- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.510
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
inamın bende yapmak istiyorum ama o zaman evi kim geçindirecek diye korkuyorumkendinizi sevin, kendinize saygı gösterin. ekstra bir sorumsuzluğa gerek kalmaz.
ekleyeyim her şeyi siz düşünmeyin. sadece sizin mi beyniniz var? biraz dinlensin. fazla fedakarlık iyi değildir. sizi yıpratır.inamın bende yapmak istiyorum ama o zaman evi kim geçindirecek diye korkuyorum
o zaman diğer ihtiyaçlarından daha doğrusu kişisel zevklerinden kısacaktıannemi de mi göremeyeceğim ben insan değilmiyim diyor birde.şaka gibi
değişmiyor çok uğraştım dil döktüm özür diliyor gene aynısen karakterini degistirecegine kocani degistir
hayat felsefen "önce kendim" olursa bu sorumsuz kocadan da bu saçma evlilikten de kurtulursun. ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin annenin evine mutlu mesut yaşarsınannemi de mi göremeyeceğim ben insan değilmiyim diyor birde.şaka gibi
kocanin karakterini demedim. kendisini dedim.değişmiyor çok uğraştım dil döktüm özür diliyor gene aynı
600 tl oğluna araba aldı onu ödüyor, geçen yıl aldığı teli beğenmedi tekrar almış geçende 250'de onun için veriyor, kıyafet, tablet vs gibi şeyler aldı350 bunlara gidiyor.zaten aldığı maaş 2100 gibi bir şey.eve kalan 400 nafakadan sonra.ki ben gene bir şekilde çekeceğim bitecek dedim ama inanın biri bitse gidip başka bir takside bulaşıyor ve annesinin acelesi yoktu bence.Benim merak ettiğim özel değilse ne gibi bir ihtiyacını taksite bağladı da maaşından sadece 400tl kalıyor? Ve bu kaç ay sürecek? Uzun yıllar süren ilişkilerde çiftler farkında olmadan birbirine benzemeye başlar derler. Ama sen bu adama benzeme Allah aşkına.
benimki de 2000 keara para atamam eve ancak yetiyorumevin geçimine ayıracağınız parayı bankada hesap açıın kendı adınıza bırıktırın
madem ıvır zıvıra para harcamak ıstemıyor gelecegınızden endişe duyuyorsunuz
kıyıya köseye eşinizden gizli para koyun
10 gun evvel anesini gördü ise
kira için ayırdıgınız parayı alıp gtmesi cidden cok garip
kaç senelık evlıısnız
eşinizin maası ne kadar aylık 400 tl eve sokuyor
gerı kalan ile ne yapıyor
sizin maaşiniz nedir
siz de bu kadar para katın eve , para ne oldu derse ev için harcıyorum dersınız ,hersey cok pahalı vs dersınız
sıkın kendınızı kirayi ödemeleri siz düşünmeyın
benim eşim eskiden ilk evlendıgımızde düşünmeden alısverıs yapardı
yani bencilce değil yine ikimiz için evimiz için
bana pahalı hediyeler alırdı sürekli, kendi begendiği seylerı de almak ısterdı
markete bır yollasam 20 tl lik birsey için 200 tl harcar gelirdi
şuanda bu harcamaları yapamıyor , dikkat edıyor
ben yavas yavas kendımı evin gecımındeki sorumlulugumdan cekıyor gbi yaptım
suanda tüm sorumluluk onda
eve ne kadar para harcandıgının farkında
ve ne kadar gereksız harcama yaparsa o kadar zorlanacagının da farkında
şaka gbi ama eşimle para bırıktırmeye bıle basladık
Bu durumda ne denir bilemedim. Galiba oğlundan ayrı diye bu şekilde boşluğu doldurduğunu filan düşünüyor. Ama ayrı bir evi,yuvası olduğunu unutmuş.600 tl oğluna araba aldı onu ödüyor, geçen yıl aldığı teli beğenmedi tekrar almış geçende 250'de onun için veriyor, kıyafet, tablet vs gibi şeyler aldı350 bunlara gidiyor.zaten aldığı maaş 2100 gibi bir şey.eve kalan 400 nafakadan sonra.ki ben gene bir şekilde çekeceğim bitecek dedim ama inanın biri bitse gidip başka bir takside bulaşıyor ve annesinin acelesi yoktu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?