Sorun annem...

kimse bir annenin bunu yapacağına inanamıyor. şaşkınlığımız ondan.
o zaman annenizi alın karşısına,anne ,neden eşimin iş yerine bayanların giremediği o yere gidiyorsun. bu rahatsızlık veriyor. deyin.
ama ben hala inanamıyorum.belkide inanmak istemiyorum,bir annenin bunu yapacağına.... ama konuşun o zaman. fakat eğer düşündüğünüz gibi değilse olay,annenizi kaybetmiş olursunuz. bir anne bunu duyarsa ne yapar bilemiyorum.

sagol canim beni analdin yine azda olsa evet konusmam iyi olacak ya ben kotu bsiey demiyorumki sadece rahatsiz oluyoruz bu baska bsieyd egil kim her gun kizinin evine girerki ya herseye karisirki ben buna yorm bulmaya calsirken nelerle karislasiyorum sadece duydugum abzi rahatsizliklar var baska yok yardim beklerken neler duydum

Sevdacim sakin ol, inanki bu öyle acayip bir iddaki insan anne gibi kutsal bir varligin böyle bir düsünceye bile yeltenmesini düsünemiyor...mahzur gör saskinligmizi...

Esimin kuzeni var, evli ve üc cocuk annesi, esi ile coluk cocugu ile gayet iyi gecinip gidiyor iste...lakin birde anne faktörü var ondada...

Annesi sabahtan geceye kadar onda, birtek yatmaya evine gider, alisverisine, cocuklarinin egitmine, nereye gidiyor ne yapiyor, misafirleri kim, niye geliyorlar, esi nerde ne yapiyor, vs. vs. yani tipik kötü kaynanadan bekledigmiz tüm eksileri kendi annesinden gördü...

Birgün benle dertlesirken gülsüm ne yapiyim biktim hergün kocamla annem yüzünden kavga yapmaya, adamda hakli isten gelip uzanmak sortla oturmak istiyor, iki bardak cay icip sohbet etmek istiyoruz, evimizde istedigmiz yemeyi pisirmek istiyoruz, annem resmen evimi beni ve esimi yönetmek istiyor dedi...

Bende dedimki, bu kisi annen degilde kaynanan olsa ne yapardin?? Tepkini koymazmiydin buna müsade edermiydin?? Hayir dedi etmezdim herhalde, o zaman aynisinida annene yapmak zorundasin...Al karsina güzellikle konus...a.s

Bunu sende yapman lazim sevda, zorda olsa annenle konusman sart bence, evlilignize bu denli karismasini istemedigni esininde bu konuda rahatsiz oldugnu söylemelisin...
Suclayarak degil canim iylikle güzellikle anlat, belkide yaptiginin yanlis oldugnu anlamiyor aksine sana iylik yaptigni düsünüyordur...Yukarda anlattigim arkadasmiz annesinle konustu ve inanki simdi cok daha iyi aralari....Annesi yaptiginin yanlis oldugnu idrak etmiyordu kizima yardimci oluyorum saniyordu..

O yüzden susmakla bu is cözülmez canim, konus annenle, hem böylelikle icindeki süphelerdende kurtulursun...:teselli:

arkadaşlar sevda arkadaşımız hollandadan katılmış aramıza profilinde öyle yazıyor
bende orta okul zamanlarında geldim Türkiyeye imla sı bozuk olabilir lütfen bukadar ağır eleştirmeyin bu konuda geçmişe gittim ve canım yanındı..
gelelim ikinci konuya asıl olan konuya yani..
kız annesinden şüpheleniyorsa sizce mantıklı sebepleri yokmudur yoksa kimse konduramaz annesin değil mi?
kadın hisseder ben bunu bilir bunu söylerim..

ya şimdi kafam karıştı.annen bizi yaktın deyip damadını neden okşuyor mıncıklıyor....bizi derken kimi kasdediyor...herşey soru işareti...ama sende dertli olmasan öz anneni böle bi itham altında bırakmazsın eminim kendine göre haklı yanların vardır arkadaşım.allah yardımcın olsun...

dünyada o kadar kötü şey oluyorki, ben hiç bir şeye hayır asla olamaz diyemiyorum... yani allah şaşırtmasın ama, arkadaş gerçekten kötü hissetmese yazmazdı heralde değil mi? allah yardımcın olsun... benim tavsiyem madem öyle hissediyorsun, biraz daha gözlemle, olayları kendi akışına bırak önce, sonra da hala aynı düşünüyorsan bütün ilişkilerini kes... çünkü evlisin, çocuğun var ve bu noktadan sonra onlar daha önemli senin için...

