- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
kızlar Günaydın herkese öncelikle. sevgilimle 3 gündür aynı konuda tartışmamız rağmen asla beni anlamıyor bir arpa boyu yol katedemedik. dün iş yerinde öğle arası bomboş olmasına rağmen beni aramadı. mesajlaşmayı sevmiyorum diyor ama mesaj atıyor o da 3 5 mesaj ancak. dün akşam gelince bu konuyu konuştuk. sonra tatlıya bağlandı. hakimlik savcılık çalışıyor 23e kadar ders çalışayım aricam dedi. internetini kapat öyle çalış dedim. kapatmış saat 22ye kadar sonra bi girdim internet açık beyefendi ortalıkta yok ne yazmış ne haber vermiş. uyudu heralde dedim. sabah 6.15te kalkar işe gider. 8de WhatsAppa bile girmeden yazılmış bir mesaj "aşkım uykum gelmişti direkt uyudum" ama internet açık demek ki instagrama vs. girdi. ama bana bi iyi geceler yazması bu kadar mı zordu ya da haber vermesi. gerçekten bıktım kızlar ayrılmayı bile düşünüyorum. böyle özensizliklere gelemiyorum. beni sevdiğine şüphem yoktu onu bile düşünmeye başladım. annem babam kaç yıllık evli babam bile annemi günde 2 kere arar.