- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Acemianne_
-
Adet duzensizligim vardi 3 ayda bir oluyordum neredeyse birde yasim geciyordu 33 yasindayim evlenmeden once hamilelik icin sorun olur mu diye sormak icin kontrol icin gitmistimEvlenmeden önce hamile kalıp kalmayacağınıza bakılmaz ki. Doktorlar çok zor şartlar bile olsa hamile kalma ihtimali hep var derler. Siz nasıl testler yaptırdınız da bu kadar emin oldunuz? Ve evlenmeden önce neden yaptırdınız?
Konuya gelince de bir insan asla değişmez. Evladınıza şifa diliyorum umarım çok sağlıklı bir şekilde doğar da tedavi masrafları altında acı çekmez yavrucak.
Allah aşkına söyledikleriniz sizce normal mi? daha 7 aylık evliyseniz yeni hamilesinizdir zaten alışveriş erken, borcu olmasıyla nişana gitmesinin ne alakası var. Keşke siz kenarınıza para koymadan, borçlarınızı bitirmeden çocuk yapmasaydınız dimi. İnsan hiç borç senedim var çocuğum olacak diye kardeşinin nişanına gitmez mi ayıp denen birşey var kardeşi yahu kardeşii siz demek ki gitmezdiniz. Ne sorunu var çocuğunuzda o da bahane gerçi. [/QUO
Kafatasi büyükmüş.
Valla esim simdiye kadar kardesleri icin yapmasi gerekenden fazlasini yapmis.kredilerini de odemis arabasini satip parasini da vermis.
Ta ki biz tanisana kadar bes kurus koymamis kenara biz tanisinca ne kadar biriktirebildiyse onunla dugun yaptik.hani luks birsey almadik zaten beyaz ezyalari onun bekarken kullandiklari zaten.sadece mobilya borcumuz var.
Kardes kardeste o kardes neden abisinin nisanina gelmemis abisi kardes degilmiydi
Ben nisana gitmesine birsey demiyorum ama eşimin hesapsiz davranmasi beni sinirlendiriyor.Madem maddi açıdan bu kadar kötü durumdasiniz hemen evlenir evlenmez neden hamile kaldiniz?O bebege nasil bakacaksiniz?Plansiz programsiz isler yapiyorsunuz..esiniz kardesinin nisanina tabiki gitmeli.kardes bu yabanci degilki?
Sanki nisana gitmese sizin butun para sıkıntınız bitmis olacak..tuhafsiniz valla..
kardesının nısanına tabıkı gıdcek hatta sız neden gıtmıyorsunuz orasını anlayamadım artık aılesınız sızınde orada olmanız ıcap eder...Merhaba herkese cok sinirliyim hemen konuya giricem.biz 7 aylik evliyiz eşimle ve ben hamileyim eşim kardeşinin nişanına gidecek bunda sorun yok ama bizim hala düğün borcumuz var ve bebek icin hic bir hazirlik yapamiyoruz ama eşim olacak kişi senetli ödemesi gereken borcu odemeyip nişana katilacak benim burda sarteller atti.insan once odemesi gereken borclarini oder hesabini kitabini yapar öyle yola çıkmaz mi?bebegimizde hastalık şüphesi var birde ve kenar da birikmis 5 kurusumuz yok ama bu durum adamin umrunda degil.ondan çok benim ailem endişe duyuyor bebek için.varsa yoksa ailesi kardesleri ve ben bu durumdan nefret ediyorum.
3.ayimda yüzüğümu satti benden gizli
Benden gizli ailesine para gonderiyor ve borclari ödemeye sıkışınca bana bilezik bozdurmam için baski yapiyor.
Zaten dugunde takilan ceyrekleri felan dugun oncesi yaptigi kendi borcu icin bozdurup harcadi.
Sizce bu kadar sorumsuz bir adamla ömür gecer mi.
Bosanmak icin yeterli mi bu sebepler.
Sizim nisaniniza gelmemiş olmalari onlarim ayıbı canimBen nisana gitmesine birsey demiyorum 1000 lirayla cikiyor 2 günlük yola bu cok fazla cunku zaten otobus ucretini yatirdi.
Beni ve bebegini hic dusunmuyor o kadar bu cok zoruma gidiyor.birde kardesleri bizim nisanimiza gelmedi ki.
Ben cok borcla evlenmedim ki ailem benim icin ne alinmasi gerekiyorsa a dan z ye aldi zaten.ben esimin bekarken kullandigi beyaz esyalari kullaniyoruz.sadece salon takimi ve oturma grubu aldi esim.esim memur parasi bizi gecindirmeye yetiyor bunda sorun yok ama bizim bir aile oldugumuzun farkinda degil.simdiye kadar calisip calisip ailesine vermis.biz tanistiktan sonra 1.5 yillik flört donemimizde ne biriktirdiyse onunla dugun yapti.Yuzugunuzu gizli satmasi cok cirkin. fakat diger seylere gelince, Galiba adam evde tek yaşıyor, düğün masraflarıda herhalde kendi kendisi ile evlenirken olusan masraflar. Yani sizin hiçbirşeyle alakaniz yok. Güzelmiş.
Hep söylüyorum borç ile evlenilmez. Amac yuva kurmak ise dugun yapmayin ade bir nikah yeter. ev icinde herseyin en uygununu hatta ikinci el temiz olanlarini alin. borc yapmayin. ee tabi bunlar amac yuva kurmak ise gecerli. yok soyle gosterisli dugun ev esya ise derdiniz ona gore davranacaksiniz. Yok ben hem yuva hem diger herseyi yaparim derseniz tebrik edilecek bir insanainiz demektir. ama once bir bakın kendinizde bu basiret sizde var mı diye.
Ayrıca eşitlik diyoruz adalet diyoruz ama düğünü iviri ziviri hersey adamın omzunda oluyor, ve altınlarda gelinin oh ne güzel.
Evet alyansimi satti.hatta kendi alyansini da satmis biz nisanliykenkardeşinin nişanına gidecek tabi bu bir defa olan bir şey. ama diğer herşyde haksız. ne kdr borç yaparsa yapsın bileziklerini takılarını verme. alyansını mı sattı????
Ben altin meraklisi degilim inanin sadece bebek icin tasalaniyorum elimizde birikmis 100 lira yok.belki onemli bir durum olacak onun icin bozdururum neden bana bes kurus faydasi olmayan esimi somurmeye alismis kardesleri icin altin bozdurmak zorunda kalayim ki.kardeşinin nişanına gidecek tabi bu bir defa olan bir şey. ama diğer herşyde haksız. ne kdr borç yaparsa yapsın bileziklerini takılarını verme. alyansını mı sattı????
Zaten yemisler yiyecekleri kadar akilli kocam elindeki arabayi bile satmis parasini ailesine vermis.bir daha alamayiz diye hazir bilezikleri bile vermediler esim tekrardan almak zorunda kaldi.ama hala evlendigimizin ilk aylari gizli gizli gonderdi para akillanmaz ama insallah akillanirAilesine para göndermeyi bıraksın önce bi o
Sürekli bu şekilde davranan biriyse bence çok haklısınızEvet alyansimi satti.hatta kendi alyansini da satmis biz nisanliyken
Siz suçluyu yanlış yerde arıyorsunuz.Ben altin meraklisi degilim inanin sadece bebek icin tasalaniyorum elimizde birikmis 100 lira yok.belki onemli bir durum olacak onun icin bozdururum neden bana bes kurus faydasi olmayan esimi somurmeye alismis kardesleri icin altin bozdurmak zorunda kalayim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?