- 11 Haziran 2019
- 669
- 1.424
- 43
- 31
Anneler baş tacıdır evet ne olursa olsun anne gibisi yoktur. Fakat benim annem çok huysuz. Dışarı karşı o kadar iyi görünür ki herkes ne kadar düşünceli ılımlı uyumlu bir annen var der ama gel gelelim evin içinde çok farklı. Bize karşı da aslında iyidir yüzü güler fedakardır ama babamı olur olmadık gereksiz bir dünya borca sokar hesabını bilmez alamazsan para bul der yok'tan hiç anlamaz. Babamla yıllardır mesafeli ben evliyim ama kardeşlerim için mecbur devam eden bir evlilikleri var, en ufak şeyde surat trip azarlama babam artık yorgunluğundan benimle dertleşiyor hatam neyse söylesin telafi edeyim onu da yapmıyor konuşamıyoruz diyor. Kaç kere konuştum neler dedim anneme hesapsız iş yapma, problemin neyse otur adamla konuş, konuşmadan çözemezsin diye. Yılların birikmişliğiymiş ama bir kere olsun benim şöyle bi problemim var dememiş, demedi de. Sorunca da sen daha iyi bilirsin, babamla oturup dusunuyoruz ne olabilir vallahi bulsak cozecegiz.
Adam işten eve gelir mutfağa girer elinden ev işi gelir yardım eder bi eksik var de hemen koşar alır gelir, içkisi yok sigarası yok çok yumuşak huyludur. Annemle konuştum olmadı, küstüm olmadı babam en son daha fazla duramam kendime kalacak yer bulurum evi de annenin üstüne yaparm bi elim evde olur bu şekilde daha fazla kalamam evde diyor. Annemi duzeltemiyorum sadece icimi doktum hakkinizi helal edin.
Adam işten eve gelir mutfağa girer elinden ev işi gelir yardım eder bi eksik var de hemen koşar alır gelir, içkisi yok sigarası yok çok yumuşak huyludur. Annemle konuştum olmadı, küstüm olmadı babam en son daha fazla duramam kendime kalacak yer bulurum evi de annenin üstüne yaparm bi elim evde olur bu şekilde daha fazla kalamam evde diyor. Annemi duzeltemiyorum sadece icimi doktum hakkinizi helal edin.