- Konu Sahibi sevdayildizi
-
benim anmem ilgilenmiyor ben bunu sait oldum ve annem in ahreketelri eisme karsi hos degil ben biliyorum dusundugu yoki keske oyle olsa her zaman esin gormedim su bu ne demek ya ben anemi cok iyi taniyorum esim bile rahatsioz oluyor bundans evmiyor esim diyorki benim calistigim yerden geciyor anem in calistigi yer ayri ama gecemsine eisme oyle davranmasina gerek yokki bence yanimda bile esimi oksuyor sinesine bisyeelr yapiiyor ben sevmiyorum hareketlerini ve beni yuvami dusunseydi bu adamal niye evlendim bizi yaktin demszi bana her defasinda tam tersi eismi bana kotuyluyor her defasinda kocani surda gordum sunu yapti diye hangi ane yapar ya sonra ertesi gun geliyor ee esine ne dedin benimd eidkelrimid edinm i yaptinmi ne demek ya arakdaslar yorumalriniz icin sagol ama ben anneme alttan aldikca yuvami daha cok kurcaliyor biz bosanma durumua bile geldik yani ve kizim icin annemin yaptikalrinda dolayi esimden hep ozur diledim daha untmadim babamin esime deikelrini annemin tavirlarnini bilmiyorum arakdaslar yasayan daha iyi bilir evet bende isterim ilgilensins evsin damadi olarak ama oyle gormedigimden eminim cunku bastan beri istemiyora,rdi eismi sagolun
ne yani annen eşindemi hoşlanıyo:1shok:
yazdıklarından çıkardığım tek şey bu:1shok:
senin ağzından çıkanı kulağın duyuyomu:1shok:
aman yarebbimmm biri beni çimdiklesinkafamçokkarıştı
arakdaslar sogoun yorumalriniz icin ama ben rahatsiz oldugum akdare simde oluyor esim olmasa sorun yok derim lutfen bu konuyu silsinler veya kaldirsinlar ben sadece icimi actim ama yanlis anlasildim ben anemi suclamiyorum sadece gorduk;erimi payastim duydukarlimi yasadiklarimi anliyormusuz benim esimin cok sorunu oldu benim ailemle bosanmaya adar egldik onlar kavga eetti biz hep sorunalrdan dolayi zamninda ama anlamiyorusz lutfen silin bu konuyu sagolun
arakdaslar sogoun yorumalriniz icin ama ben rahatsiz oldugum akdare simde oluyor esim olmasa sorun yok derim lutfen bu konuyu silsinler veya kaldirsinlar ben sadece icimi actim ama yanlis anlasildim ben anemi suclamiyorum sadece gorduk;erimi payastim duydukarlimi yasadiklarimi anliyormusuz benim esimin cok sorunu oldu benim ailemle bosanmaya adar egldik onlar kavga eetti biz hep sorunalrdan dolayi zamninda ama anlamiyorusz lutfen silin bu konuyu sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?