- Konu Sahibi sevdayildizi
-
ne yani annen eşindemi hoşlanıyo:1shok:
yazdıklarından çıkardığım tek şey bu:1shok:
senin ağzından çıkanı kulağın duyuyomu:1shok:
aman yarebbimmm biri beni çimdiklesinkafamçokkarıştı
ay olur mu, ne diyosun sen, psikoloğa git
derdini açan arkadaşa böyle mi yaklaşmalıyız?
bu dünyada ensest ilişki varken bir annenin damadına ilgi duyması bu kadar mı imkansız?
var demiyorum ama arkadaşımız böyle yazmış, birşeyler hissetmiş demek ki, ona inanmak durumundayız bence
ne yapılabilir walla onu bilmiyorum, şaştım kaldım çünkü
inşallah çıkar bir yol bulursun canım
ipegue sen hep tektarafli bakmisin benim ne sorunalr yasadigimi allah bilir tammai ben ona nasil anne diyebilirim ben kucken benio teyzeme birkamis gitmsi ya hic aramasi sormamais ben yuvami yikana anne demem herekzin anesi farkli yani bu tepkiler aldim ya sagolun sizleri dost bildima ctim bu konuyu ama paylastim yardim beklerken yormlara bakin evet ayzim kotu cunku klavyemde sorun var hic anlamadan yorum yaziyorsuz ya anlam veremiyorum bir insan durup durduk yere ne ailesini kotualer ne baskasini bunu untmayiniz lutfen herkez huzursuz oldugunda yorumalrini ayziyor demi rahastiz oldugunda yardim beklediginde ama ben cok uzldum sizden bunalri duydum ya lutfen bu konuyu silin ya
benim anmem ilgilenmiyor ben bunu sait oldum ve annem in ahreketelri eisme karsi hos degil ben biliyorum dusundugu yoki keske oyle olsa her zaman esin gormedim su bu ne demek ya ben anemi cok iyi taniyorum esim bile rahatsioz oluyor bundans evmiyor esim diyorki benim calistigim yerden geciyor anem in calistigi yer ayri ama gecemsine eisme oyle davranmasina gerek yokki bence yanimda bile esimi oksuyor sinesine bisyeelr yapiiyor ben sevmiyorum hareketlerini ve beni yuvami dusunseydi bu adamal niye evlendim bizi yaktin demszi bana her defasinda tam tersi eismi bana kotuyluyor her defasinda kocani surda gordum sunu yapti diye hangi ane yapar ya sonra ertesi gun geliyor ee esine ne dedin benimd eidkelrimid edinm i yaptinmi ne demek ya arakdaslar yorumalriniz icin sagol ama ben anneme alttan aldikca yuvami daha cok kurcaliyor biz bosanma durumua bile geldik yani ve kizim icin annemin yaptikalrinda dolayi esimden hep ozur diledim daha untmadim babamin esime deikelrini annemin tavirlarnini bilmiyorum arakdaslar yasayan daha iyi bilir evet bende isterim ilgilensins evsin damadi olarak ama oyle gormedigimden eminim cunku bastan beri istemiyora,rdi eismi sagolun
canım öncelikle yasadın senin için zor. herseyden once seni eşine karsıda mahcup edecek hareketler yapmış. bir anne bunları yapmamalı:1shok:. sana düsen sey oturup konusmak. konusmayı bir dene.fazla gelmemesi içinde evde yokuz yatıyoruz yorgunuz falan de. araya mesafe koymaya calış.mesela eşim yorgun geliyo ayıp olmasın diye oturuyo falan ama oda sıkılıyo bu durmdan falan de.bizi yanlıs anlama gibi seyler. :uhm:saol canm hayir kirlmadim sizde haklisiz ben sadece icimi acmak sikintilarimi kafami rahatlatmak fikir almak icin ayziyorum canm ben hep dusundum ogludur nomrladir diye ama bazen oyle bir hareket laf yaiyroki normal dusunemiyorumki hersey akrimasi sormasi her gecen gun gelmelerini gitmlerini siklastirmasi her aradiginda esin evdemi diye sormasi ve cikip gelemsi ianki canm varya esim varken daha cok oturuyor esim yokken torununs evip gidiyor bu beni uzuyor amaci ne diyorum hep her zman esim evdeyken gelin torunu geitrin amsansi yapiyor esim bile farkina variyor canm yuzumuze cok iyi ama esimin araksasinda saymadigi yok seni birkair su bu birini bulur erkek boyledir bugun surda gordum demsi beni cok uzuyor esim bile diyor annem yuva yikmaya calisyor diyor cunku canim bir dedgi oburunu tutmuyor esimin yaninda rejime basladim kilo vercem bugun sunu aldim demsi sinri oluyorum hep ozels eylrini analtiyor utnmadan ben ameliyat oldums eyimen gibi lafalri abzen beni uzuyor esimde ne cevap evrisnki herseyi eisme soruyor kilo vemrsini bile hep onu dinliyor ve uyguluyor ama babam bisey desin ben boyle iyiyim ne yapcan diyip cevap veriyor ama sagolun youmlriniz icin allah herseyin hayirlisi versin kib saygilar sevgiler
anlattıkların çok ilginç..bak benim annem de her detayı sorar.eşime iyi davranır ne yersin ne içersin falan..ama sen yanında büyümediğin için anneni öz anne gibi görmüyorsun bence normal anne kız ilişkisi yok sizde..annen de normal davranmıyo anlattıklarına göre ama çok karışık valla tıkandım canım bişey diyemiycem..:1hug:saol canm hayir kirlmadim sizde haklisiz ben sadece icimi acmak sikintilarimi kafami rahatlatmak fikir almak icin ayziyorum canm ben hep dusundum ogludur nomrladir diye ama bazen oyle bir hareket laf yaiyroki normal dusunemiyorumki hersey akrimasi sormasi her gecen gun gelmelerini gitmlerini siklastirmasi her aradiginda esin evdemi diye sormasi ve cikip gelemsi ianki canm varya esim varken daha cok oturuyor esim yokken torununs evip gidiyor bu beni uzuyor amaci ne diyorum hep her zman esim evdeyken gelin torunu geitrin amsansi yapiyor esim bile farkina variyor canm yuzumuze cok iyi ama esimin araksasinda saymadigi yok seni birkair su bu birini bulur erkek boyledir bugun surda gordum demsi beni cok uzuyor esim bile diyor annem yuva yikmaya calisyor diyor cunku canim bir dedgi oburunu tutmuyor esimin yaninda rejime basladim kilo vercem bugun sunu aldim demsi sinri oluyorum hep ozels eylrini analtiyor utnmadan ben ameliyat oldums eyimen gibi lafalri abzen beni uzuyor esimde ne cevap evrisnki herseyi eisme soruyor kilo vemrsini bile hep onu dinliyor ve uyguluyor ama babam bisey desin ben boyle iyiyim ne yapcan diyip cevap veriyor ama sagolun youmlriniz icin allah herseyin hayirlisi versin kib saygilar sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?