- Konu Sahibi nehirinannesi
-
Annemle konuştuk önce ama kavgalarını boşanın dedik gidip açıcam davayı tamam dedi sonra kapattı konuyu düşündüğü ne onuda bilmiyorum babamda aynı şekilde ama bu adamın davasını konuşmadık konuşamadık nasıl deriz yüzgöz olmakta iyi değil yüzüm yok yani konuşmaya
Adamla konuşmayın,sizin konuşmanız gereken kişi anneniz,babanıza durumu nasıl açıklarsınız bilmiyorum hasta diyorsunuz söylediğiniz an Allah korusun şekeri çıkabilir,düşebilir üzüntüye sinire gelmez kalbide hastaymış Allah yardımcınız olsun.Annemle babamın evliliği çok iyi gitmiyordu ama gidiyordu bir şekilde bizler evlendik çoluk çocuk oldu kopmadık ama hiç toparlayamadık annem başına buyruk aklına koyduğunu yapan bir insan ve çok yalan söyler alışkanlık haline getirmiş bizler bunu sonradan farkettik babam desen hiçbirşeyden memnun olmaz beğenmeZ artı kalp ve şeker hastası annemdede fibromiyalji (böylemi yazılıyor bilmiyorum) denilen bir hastalık dedi doktoru sabahlara kadar internetten videolar dinleyip ertesi gün şuram ağrıyo buram ağrıyo sızlanır durur.neyse konuma dönersem babamla son zamanlarda hiç konuşmuyorlar hep kavga gürültü evde yemek yapmıyor çalışıyorum bide yemekmi yapıcam diyor ama ihtiyaçlatı yok kaç yerden kira geliri var söylesek evee bu adamın yüzünümü çekicem diyor velhasıl takip programı yükledik ve başka bir adamla görüştüklerini öğrendik yıkıldık ama söylemedik devam ettik takibe ne zamandan beri var bilmiyorum bu konuyu bildiğimiZi söylemek doğru olurmu bilmitoeum babamada acıyorum oda az sorunlu değildi ama bunları haketmedi kesinlikle ne yapsak ne etsek bi fikir verin ne olur kısa ve öz anlatmaya çalıştım bizi yadırgamayın evliliğim sorunlu eşimde farkında olanların ama diğer adamı bilmiyor tabi söyleyemem hayatta kardeşimde aynı şekilde hocalara muska bile yaptırmaya çalıştık dolandırıldık dualar ettik ama yok ne ayrılıyorlar ne düzeliyor birde diğer adam çıktı acaba onunla konuşsam işe yararmı
Ses kayıtları yollamıştı adam hiç hoş şeyler duymadık dinledik yıkıldık hiç beklemeZdik ama filli ne var bilmiyoruZGörüşüyorlar, ama aralanda evlilik dışı ilişkileri oldugundan emin misiniz?
Konu dışımı olacak bilmiyorum ama annenizin hangi hareketinden şüphe duyup takip ettiniz.Yani benim en son aklıma gelecek birseydir ondan soruyorum.Yani anneniz zaten sadece soyadıyla bağlı babanıza anladığım kadarıyla .Boşanmaları bencede en mantıklı çözüm gibi duruyor.Babanizin göz göre göre aldatilmasina katlanmak eminim zordur.Bencede anne ile konuşmalısınız .Boşanmıyorsa bari eviyle babanızla meşgul olsun.Kadin aldatmaları tahmin edemeyeceğiniz sonuçlar doğuruyor malum.Allah korusunSes kayıtları yollamıştı adam hiç hoş şeyler duymadık dinledik yıkıldık hiç beklemeZdik ama filli ne var bilmiyoruZ
Muskaci hocalarla konusacaginiza annenizle konuşun. Ayrıca evli olarak ölmek zorunda değiller. Boşanmaları daha hayırlı belli ki.Annemle babamın evliliği çok iyi gitmiyordu ama gidiyordu bir şekilde bizler evlendik çoluk çocuk oldu kopmadık ama hiç toparlayamadık annem başına buyruk aklına koyduğunu yapan bir insan ve çok yalan söyler alışkanlık haline getirmiş bizler bunu sonradan farkettik babam desen hiçbirşeyden memnun olmaz beğenmeZ artı kalp ve şeker hastası annemdede fibromiyalji (böylemi yazılıyor bilmiyorum) denilen bir hastalık dedi doktoru sabahlara kadar internetten videolar dinleyip ertesi gün şuram ağrıyo buram ağrıyo sızlanır durur.neyse konuma dönersem babamla son zamanlarda hiç konuşmuyorlar hep kavga gürültü evde yemek yapmıyor çalışıyorum bide yemekmi yapıcam diyor ama ihtiyaçlatı yok kaç yerden kira geliri var söylesek evee bu adamın yüzünümü çekicem diyor velhasıl takip programı yükledik ve başka bir adamla görüştüklerini öğrendik yıkıldık ama söylemedik devam ettik takibe ne zamandan beri var bilmiyorum bu konuyu bildiğimiZi söylemek doğru olurmu bilmitoeum babamada acıyorum oda az sorunlu değildi ama bunları haketmedi kesinlikle ne yapsak ne etsek bi fikir verin ne olur kısa ve öz anlatmaya çalıştım bizi yadırgamayın evliliğim sorunlu eşimde farkında olanların ama diğer adamı bilmiyor tabi söyleyemem hayatta kardeşimde aynı şekilde hocalara muska bile yaptırmaya çalıştık dolandırıldık dualar ettik ama yok ne ayrılıyorlar ne düzeliyor birde diğer adam çıktı acaba onunla konuşsam işe yararmı
O zaman bu adamdan haberimiz yoktu birbirlerine bağlansınlar istemiştikMuskaci hocalarla konusacaginiza annenizle konuşun. Ayrıca evli olarak ölmek zorunda değiller. Boşanmaları daha hayırlı belli ki.
Size ne bundan niye bağlansinlar niye Allah tarafından insana verilen iradeye müdahale çabaları..Az yerinizi bilin yaO zaman bu adamdan haberimiz yoktu birbirlerine bağlansınlar istemiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?