Sorun annem...

arkadaslar tamam. konu sahibi bircok kez konunun kapatilabilecegini soyledi. yani gerek yok daha fazla yoruma. bu cok kisisel bir problem ve empati kurmak zor gercekten. o yuzden de yorumlarimizin pek bir faydasi oluor. aksine konu sahibi daha fazla uzuluor. bence daha fazla bisiy soylemeye gerk yok. ama yine de siz bilirsiniz.

sevgiler..

olmaz olmaz demem ama bence sizin kıskançlığınızda hat safhada.
acaba eşinizi sürekli size bu şekilde konuşması da sizi gaza getiriyor olabilir mi?

bunda sasılacak ne varkiCADIARZU. hayatta neler olmuyoki hiç gazaete internette haberler okumuyosunuz heraldeyasakkelime. ben artık sasırmıyorum bile. midem bulanıyo keske olmasa boyle seyler ama dünyanın çivisi sallantıda artık.bunu biliyosunuz:uhm:

size katılıyorum...

yardımcı olmayacaksanız bosa yorum bari yapmayın. kız fikirlerimizi almak istemiş. nasıl emin olurum. eger eminsem neler yapabilirim diye. ah, vah, yalan, kıskançsın demek yerine.

canım lütfen kızma üzülme..eğer ben de kırıcı birşey yazdıysam özür dilerim..tabi senin neler yaşadığını bilemeyiz..ama anladığım kadarıyla sen annenden ayrı büyümüşsün teyzeme bıraktı gitti diyorsun..burda olumsuz yorumlarda olabilir..herkes her zaman kelimeleri seçerek kullanmayabilir..içinde bulunduğun psikolojiye göre yorum yapamayız..ben de bundan dertliydim fakat sanırım ben de öyle bir yorum yaptım ama bu olumsuz yorumlar senin kendinle yüzleşmeni sağlar kızmadan bir düşün sadece..Allah kolaylık versin sana..a.s.

------------------

sen şimdi annem bizi ayırmak için elinden geleni yapıyo eşime gidip benim hakkımda ,bana gelip eşim hakkında olumsuz yorum yapıyor diyorsun demi..ve baştan beri damat olarak onu istemediler diyorsun ..ve annenin eşine karşı haraketleri yaklaşımı ikinizide rahatsız ediyor doğrumu anlamışım..sen bu konuyu ancak canım ailenle konuşarak halladersin al anneni karşına konuş başka çare gelmiyo aklıma yoksa böğle nereye kadar gider sonra bi patlarsınız dahada berbat olur herşey bence annenle konuş eşim hareketlerinden rahatsız oluyo falan de sonra bana kızıyo falan de ..eşinde biraz tavrını koysun ortaya onları kırmadan lafla gönderme yapsın..

Son düzenleme:
saol canm hayir kirlmadim sizde haklisiz ben sadece icimi acmak sikintilarimi kafami rahatlatmak fikir almak icin ayziyorum canm ben hep dusundum ogludur nomrladir diye ama bazen oyle bir hareket laf yaiyroki normal dusunemiyorumki hersey akrimasi sormasi her gecen gun gelmelerini gitmlerini siklastirmasi her aradiginda esin evdemi diye sormasi ve cikip gelemsi ianki canm varya esim varken daha cok oturuyor esim yokken torununs evip gidiyor bu beni uzuyor amaci ne diyorum hep her zman esim evdeyken gelin torunu geitrin amsansi yapiyor esim bile farkina variyor canm yuzumuze cok iyi ama esimin araksasinda saymadigi yok seni birkair su bu birini bulur erkek boyledir bugun surda gordum demsi beni cok uzuyor esim bile diyor annem yuva yikmaya calisyor diyor cunku canim bir dedgi oburunu tutmuyor esimin yaninda rejime basladim kilo vercem bugun sunu aldim demsi sinri oluyorum hep ozels eylrini analtiyor utnmadan ben ameliyat oldums eyimen gibi lafalri abzen beni uzuyor esimde ne cevap evrisnki herseyi eisme soruyor kilo vemrsini bile hep onu dinliyor ve uyguluyor ama babam bisey desin ben boyle iyiyim ne yapcan diyip cevap veriyor ama sagolun youmlriniz icin allah herseyin hayirlisi versin kib saygilar sevgiler

canım öncelikle yasadın senin için zor. herseyden once seni eşine karsıda mahcup edecek hareketler yapmış. bir anne bunları yapmamalı:1shok:. sana düsen sey oturup konusmak. konusmayı bir dene.fazla gelmemesi içinde evde yokuz yatıyoruz yorgunuz falan de. araya mesafe koymaya calış.mesela eşim yorgun geliyo ayıp olmasın diye oturuyo falan ama oda sıkılıyo bu durmdan falan de.bizi yanlıs anlama gibi seyler. :uhm:

anlattıkların çok ilginç..bak benim annem de her detayı sorar.eşime iyi davranır ne yersin ne içersin falan..ama sen yanında büyümediğin için anneni öz anne gibi görmüyorsun bence normal anne kız ilişkisi yok sizde..annen de normal davranmıyo anlattıklarına göre ama çok karışık valla tıkandım canım bişey diyemiycem..:1hug:

