Sorumsuz koca

Allah aşkına söyledikleriniz sizce normal mi? daha 7 aylık evliyseniz yeni hamilesinizdir zaten alışveriş erken, borcu olmasıyla nişana gitmesinin ne alakası var. Keşke siz kenarınıza para koymadan, borçlarınızı bitirmeden çocuk yapmasaydınız dimi. İnsan hiç borç senedim var çocuğum olacak diye kardeşinin nişanına gitmez mi ayıp denen birşey var kardeşi yahu kardeşii siz demek ki gitmezdiniz. Ne sorunu var çocuğunuzda o da bahane gerçi.

Adet duzensizligim vardi 3 ayda bir oluyordum neredeyse birde yasim geciyordu 33 yasindayim evlenmeden once hamilelik icin sorun olur mu diye sormak icin kontrol icin gitmistim

Ben nisana gitmesine birsey demiyorum ama eşimin hesapsiz davranmasi beni sinirlendiriyor.
Gitsin nisana ama hesabini bilsin.elindeki avucundaki hepsini oraya birakip gelmesin.zaten kimse bilmiyor ki ne kadar parasini onlara harcasada

Çocuğun ne acelesi vardı bu yoklukta?
Annelik sadece bi bebeği dünyaya getirmek değil, ona en iyi şartları sağlamaktır bence.

Keşke çocuk için acele etmeseymişsiniz ama planlı değilmiş sanırım. Yapacak bir şey yok o yüzden.

Sonuçta kardeşinin nişanı gitmemesi garip olurdu.
Yüzüğünüzü sattığı kısma takıldım ben
Maddi konularda hesabını bilmemesi asıl sorun sanırım. Para işlerini siz elinize alabilirsiniz eğer çok savurgansa eşiniz.

Hamilesiniz bir de böyle sinir stres yapmayın. Eşinizle konuşun eğer anlamıyorsa da boşverin gitsin. Stres yapmamak lazım hamilelikte. Çocuk doğduktan sonra para hesabını siz ele alırsınız eşinizle konuşup.

kardesının nısanına tabıkı gıdcek hatta sız neden gıtmıyorsunuz orasını anlayamadım artık aılesınız sızınde orada olmanız ıcap eder...
ıkıncı olarak tabıkıde oncelık kendı evınızın gıderlerı olmalı, ve borc harc varken aıleye yardım edılmemelı ama esınız bu konuda soz ne dersenız deyın bıldıgını yapacaktır buna emınım cunku bır tanede bende var sorumsuz koca modelı, bence bosanmak ıcın gecerlı bır neden ama konusraak orta yolu da bulabılecegınız bır durum tabıkı karsı tarafta ısteklı olursa...

B
Ben nisana gitmesine birsey demiyorum 1000 lirayla cikiyor 2 günlük yola bu cok fazla cunku zaten otobus ucretini yatirdi.
Beni ve bebegini hic dusunmuyor o kadar bu cok zoruma gidiyor.birde kardesleri bizim nisanimiza gelmedi ki.
Sizim nisaniniza gelmemiş olmalari onlarim ayıbı canim
Bin lira belko hepsini harcamaz.

yüzüğümü evde unutuyorum ben genelde. fabrikaya kadar getirir yüzüksüz evden cıkma diye.. bizim için evlilikte yüzük cok önemli niyeyse bana cok dokunurdu satmaya falan kalksaydı

Ben cok borcla evlenmedim ki ailem benim icin ne alinmasi gerekiyorsa a dan z ye aldi zaten.ben esimin bekarken kullandigi beyaz esyalari kullaniyoruz.sadece salon takimi ve oturma grubu aldi esim.esim memur parasi bizi gecindirmeye yetiyor bunda sorun yok ama bizim bir aile oldugumuzun farkinda degil.simdiye kadar calisip calisip ailesine vermis.biz tanistiktan sonra 1.5 yillik flört donemimizde ne biriktirdiyse onunla dugun yapti.
Bana gorusurken soyledigi hersey yalan cikti.bilezgim hazir diyordu bilezik yok oldu yeniden aldi.kardesleri yardim edecekti cunku o onlar icin cok kredi felan cekip odemis onlarda gelmedi zaten.kendisinin kiyafeti yok ya giyecek hep annesi onun bunun kiyafetini getiriyor onu giyiyor ama adam hala ölümüne onlari savunuyor.
Evlendim evleneli hic birsey almadim.masraf yapmiyorum ama adim paraci oldu.kendimi degil bebegim icin uzuluyorum onunda basini yaktim diye

Sizden gizli yüzük satması gerçekten çok kötü...ama nisan olayında gitmesi lazım sonuçta kardeşinin nişanı.diget konularda siz haklısınız

kardeşinin nişanına gidecek tabi bu bir defa olan bir şey. ama diğer herşyde haksız. ne kdr borç yaparsa yapsın bileziklerini takılarını verme. alyansını mı sattı????

Ailesine para göndermeyi bıraksın önce bi o

bugün kocalara gömme günü müdür nedir? biri kocasına saydırdı mı milletin içinde kocasının ne menem bir adam olduğu ile ilgili fikirleri coşuyor konular ardı arkasına geliyor.
bir de şartel değil artık şunu bi doğru yazın yahu şalter.. attırcaksınız benim şalterleri.

kardeşinin nişanına gidecek tabi bu bir defa olan bir şey. ama diğer herşyde haksız. ne kdr borç yaparsa yapsın bileziklerini takılarını verme. alyansını mı sattı????
Ben altin meraklisi degilim inanin sadece bebek icin tasalaniyorum elimizde birikmis 100 lira yok.belki onemli bir durum olacak onun icin bozdururum neden bana bes kurus faydasi olmayan esimi somurmeye alismis kardesleri icin altin bozdurmak zorunda kalayim ki.

Ailesine para göndermeyi bıraksın önce bi o
Zaten yemisler yiyecekleri kadar akilli kocam elindeki arabayi bile satmis parasini ailesine vermis.bir daha alamayiz diye hazir bilezikleri bile vermediler esim tekrardan almak zorunda kaldi.ama hala evlendigimizin ilk aylari gizli gizli gonderdi para akillanmaz ama insallah akillanir

Siz suçluyu yanlış yerde arıyorsunuz.
Asıl suçlu eşiniz !
Kardeşleri istediği kadar para istesin eşiniz tavır koysaydı şimdi bu durumda olmazdınız

Neden hamilesin diye bayanın üstüne çok gidildi yeter yaaa..Bu bayanın eşi bütün varını yoğunu bencil bir aileye yedirmiş yedirmeye de devam ediyor.Otuz üç yaşında evliliğine devam etmeyi düşünen biri maddi durumu kötü de olsa çocuk yapar kaldı ki bu bayan ve kocası dilenmiyorlar.Bu hamilelik de istek dışı olmuş.Bu adam bu olduğu sürece ailesinden karısına çocuğuna sıra gelmez kadın da sırasını beklese çocuk sahibi olamayacak.Çocuk doğduktan sonra belki sorumluluklarının farkına varır.İnşallah varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…