Sorun annem, dağılan ailem.

Annen hep böyleydi ise yapacak tek sey onunla ciddi bir konusma yapmak.Tabiki konuş muşsundur fakat nasıl konuşuyorsa tam tersi bir üslupla konuşmak.Mesala hep yalvar ,yakar ,rica ile konusuyorsan sert çıkıp sana bir gözükecek var demen.Allah korusun Allah imtihan vermesin demen.Sonrada ne olacaksa olacak çare yok.Kocaman kadın ailesine sahip cikamiyorsa kendi hatası.Benim annem babam da cokkkk kavga ettiler.Allahim her gün yalvar yakar öldüm.Hepsindede annem sucluydu.Bir gün kardeşim onların kavgasına yetişecem diye kaza yaptı.Cok şükür hiç bişey olmadı Allah korudu O an dedim ki anneme birbirinizi yiyin,amma kardeslerime zarariniz olursa mahvederim seni. Nasıl bir duyguyla bagirdiysam o son oldu.Bidaha öyle kavgalar etmediler maşallah

Bosanma fikri varsa da disari hic fire vermedi. Ben acikca soyledim bu sekilde daha cok yipraniyoruz anlasamiyorsaniz bosanin diye ona da yanasmadi hic.

Sinava hazirlaniyorum 2 sene falan oluyor yine bi tartisma, ben de bi cinnete geldim odada ne varsa kirdim döktüm annemi de kovdum odadan ama kötü evlat oldum. Sen gecimsizsin sevgilin seni alirsa yazik o adama vs vs cpk laf soyledi. Problemin odaği degisti tamam yahu dedim ben kotu oluyum yeter ki siz iyi olun. Bi kac gun sonra yine ayni. Cok zormus ben cok yoruldum artik

keske babaniz kala omrunu huzur icinde annenizden uzak gecirmeye karar verse ve bosansa annenizden. gencligi gitmis bari yasliliginda huzuru yasasa.

birkere geliyosun fani dunyaya onda da napsa yaranamiyor hayati paylastigi insana, dusunsenize ne zordur.

allah babanizin yardimcisi olsun.

Belki babanız zamanında annenize çok çektirmiştir şimdi ne yapsa yaranamıyordur
Anneniz size yansıtmadı belki
Çocuklarına iyi dışarıya iyi kocasına değil çünkü
Öyle değilse bile karı koca arasına girmek iyi değil anne babanın tartışmasında araya girip taraf tutmakta keza

Zaten buna karar verdi. En uygun zamani bekliyor. Ben de itiraz edemiyorum bu kararina insan yerine konmamaya kim dayanabilir ki

Zaten buna karar verdi. En uygun zamani bekliyor. Ben de itiraz edemiyorum bu kararina insan yerine konmamaya kim dayanabilir ki
omru gecmis adamin.iyi bile dayanmis. mudahale etmeyin de yasliligini huzur icinde gecirsin adam.allah gecinden versin yarin ölse, yasadigi hayata bakin? ki mutlulugu hakediyor bana kalirsa. annenize hata yapmis veya eziyet etmis olacagini nedense dusunmuyorum ben gecmiste.

allah guzel omur versin babaniza, mutlu huzurlu saglikli.

Hayir hiç olmadi. Hep cüzi miktarda maasla her istedigimizi yapmaya calisti, annem calismak zorunda kaldi ama bunun suçlusunu yasayamadigi hayatin suçunu hep babama yukledi. Cok uzuluyorum. Duygularimi oldugu gibi dile getirmissiniz. Tesekkur ederim.

benim annecigimde senelerce calisti. akranlari gezmelere günlere giderken o hep isteydi. cok uzulurdum ozamanlar.
simdi emekli oldu. ay gelince maasini aliyor harciyor geziyor. simdi iyi ki calismis diyorum. calismak kotu bisey degil aksine gelecek icin iyi bisey. hem de annem asgari ucrete calisti senelerce. sirf emekli olabilsin diye.
keske anneniz olaya oyle bakmasa. bakis açısı cok onemli iste.

allah guzel kalbinize gore versin, insallah uzulmeden halledersiniz durumunuzu. ❤

Annenizi psikolog gider mi diyeceğim umut değilim hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Merhaba canım yanlış hatırlamıyorsam annenin böbreklerınde sorun vardı durumu nasıl?

Buradaki hanımların birçoğu yanlı düşünüyor. Baba yerine mağdur anne olsaydı adam yerin dibine sokulmuştu. “Kesin aldatmıştır”, “pintidir”, “kadın durduk yere sorun çıkarmaz” diye hafifletilmeye çalışılıyor. Kadın da durduk yere sorun çıkarabilir.

Konu sahibi eğer babanız annenizden ayrılacaksa da evi bırakıp çıkmasın. Evi satıp parasını bölüşsünler. Gerekirse daha düşük bir semtten 1+1 ev alsınlar kendilerine. Yoksa babanız mağdur olur, siz de onun sorunuyla zorlanırsınız.

2 kardeşim var, onlar da benim gibi düşünüyor onlar da görüyor yaşıyor anneme çok kızgınlar.
Zorlanacak öyle görünüyor zaten adam hala dugun borcumu ödüyor annem daha hala evin eksiklerine 9 10 milyar borca sokuyor. Allah sonumuzu hayretsin.

Çalışmam diye yakınan kadınlar başta bu adamlarla evlenmeyecekler. Benim babam üvey anneyle büyümüş az bi maaşla kendi dugununu kendi yapmis birbirlerine verebilecekleri tek şey sevgi olmuş. Ben de çalışacağm öyle bi zamandayiz ki tek maasla ev gecinmiyor, ama ben bunun sucunu esime yukleyemem, annem bunu yapiyor.

Amin cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…