsuz insanlar çoğaldı.
Toplu taşımada neden maske takılmıyor mesela? Şoförlerin maskesiz olanları veya maskeyi doğru takmayanları almaması gerekir, herhangi bir ikaz olmuyor mu acaba?
Kız kardeşim soğuk algınlığı geçirdi o bile eldivenle gezdi tüm gün. Oturduğu yerleri sildi kolonyayla insanlar güldü. Böyle olunca bir deli biz miyiz diyorumParkta cocugumun binecegi aleti dezenfekte edip siliyorum diye, maskeliyim diye millet tuhaf tuhaf bakiyor. Umrumda degil. Akintiya karsi kurek cekiyormusum.gibi hissetsem de dogru bildigimi yapmaktan vazgecmeyecegim.
Siz nasıl önlem alıyorsunuz? Benim burda okurken anksiyetem tuttuSen bide evimin ordaki oteli görsen.. millet tatile gelmiş durmuyorlar neredeyse her akşam düğün tıklım tıklım...Sahil desen zaten genç yaşlı çoluk çocuk kaynıyor.. kimsede maske yok olanlar sayılı
Gel de laf anlat.
Herkes o kadar rahatladı ki insta storyler tatil köyü oldu. Onları gördükçe ben evde oturuken burnum tukandı diye ortalığı velveleye verdim
Eşiniz mi doktor bu arada?
Evden çıkmıyorum etraf sakinken bebeğime camdan hava aldırıyorum veya kimse yokken ana kucağına koyup kapının önünde bir tur atıp içeri giriyorum.Siz nasıl önlem alıyorsunuz? Benim burda okurken anksiyetem tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?