Sorun annem...

eşinizi istememesi ayrı,ona göz koyması ayrı.... ben asla böyle bir şeye, inanmam...çok büyük günah alıyorsunuz ,gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anneniz eşinizi okşuyor..
Sonra da neden evlendin bu adamla bizi yaktın diyor?
Nasıl ya?:1shok:

ne yani annen eşindemi hoşlanıyo:1shok:
yazdıklarından çıkardığım tek şey bu:1shok:
senin ağzından çıkanı kulağın duyuyomu:1shok:

aman yarebbimmm biri beni çimdiklesinkafamçokkarıştı

arakdaslar sogoun yorumalriniz icin ama ben rahatsiz oldugum akdare simde oluyor esim olmasa sorun yok derim lutfen bu konuyu silsinler veya kaldirsinlar ben sadece icimi actim ama yanlis anlasildim ben anemi suclamiyorum sadece gorduk;erimi payastim duydukarlimi yasadiklarimi anliyormusuz benim esimin cok sorunu oldu benim ailemle bosanmaya adar egldik onlar kavga eetti biz hep sorunalrdan dolayi zamninda ama anlamiyorusz lutfen silin bu konuyu sagolun

yazilarini anlamak cok güc,biraz daha düzgün yazsan keske!
laaleyede katiliyorum,hem esime yaklasiyor falan diyorsun,hemde niye evlendin diyor diyorsun!enteresan yani,anlam veremedim acikcasi!
esimde rahatsiz bu ilgiden diyorsun ama esin genel anlamda normal bir ilgiden rahatsiz oldugunu dile getirmeye calismistir ve belkide sen bunu farkli anlamissindir!buda olabilir yani

canım sen anlattın bızde anladık...
acaba bızmı yanlış anladık dedık ama sen dogru yazmışsın bızde dogru anlamışız...
eger konuyu bıraz daha açarsan yardımcı oluruz...

arkadaşım annemi suçlamıyorum diyorsun.. daha ne yapacaksın.. resmen suçluyorsun işte. hemde eşine ilgi duymakla ve yanında yuvanı yıkmakla.. suçlama değilde ne bu....

yaa Allahaşkınaa...
bir mesajı yazdıktan sonra göndermeden bir okuyun yaa...
resmen arapsaçı gibi yazılanlar, kelimeler- harfler halay çekiyor resmen mesajınızda

Tövbe bismillah, ya bacim sen resmen annemin esimde gözümü var demek istiyon??:1shok:

Hayatim bu cok agir bir süphe cok agir bir idda, sakin ama sakin sen birseyleri yanlis anlamayasin....

Simdi böyle seyler olmadimi duymadikmi arkadaslar?? Duyduk kac defa kac kere lakin böyle bir ihtimali bile düsünmek allah korusun diyorumda baska birsey demiyorum...:Saruboceq:

Sanırım annen öz değil üvey annen anladığım kadarıyla ve genç bir bayan???
Eğer böyleyse kıskanman ve şüpheye düsmen doğal olabilir..
Amaaa kendi öz annen ise bence bir psikoloğa görünmelisin a.s

canim ilk basta anne asla yapmaz boyle bir seyi dedim ama hadi yapti diyelim.
1. annenle acikca konus. yani hani esimden hoslaniyorsun diye degil. asla. anne lutfen evimize karisma de.
2. mutlu oldgunu her firsatta dile getir.
3. esinin is yerinde her gun neden gecitigini sor. isin mi var? de.

ayrica bir oksuyorsun, bir kotuluyorsun anlamadim sebebini. bana acik konus de.

insan annesine yakistiramaz ya boyle bir seyi.

Pes.
Öncelikle noktadan virgülden haberiniz var mı acaba? Kelimeler zaten birbirine girmiş. Göndermeden önce bir okusanız yazdıklarınızı diyorum, siz anlayabiliyor musunuz?
İkincisi, değil eşinizle birlikte annenizin dedikodusunu yapmak, kötü gördüğünüz yanları bile örtmeniz gerekirken söylediklerinize bakın yaa. Ayıp vallahi çok sinirlendim.
Anne bu damadına da evladı gibi yaklaşması çok normal.. Ama "Nasıl bakarsan öyle görürsün" annenizin her hareketinin, söylediğin altında birşey ararsanız böyle olur.. Söyleyecek birşey bulamıyorum ya, insan annesine böyle birşey kondurabilir mi..

cok uzgunum bana oyle yorumlar yazmisinki anlatamam ben sadece icimde kalanalri sizle payalstim anlatamaya calsitim ama kimileri cok ters tepki verdi bana evet anem ailemize cok akrisiyor herseye nere gtik ne yaptik su bu esin nerde su bu ya sanane nerdeyse enrde niye her zaman soruyorsunki yok ben gormedim yok esin buraya gitti su gun su saat sen niye sunu giymiyorsun sunu yapmiyorsun esinle ne gecirdiniz herseye karisiyor ve esimde rahatsiz oluyor hareketelrinden yani esim bana dediki kapi var is yerinde niye benimc alsitigim yere gelip ordan hep geciyor dedi bayan bolumu ayri erkek bolumua yri oraya bir bayan giremez aysak is sonucu ama anem her defasinda gidiyormus ve esim rahstizlik duyuyor niye benim orya geliyor niye bana oyle davraniyor esim evdeyken bile esimin adini diyerek o ne yapiyor diyor ya sen benimi aradin onu sormak icinmi anlam vermiyorum ya rakadaslar tek tarafli bakmayin ya yasayan iyi bilir biz cok sorunalr yasadik babam esime saymadigi laf kalmadi ama suc hep esimde kaldi annem desen oyle kocan iyid egil su bu ben yoruldum ben hep ustesinden gelmeye calistim ama artik yoruldum herseyi gormesi bilmesimi alzim ya telfon aciyor tek keliemsi su esin nerde ne yaptinmzi kapatiyor bir ane bunumu yapar ya ben sadece sizden ayridm bekeldim ama ozur ya yanlisim varsa ama sizden cok degisik tepkiler aldim sanki annem hakli gibi yazan olmus anene bunumu yaksitirdin kim siter ki yakistirmak ama ben gorduklerimi diyorum yasadikarimizi soyluyorum neyse arakdaslar ne yazsam bos ya sagolun yinede

ipegue sen hep tektarafli bakmisin benim ne sorunalr yasadigimi allah bilir tammai ben ona nasil anne diyebilirim ben kucken benio teyzeme birkamis gitmsi ya hic aramasi sormamais ben yuvami yikana anne demem herekzin anesi farkli yani bu tepkiler aldim ya sagolun sizleri dost bildima ctim bu konuyu ama paylastim yardim beklerken yormlara bakin evet ayzim kotu cunku klavyemde sorun var hic anlamadan yorum yaziyorsuz ya anlam veremiyorum bir insan durup durduk yere ne ailesini kotualer ne baskasini bunu untmayiniz lutfen herkez huzursuz oldugunda yorumalrini ayziyor demi rahastiz oldugunda yardim beklediginde ama ben cok uzldum sizden bunalri duydum ya lutfen bu konuyu silin ya

oyyyy sasi oldumm resmen:bbo:
bence de annenle konus o zaman ne diyim..
rahatsiz oldugun seyleri söyle,neden ordan geciyorsun,madem kötülüyorsun esimi neden ayni zamanda cok ilgileniyorsun vs.
ama sayet dedigim gibi senin hüsnü kuruntundan ibaretse ve annen gercekten öz annense (bunu belirtmemissin sanirim) annen adina cok üzülürdüm acikcasi!
daha fazla yorum yapmicam,corbaya döndü cünkü..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…