Olabilir ama iste. Alingan oldugu icin bunu da gundeme getiremiyorum.Annenizin psikolojik bir problemi olma ihtimali var mı? STresten vs kaynaklı
Bosanma fikri varsa da disari hic fire vermedi. Ben acikca soyledim bu sekilde daha cok yipraniyoruz anlasamiyorsaniz bosanin diye ona da yanasmadi hic.Babanızı kafada bitirmiş alışkanlık diye yaşıda var ayrılmayalım ele güne karşı diyor anlaşılan yoksa evlilik bağı kalmamış siz ne konuşsanızda boş haklısınız evlat olarak üzülüyorsunuz fakat bu durumda bir şey yapamazsınız boşanma düşüncesi varmı kafasında ne bileyim bu kadar umursamaz tavrı çok tuhaf
Sinava hazirlaniyorum 2 sene falan oluyor yine bi tartisma, ben de bi cinnete geldim odada ne varsa kirdim döktüm annemi de kovdum odadan ama kötü evlat oldum. Sen gecimsizsin sevgilin seni alirsa yazik o adama vs vs cpk laf soyledi. Problemin odaği degisti tamam yahu dedim ben kotu oluyum yeter ki siz iyi olun. Bi kac gun sonra yine ayni. Cok zormus ben cok yoruldum artikAnnen hep böyleydi ise yapacak tek sey onunla ciddi bir konusma yapmak.Tabiki konuş muşsundur fakat nasıl konuşuyorsa tam tersi bir üslupla konuşmak.Mesala hep yalvar ,yakar ,rica ile konusuyorsan sert çıkıp sana bir gözükecek var demen.Allah korusun Allah imtihan vermesin demen.Sonrada ne olacaksa olacak çare yok.Kocaman kadın ailesine sahip cikamiyorsa kendi hatası.Benim annem babam da cokkkk kavga ettiler.Allahim her gün yalvar yakar öldüm.Hepsindede annem sucluydu.Bir gün kardeşim onların kavgasına yetişecem diye kaza yaptı.Cok şükür hiç bişey olmadı Allah korudu O an dedim ki anneme birbirinizi yiyin,amma kardeslerime zarariniz olursa mahvederim seni.Nasıl bir duyguyla bagirdiysam o son oldu.Bidaha öyle kavgalar etmediler maşallah
Belki babanız zamanında annenize çok çektirmiştir şimdi ne yapsa yaranamıyordurAnneler baş tacıdır evet ne olursa olsun anne gibisi yoktur. Fakat benim annem çok huysuz. Dışarı karşı o kadar iyi görünür ki herkes ne kadar düşünceli ılımlı uyumlu bir annen var der ama gel gelelim evin içinde çok farklı. Bize karşı da aslında iyidir yüzü güler fedakardır ama babamı olur olmadık gereksiz bir dünya borca sokar hesabını bilmez alamazsan para bul der yok'tan hiç anlamaz. Babamla yıllardır mesafeli ben evliyim ama kardeşlerim için mecbur devam eden bir evlilikleri var, en ufak şeyde surat trip azarlama babam artık yorgunluğundan benimle dertleşiyor hatam neyse söylesin telafi edeyim onu da yapmıyor konuşamıyoruz diyor. Kaç kere konuştum neler dedim anneme hesapsız iş yapma, problemin neyse otur adamla konuş, konuşmadan çözemezsin diye. Yılların birikmişliğiymiş ama bir kere olsun benim şöyle bi problemim var dememiş, demedi de. Sorunca da sen daha iyi bilirsin, babamla oturup dusunuyoruz ne olabilir vallahi bulsak cozecegiz.
Adam işten eve gelir mutfağa girer elinden ev işi gelir yardım eder bi eksik var de hemen koşar alır gelir, içkisi yok sigarası yok çok yumuşak huyludur. Annemle konuştum olmadı, küstüm olmadı babam en son daha fazla duramam kendime kalacak yer bulurum evi de annenin üstüne yaparm bi elim evde olur bu şekilde daha fazla kalamam evde diyor. Annemi duzeltemiyorum sadece icimi doktum hakkinizi helal edin.