Anneniz; en yakınınız aslında. Ama yazdıklarınızdan anladığım sizi gerçekten
çok huzursuz ediyor bu şekilde davranarak. Bence açık ve net bir şekilde
konuşmaya çalışın, biraz uzak kalmak istediğinizi söyleyin. Belki kırılacaktır
ama her seferinde üzülmenizden iyidir. En azından bir süre için uzak kalmalı...
Allah yardımcınız olsun, zor bir durum.
:1hug:

sagolun canim evet bos yere demesiler uzak ol tatli ol diye hersey icin sagolun biraz olsun rahataldim uzak olmak en iyisi zaten tasinmayi dusunuyoruz arakdaslar zaten boyle olmuyor yani olan benim yuvama oluyor anmein yaptigi tek sey duzelir demsi hem laf koymasi hem bunu demsi baska caremzi klamdi.

Bende evinizi uzaga tasiyin diycektim ki sen demisin zaten tasinmayi dusunuyoruz diye..Benim bir arkadasim da annesinin herseye karismasindan oyle rahatsiz olmustu ki evini cook uzak bir yere tasiyip rahatladi...Baska caren yok gibi gorunuyor..

Hmm butun hesini yazilarin okudum umarim bole bir sey olmaz ... Ve diyecegim ne insanlar var evladiyla iliskiye giren, damadina goz koyan, baldizina goz koyan gibi vs, ve annenin burda yapici olmasi lazimken kocan hakkinda neden bole davrandigini anlamadim daha demesi lazim kocani hos tutu sole bole diye ve hergun ikide bi torunmu sevilirmis ya gunduzden eger geliyorsa sende gel cocugu gotur de kocanin adi neyse ahmet yorgun geliyo hergun dinlenmek istiyo bende halsizigim gibi seyler sole erken yaticaz gibi vs. yalanmi yok .Annenin yapisi belki bu belkide kocanin bir yanlizini gormus de olabilir bu tarafdanda bakmak lazim kocan belkide o yuzden rahatsiz oluyor olabilir , neyse cok yazdim insallah bole bir durum olmaz . saglicakla

canım durumuna çok üzüldüm.bu konular çok hassas şimdi burda insan ne diyeceğini saşırıyor.bence sen eşinle annen arasında kaldığın için belkide böle düşünüyosun. çünkü insanlar kendilerine karışılmasından pek hoşlanmaz.benim bir arkadaşım kendi annesiyle altlı üstlü oturuyor ve onda yedek anahtar var arkadaşım diyor ki akşam eşim uzanıp tv izlerken pat kapı açılıyor annem geliyor diye çok kötü bi durum en güzeli bir insanın ailelerine biraz uzak oturması.sen yinede içini ferah tut.öle düşünme annen her çağırdığındada gitmek zorunda değilsiniz işimiz var deyin olsun bitsin

yemin ederimm dumur oldum RABBİM SEN BENİM KEÇİLERİME MUKAYET OL..kısacası arkadaşım anneni koyduğun konuma bak diyorum ve ohaaa diyorum o seninn annen annen seni karnında 9 ay taşıyan ANNENNN biraz beyninle düşün arkadaşım...

Zar zor da olsa yazılanları okudum ve anladım evet gerçekten rahatsız edici bir durum..
Hem niye herkes bu kadar şaşırdı ki sen nasıl böyle şey düşünürsün annene yazık bu söylediklerini duysa üzülür falan dediniz ki şaşıyorum vallahi...
Siz kendinize toz pembe bi dünyamı kurdunuz bayanlar?Yada her seferinde aman olaya iyimser bakayım günah almayım mı diyorsunuz?
Dünyada olan bitenden haberiniz yokmuş gibi,böyle,neden olamaz,olmaz böyle şeyler saçma o annedir yapmaz diyorsunuz?
Bir baba senelerce kızına tecavüz ediyor... ondan kaç tane çocuk yapıyor... Aile içi ensest ilişkiler yaşanıyor.... bunları yapanlarda anne-baba...
Neden bu olay yadırgandı?Çok saçma,annen için bu düşünce yanlış dendi...
Kendinize gelin artık... Bu gibi şeylerin var olduğunu kabullenememek olmadığı anlamına gelmez...
Neyse arkadaşım sizde rahatsızlığınızı bir şekilde söyleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…