merhaba...
anlayamadım yorumların çoğu arkadaşımızı kötü niyetli ilan edicek şekilde yapılmış,ya da abarttığını düşünmüşler falan..lütfen pollyannacılık oynamayalım arkadaşlar..emin olun bütün anneler sizin gibi iyi yürekli falan değil..hiçmi şahit olmuyoruz,evladını suyla haşlayan,döven,kızını satan,damadı ile evlenen,basılan vs..bu haberlere hiç mi şahit olmuyoruzda arkdaşaımıza olması imkansız bir olaydan bahsediyormuş gibi davranıyoruz..şYani biz anne olarak iyiyiz diye,ya da bizim annelerimiz melek gibi diye bu hanımefendininde mükemmelmi olması gerekiyor? yahut arkadaşımız psikopatmı ki gelip anneciğini burada kötülesin durduk yere? kim ister ki annesi kötü olsun?şahsen yazdıklarından çok etkilendim ve ben arkdaşımıza inandım ..benim annemin eşimin iş yerinden sürekli geçmek istemeside ne demek!! ona el kol şakaları yapması ne demek!! sürekli onu sormak vs..ne demek!! gerçekten ben annenin davranışında çok yanlışlar gördüm..bu hanımefendinin evladının yuvasına bu şekilde huzursuzluk vermeye ne hakkı var ki..??
ben derim ki annenizi sert bir dille uyarmanın vakti gelmişte geçiyor bile..sonuçta anneninde belli bir yere kadar evladı üzerinde hakkı vardır.herşey süt liman olmayabilir..objektif biçimde olayı ele alıp,müdahele edilmesi gerektiğine inanıyorum ben.annenizi silin kovun demek değil bu elbette.lakin herkes sınırlarını bilmeli,bu anne dahi olsa...
allah sabırlar ve kolaylıklar versin..
sevgilerimle