- Konu Sahibi sevdayildizi
-
canim herkezin baska baska dusuncesi var bunu biliyorum ben bayan olarak hicbirzaman yanilmam dusncelerimde ve sezgilerimde evet aile arayabilir ama her defasinda arayip ne yaiyorsuz su bu demsi sinirime dokunuyor esiminde ailesi var onalr sik sik aramzaar neden gencler diyerketn ama annem ara konusrz bir saat sonra bidaha arar aramssin niye ariyorsunki arakdaslar herkezin ayri dusuncesi var ben sevmem yatak odama gireni hadi onmeli bisye olur insanlik hali yada yuvama aileme esime karimssini her defasinda sorguya cekmesini herseyi ogrenmesini canim oksamada abzen yapiyor bsiey analtirken esimin uzerinde ornek gosteriyor bebegin gazini soyle cikardirim su bu ama ben hsoalsmiyorum evets kiskaniyorum esimi ama hangi bayan razi olurki benim esim bile sevmiyor annemin davranisini tek bend egil esim bsiey demese benim sorunum yok gormezden gelirim olur biter laflarina sozlerine ben anemin esimi oglu gibi sevdiginie inanmiyorum cunku sevse esimin arkasindan bana atip tutmaz senin kocan su bu diye herseyi bilmek laf kondurmak istiyor her konuda bir anne soyleyin ya kinin mutlulugunu istemzmi sizde anesiniz hic demezmi ben cok sik gidiyorum ariyorum biraz rahat olsunlar diye cunku esim iki gununu benimle geciriyor calisiyor ama her hafta sonu annem gelir yada bizi cagirir esim gitmek istemiyor cok sik ama benim hatrim icin gidiyor cunku belki esim bsiey aysadi o daha iyi bilir bana demiyordur cunku bayan yeri ayri erkek bolumu ayri hep erkeler vars enin isin ne orda geciyorsunki kapida var ayri bayan kapisi annem ehr defasinda obur yerden geciyor yada gormedim diyor onu su bu arakdaslar ben rahatsiz olamsamda kocam oluyor ben sadece payalsmak yardim sitedim ama cok farkli yorumlar adlim yinede sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?