Sorumsuz koca

Acemianne_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
83
38
3
Merhaba herkese cok sinirliyim hemen konuya giricem.biz 7 aylik evliyiz eşimle ve ben hamileyim eşim kardeşinin nişanına gidecek bunda sorun yok ama bizim hala düğün borcumuz var ve bebek icin hic bir hazirlik yapamiyoruz ama eşim olacak kişi senetli ödemesi gereken borcu odemeyip nişana katilacak benim burda sarteller atti.insan once odemesi gereken borclarini oder hesabini kitabini yapar öyle yola çıkmaz mi?bebegimizde hastalık şüphesi var birde ve kenar da birikmis 5 kurusumuz yok ama bu durum adamin umrunda degil.ondan çok benim ailem endişe duyuyor bebek için.varsa yoksa ailesi kardesleri ve ben bu durumdan nefret ediyorum.
3.ayimda yüzüğümu satti benden gizli
Benden gizli ailesine para gonderiyor ve borclari ödemeye sıkışınca bana bilezik bozdurmam için baski yapiyor.
Zaten dugunde takilan ceyrekleri felan dugun oncesi yaptigi kendi borcu icin bozdurup harcadi.
Sizce bu kadar sorumsuz bir adamla ömür gecer mi.
Bosanmak icin yeterli mi bu sebepler.

Şimdilik biraz sabredip beklemelisiniz bazı erkekler ilk etapta aile olma fikrine alışamıyorlar hele ki onları sürekli dürten bir aileleri varsa bu alışma süreci daha uzun ve sancılı oluyor.Şimdilik sürekli güzellikle hatalarını söyleyin rahatsız olduğunuz durumları belirtin ya zamanla düzelecek ya da daha beter olup hayatı size çekilmez hale getirecek.Siz şimdilik sabırla duayla bekleyin çünkü hamilesiniz babaya ve huzurlu bir aile ortamına ihtiyacınız var

Oncelikle sakin o canim
Bie erkeğe ne yapmasi gerektigini soyleyerek yaptiramazsin.
Bu kadar gerginlkk ve sinir sen ve bebegin icin iyi degil...
Esine ihtiyaclarini guzel bir sekilde soyle...
Bebegimiz iç in su lazim almamiz gerekiyor..
Vs gibi.

Kardesinin nisanina da elbet gidecek.
Altinlarini da satma. Bu altinlara dokunmadan halledersin de.
Ustune gelirse razi degilim vermek istemiyorum de.
Tavir yapsa bile sen kararliligini koru.
Normal davran

Böyle bir adama 7 aylık evlilikte neden çocuk peki ??

Kardeşinin nişanına tabiki katılması gerek borçla senetle bu işin alakası yok.Varsa elinizde altın bozdurup borcunuzu kapatın.

keşke bunu hamile kalmadan önce sorgulasaydınız.
nişan da kardeşinin gitmemesi olmaz.
Ben bu kadar cabuk hamile kalabilecegimi dusunmuyordum.düğün oncesi doktora gittim ve tedavi olmam gerektigini soylemisti hatta onlar bile sasirdi hamile olduguma yoksa bende dusunmuyordum tabi ki

Kardeşinin nişanına tabiki katılması gerek borçla senetle bu işin alakası yok.Varsa elinizde altın bozdurup borcunuzu kapatın.
Ama onlar bizim nisanimiza katilmadi.kim ne derse desin odemiycem o borcu.benim bebegim belki sakat dogacak kim bakacak ona.10 yillik memuriyet hayati var ama kenarda bes kurusu yok calisip katdesini ev sahibi diger kardesini araba sahibi yapmis.onlar napti dugununde 100 lira takti.

Madem maddi açıdan bu kadar kötü durumdasiniz hemen evlenir evlenmez neden hamile kaldiniz?O bebege nasil bakacaksiniz?Plansiz programsiz isler yapiyorsunuz..esiniz kardesinin nisanina tabiki gitmeli.kardes bu yabanci degilki?
Sanki nisana gitmese sizin butun para sıkıntınız bitmis olacak..tuhafsiniz valla..

Aldatma illa cinsel manada mı olmalı?
Kelime anlamı aptal yerine koymaktır.
Kocanız sizi dolandırmış, kandırmış, sizden çalmış aslında bence sizi aldatmış.
Altınlarınızı alın, bozdurup bankaya yatırın. Sorumsuzluk evet benim için boşanma sebebidir. Ama hep söylerim her evliliğin dinamiği farklıdır. Bu sizin deyiminizle sorumsuz adam boşandığınız zaman çocuğunuzun sorumluluğuna ortak olur mu?
Bazı insanlar yaşayarak öğrenir. Belki buna ihtiyacı vardır.

Ben nisana gitmesine birsey demiyorum 1000 lirayla cikiyor 2 günlük yola bu cok fazla cunku zaten otobus ucretini yatirdi.
Beni ve bebegini hic dusunmuyor o kadar bu cok zoruma gidiyor.birde kardesleri bizim nisanimiza gelmedi ki.

Ben bu kadar cabuk hamile kalabilecegimi dusunmuyordum.düğün oncesi doktora gittim ve tedavi olmam gerektigini soylemisti hatta onlar bile sasirdi hamile olduguma yoksa bende dusunmuyordum tabi ki
Evlenmeden önce hamile kalıp kalmayacağınıza bakılmaz ki. Doktorlar çok zor şartlar bile olsa hamile kalma ihtimali hep var derler. Siz nasıl testler yaptırdınız da bu kadar emin oldunuz? Ve evlenmeden önce neden yaptırdınız?
Konuya gelince de bir insan asla değişmez. Evladınıza şifa diliyorum umarım çok sağlıklı bir şekilde doğar da tedavi masrafları altında acı çekmez yavrucak.

Nişana gitmesi sorun değil de senden gizli yüzüğünü satması çok çirkin ama biraz bekleyip sabretmelisin boşanmak için çok erken yavaş yavaş yoluna girer her şey umarim

Yuzugunuzu gizli satmasi cok cirkin. fakat diger seylere gelince, Galiba adam evde tek yaşıyor, düğün masraflarıda herhalde kendi kendisi ile evlenirken olusan masraflar. Yani sizin hiçbirşeyle alakaniz yok. Güzelmiş.
Hep söylüyorum borç ile evlenilmez. Amac yuva kurmak ise dugun yapmayin ade bir nikah yeter. ev icinde herseyin en uygununu hatta ikinci el temiz olanlarini alin. borc yapmayin. ee tabi bunlar amac yuva kurmak ise gecerli. yok soyle gosterisli dugun ev esya ise derdiniz ona gore davranacaksiniz. Yok ben hem yuva hem diger herseyi yaparim derseniz tebrik edilecek bir insanainiz demektir. ama once bir bakın kendinizde bu basiret sizde var mı diye.
Ayrıca eşitlik diyoruz adalet diyoruz ama düğünü iviri ziviri hersey adamın omzunda oluyor, ve altınlarda gelinin oh ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…