Zaten buna karar verdi. En uygun zamani bekliyor. Ben de itiraz edemiyorum bu kararina insan yerine konmamaya kim dayanabilir kikeske babaniz kala omrunu huzur icinde annenizden uzak gecirmeye karar verse ve bosansa annenizden. gencligi gitmis bari yasliliginda huzuru yasasa.
birkere geliyosun fani dunyaya onda da napsa yaranamiyor hayati paylastigi insana, dusunsenize ne zordur.
allah babanizin yardimcisi olsun.
omru gecmis adamin.iyi bile dayanmis. mudahale etmeyin de yasliligini huzur icinde gecirsin adam.allah gecinden versin yarin ölse, yasadigi hayata bakin? ki mutlulugu hakediyor bana kalirsa. annenize hata yapmis veya eziyet etmis olacagini nedense dusunmuyorum ben gecmiste.Zaten buna karar verdi. En uygun zamani bekliyor. Ben de itiraz edemiyorum bu kararina insan yerine konmamaya kim dayanabilir ki
Hayir hiç olmadi. Hep cüzi miktarda maasla her istedigimizi yapmaya calisti, annem calismak zorunda kaldi ama bunun suçlusunu yasayamadigi hayatin suçunu hep babama yukledi. Cok uzuluyorum. Duygularimi oldugu gibi dile getirmissiniz. Tesekkur ederim.omru gecmis adamin.iyi bile dayanmis. mudahale etmeyin de yasliligini huzur icinde gecirsin adam.allah gecinden versin yarin ölse, yasadigi hayata bakin? ki mutlulugu hakediyor bana kalirsa. annenize hata yapmis veya eziyet etmis olacagini nedense dusunmuyorum ben gecmiste.
allah guzel omur versin babaniza, mutlu huzurlu saglikli.
benim annecigimde senelerce calisti. akranlari gezmelere günlere giderken o hep isteydi. cok uzulurdum ozamanlar.Hayir hiç olmadi. Hep cüzi miktarda maasla her istedigimizi yapmaya calisti, annem calismak zorunda kaldi ama bunun suçlusunu yasayamadigi hayatin suçunu hep babama yukledi. Cok uzuluyorum. Duygularimi oldugu gibi dile getirmissiniz. Tesekkur ederim.
Aldatmadigindan cok eminim. Buyuk bi olay olmadi, babam cogu kez annenle bi konus skntisi neyse ustune gideyim bana bisey demiyor diye bana sordu buyuk hatasi olsa boyle demezdi. hepimizin esleriyle yasadiklari kirginliklar olmustur en fazla ama un ufak seyleri buyutup kocaman yaptigi icin bugün bu haldeler.
Keşke öyle bir babam olsaydı baş tacı ederdim ama sizin anneniz gibi benim babamda annem cok çekti ele baska bize çok başka bir adam oluyor demekki sizin de anne öyle ya bence anneniz biraz yanlız kalsın babanızı alın ve anneniz özlesin bence araya mesafe koysaniz iyi olur bence anneniz babanızın kıymetini bilene kadar bir araya getirmeyin böylece annenizi takip edin babanız yokken nsl diye
Evet doğru hatırlıyorsunuz çok şükür 20 gun hastanede yatti çıktı şuan daha iyi .Rabbim bütün hastalara şifa versinMerhaba canım yanlış hatırlamıyorsam annenin böbreklerınde sorun vardı durumu nasıl?
2 kardeşim var, onlar da benim gibi düşünüyor onlar da görüyor yaşıyor anneme çok kızgınlar.Buradaki hanımların birçoğu yanlı düşünüyor. Baba yerine mağdur anne olsaydı adam yerin dibine sokulmuştu. “Kesin aldatmıştır”, “pintidir”, “kadın durduk yere sorun çıkarmaz” diye hafifletilmeye çalışılıyor. Kadın da durduk yere sorun çıkarabilir.
Konu sahibi eğer babanız annenizden ayrılacaksa da evi bırakıp çıkmasın. Evi satıp parasını bölüşsünler. Gerekirse daha düşük bir semtten 1+1 ev alsınlar kendilerine. Yoksa babanız mağdur olur, siz de onun sorunuyla zorlanırsınız.
Çalışmam diye yakınan kadınlar başta bu adamlarla evlenmeyecekler. Benim babam üvey anneyle büyümüş az bi maaşla kendi dugununu kendi yapmis birbirlerine verebilecekleri tek şey sevgi olmuş. Ben de çalışacağm öyle bi zamandayiz ki tek maasla ev gecinmiyor, ama ben bunun sucunu esime yukleyemem, annem bunu yapiyor.benim annecigimde senelerce calisti. akranlari gezmelere günlere giderken o hep isteydi. cok uzulurdum ozamanlar.
simdi emekli oldu. ay gelince maasini aliyor harciyor geziyor. simdi iyi ki calismis diyorum. calismak kotu bisey degil aksine gelecek icin iyi bisey. hem de annem asgari ucrete calisti senelerce. sirf emekli olabilsin diye.
keske anneniz olaya oyle bakmasa. bakis açısı cok onemli iste.
allah guzel kalbinize gore versin, insallah uzulmeden halledersiniz durumunuzu. ❤
Ah çok sevindim süper haber. Amin inşallahEvet doğru hatırlıyorsunuz çok şükür 20 gun hastanede yatti çıktı şuan daha iyi .Rabbim bütün hastalara şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?