- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
-
siz boşanabildiniz mi peki?adam dert ediyordur normal yani,çocuğu olacak,soyadını bile verip veremeyeceği meşhul ilk anda..
Esim diyince cok tepki aldim imam nikahli oldugumuz icin bu yuzden artik sevgilim diyorum.ben anlamadım sevgilinizden mi cocuk? başka konularda esim diye bahsetmişsinizde...
Bana biraz sizi takmıyor gibi geldi
Bi baskasiyla 3 senedir hala resmi olarak evet.evli değilmisin
haa dur konunu hatırladımBi baskasiyla 3 senedir hala resmi olarak evet.
Neden alamadığını anlatıyo zatendaha almadiniz mi bebek eşyalari.. şimdiden başlamalisin??
ben bile hazirladim hepsini:) yıkadim ütüledim beşik aldik vs vs.
doğum ilerledikçe çok zorlasiyor. 31. haftasinin içindeyim şimdi..bolca gezilmiyor hamilelikte agirlaşiyor çabuk yoruluyorsun.
şimdiden başla bence.
eski konunu da okudum kınamak istemiyorum ama bir çocugun hayatı bu kadar mı değersiz, anne olacaksın neden hayatını düzene koymadan korunmasız ilişkiye girdin bir de sigara içiyormuşsun. eş desen türkiyedeki ile boşanma durumu var, burada ne olacak. çok üzüldüm gerçekten dünyaya gelecek çocuguna.Yok sadece banyo sorunu degil tabikide anne olarak ufak tefek seyleri dusunuyorum. Bi odada hem yatiyoruz hem oturuoruz hem yemek yiyoruz. Cok zor yani mutfak o kadarda buyuk degil. Ben istiyorumki ev bulduk zaten kacirmayalim adam eylulde ev sizin dedi anahtari almamiza bu kadar az kalmisken sevgilimin isteksizligi beni merak ettirdi
Sigara konusunu actigimdan beri icmiyorum 2 gun salak gibi dolandim etrafta agzima biseyler tikistirdim 1 paket sakiz bitirdim. Ama bugun o kadarda istemiyor canim. Konuyu bilerek actim ve iyikide destek oldular bana her sigara icmek isteyisimde yazilanlari okudum.bu arada şu 1 paket sigarayı bırak Allahını seversen. 1 paket ya. o bebek karnında zehirleniyor
Almasina alicaz canim bebek icin kenara biraz para ayirdik ama bu evde nereye koyacaz onu dusunuyorum.daha almadiniz mi bebek eşyalari.. şimdiden başlamalisin??
ben bile hazirladim hepsini:) yıkadim ütüledim beşik aldik vs vs.
doğum ilerledikçe çok zorlasiyor. 31. haftasinin içindeyim şimdi..bolca gezilmiyor hamilelikte agirlaşiyor çabuk yoruluyorsun.
şimdiden başla bence.
Bebek rizkiyla gelir ben karnimdakini seviyorum ve pisman degilim. Sevdigim insanla sukurler olsun cok cok buyuk tartismalarimiz yok. Belkide baba olacagina daha inanmiyor ama dunyaya gelince benden mutlu olacagi kesin. Cunku hamileligimi duydugunda benden cok sevinmisti butun arkadaslarina baba olucagini soylemisti.eski konunu da okudum kınamak istemiyorum ama bir çocugun hayatı bu kadar mı değersiz, anne olacaksın neden hayatını düzene koymadan korunmasız ilişkiye girdin bir de sigara içiyormuşsun. eş desen türkiyedeki ile boşanma durumu var, burada ne olacak. çok üzüldüm gerçekten dünyaya gelecek çocuguna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?