- 10 Ekim 2017
- 83
- 38
- 3
- Konu Sahibi Acemianne_
-
Ne kadar cabuk bosanma konusu aciliyor. Hayret bisey. Ozaman cocuk niye yaptin.oyuncakmi bu yahu.
Böyle bir adama 7 aylık evlilikte neden çocuk peki ??Merhaba herkese cok sinirliyim hemen konuya giricem.biz 7 aylik evliyiz eşimle ve ben hamileyim eşim kardeşinin nişanına gidecek bunda sorun yok ama bizim hala düğün borcumuz var ve bebek icin hic bir hazirlik yapamiyoruz ama eşim olacak kişi senetli ödemesi gereken borcu odemeyip nişana katilacak benim burda sarteller atti.insan once odemesi gereken borclarini oder hesabini kitabini yapar öyle yola çıkmaz mi?bebegimizde hastalık şüphesi var birde ve kenar da birikmis 5 kurusumuz yok ama bu durum adamin umrunda degil.ondan çok benim ailem endişe duyuyor bebek için.varsa yoksa ailesi kardesleri ve ben bu durumdan nefret ediyorum.
3.ayimda yüzüğümu satti benden gizli
Benden gizli ailesine para gonderiyor ve borclari ödemeye sıkışınca bana bilezik bozdurmam için baski yapiyor.
Zaten dugunde takilan ceyrekleri felan dugun oncesi yaptigi kendi borcu icin bozdurup harcadi.
Sizce bu kadar sorumsuz bir adamla ömür gecer mi.
Bosanmak icin yeterli mi bu sebepler.
Bence bozdurmasin,kocanin sorumsuzlugundan bahsediyor.Kardeşinin nişanına tabiki katılması gerek borçla senetle bu işin alakası yok.Varsa elinizde altın bozdurup borcunuzu kapatın.
Ben bu kadar cabuk hamile kalabilecegimi dusunmuyordum.düğün oncesi doktora gittim ve tedavi olmam gerektigini soylemisti hatta onlar bile sasirdi hamile olduguma yoksa bende dusunmuyordum tabi kikeşke bunu hamile kalmadan önce sorgulasaydınız.
nişan da kardeşinin gitmemesi olmaz.
Ama onlar bizim nisanimiza katilmadi.kim ne derse desin odemiycem o borcu.benim bebegim belki sakat dogacak kim bakacak ona.10 yillik memuriyet hayati var ama kenarda bes kurusu yok calisip katdesini ev sahibi diger kardesini araba sahibi yapmis.onlar napti dugununde 100 lira takti.Kardeşinin nişanına tabiki katılması gerek borçla senetle bu işin alakası yok.Varsa elinizde altın bozdurup borcunuzu kapatın.
Oncelikle sakin o canim
Bie erkeğe ne yapmasi gerektigini soyleyerek yaptiramazsin.
Bu kadar gerginlkk ve sinir sen ve bebegin icin iyi degil...
Esine ihtiyaclarini guzel bir sekilde soyle...
Bebegimiz iç in su lazim almamiz gerekiyor..
Vs gibi.
Kardesinin nisanina da elbet gidecek.
Altinlarini da satma. Bu altinlara dokunmadan halledersin de.
Ustune gelirse razi degilim vermek istemiyorum de.
Tavir yapsa bile sen kararliligini koru.
Normal davran
Evlenmeden önce hamile kalıp kalmayacağınıza bakılmaz ki. Doktorlar çok zor şartlar bile olsa hamile kalma ihtimali hep var derler. Siz nasıl testler yaptırdınız da bu kadar emin oldunuz? Ve evlenmeden önce neden yaptırdınız?Ben bu kadar cabuk hamile kalabilecegimi dusunmuyordum.düğün oncesi doktora gittim ve tedavi olmam gerektigini soylemisti hatta onlar bile sasirdi hamile olduguma yoksa bende dusunmuyordum tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?