sagolun arakdaslar dusunceleriniz icin evet yrut disindayim ve tiurkcem iyid egil sagolun yorlmalriniz icin evet cnim bir insan durp durduk yere rahatsiz olmazki zaten kim siterki aneye oyle bsiey deke ama insan gorunce duyunca sok oluyor cinsinden yani eism bile diyor anen beni niye soruyor hergun geliyor yanima su bu adamda rahatsiz oluyor hergun bzide allahin gunu ariyor bir gunde iki uc defa rayan anne ben hic gormedim herseydede esimi ayda ne yaptigini yaptigmizi sorup kapatiyor esim diyorki beni yine sordu niye ben cevap vermeiyorum hep ayni konualr hergun geliyor esim eve gelsin oturamiyor bile bir hafta sonumuz var her pazar ordayiz her tel acisinda torunumu geitrin zoledim aksam yemege ben hayir diyemiyorum yemege buyugum diyorum ama esim hep gitmek istemiyor dinlenmek sitiyor cunku hafta ici calsiiyor ve birbirimiz hic gormeiyoruz yada annem gelmiyor hele bamam hic gelmiyor annem gel diyormusta guya babam ben ne yapcam genclerin arasinda diyormus tek annem geliyor sacma konular hep eism hic bir sey yapamiyor rahat oturamiyor ne yaptizinz su bu eismede soruyor sinir oluyor esim seven insan torununu gormeyede gelir herseyi yapar ama yapmak sitemiyorki her defasinda aman esin cok kotu su bu kelimleri isine gelirse tabi sagolun arakdaslar son yormlariniz beni biraz rahatalatti cunku arakdaslarin yorumuna zulmustum tek tarafli baktiklari icin sagolun allaha emanet olunnn

bence yurtdisindada olsan
yazin biraz daha anlasilir olmaliydi
bende yurtdisinda dogmus ve büyümüs bir insanim
bence kelimeleri dogru ama hizli yazim derken harfleri cok yanlis yazmissin

neyse konumuz bu degil
bence biraz daha sakin ol
cok kiskancsin sanirim
benim annemde esimin üstüne titrerdi ve oglum degil ismiyle hitap ederdi
ama ben bunda acikcasi bir süpe duymamistim
ben isteyken annem (alt katinda oturdugumuz icin )
mutfagima girer yemek yapardi
odama girer temizlerdi
sanirim esini cok kiskaniyorsun
ama kiskancligin bence biraz ayiba kacarak cirkin yola dönmüs bence
annene bukadar cirkin bir yakistirma yapamazdin yoksa
madem bukadar kötü düsünüyorsun
annenle esinin arasina mesafe koy
allah sabir versin sana
ama eminim annen böyle düsündügünü duysa kahrolurdu

Annenin günde 3 ya da 5 defa araması bence anormal değil..
Annelerimizle biz de sürekli görüşmüyor muyuz?
Ama hala annenin eşini okşamasına taktım ben..

canim herkezin baska baska dusuncesi var bunu biliyorum ben bayan olarak hicbirzaman yanilmam dusncelerimde ve sezgilerimde evet aile arayabilir ama her defasinda arayip ne yaiyorsuz su bu demsi sinirime dokunuyor esiminde ailesi var onalr sik sik aramzaar neden gencler diyerketn ama annem ara konusrz bir saat sonra bidaha arar aramssin niye ariyorsunki arakdaslar herkezin ayri dusuncesi var ben sevmem yatak odama gireni hadi onmeli bisye olur insanlik hali yada yuvama aileme esime karimssini her defasinda sorguya cekmesini herseyi ogrenmesini canim oksamada abzen yapiyor bsiey analtirken esimin uzerinde ornek gosteriyor bebegin gazini soyle cikardirim su bu ama ben hsoalsmiyorum evets kiskaniyorum esimi ama hangi bayan razi olurki benim esim bile sevmiyor annemin davranisini tek bend egil esim bsiey demese benim sorunum yok gormezden gelirim olur biter laflarina sozlerine ben anemin esimi oglu gibi sevdiginie inanmiyorum cunku sevse esimin arkasindan bana atip tutmaz senin kocan su bu diye herseyi bilmek laf kondurmak istiyor her konuda bir anne soyleyin ya kinin mutlulugunu istemzmi sizde anesiniz hic demezmi ben cok sik gidiyorum ariyorum biraz rahat olsunlar diye cunku esim iki gununu benimle geciriyor calisiyor ama her hafta sonu annem gelir yada bizi cagirir esim gitmek istemiyor cok sik ama benim hatrim icin gidiyor cunku belki esim bsiey aysadi o daha iyi bilir bana demiyordur cunku bayan yeri ayri erkek bolumu ayri hep erkeler vars enin isin ne orda geciyorsunki kapida var ayri bayan kapisi annem ehr defasinda obur yerden geciyor yada gormedim diyor onu su bu arakdaslar ben rahatsiz olamsamda kocam oluyor ben sadece payalsmak yardim sitedim ama cok farkli yorumlar adlim yinede sagolun

ay olur mu, ne diyosun sen, psikoloğa git
derdini açan arkadaşa böyle mi yaklaşmalıyız?
bu dünyada ensest ilişki varken bir annenin damadına ilgi duyması bu kadar mı imkansız?
var demiyorum ama arkadaşımız böyle yazmış, birşeyler hissetmiş demek ki, ona inanmak durumundayız bence
ne yapılabilir walla onu bilmiyorum, şaştım kaldım çünkü
inşallah çıkar bir yol bulursun canım

bence bi annenin arayıp sürekli arayıp sorması normal kadın sıkılıyodur arıyodur napııyosunuz naptınız laf açılsın konuşalım die de ayrıyeten eşini de soruyodur her seferinde. hem ille de oğlum dicek değil ya çoğu kişi damadına adıyla hitap eder bu normal bişey bence.sen biraz abartıyosun sanırım tmm sürekli arayıp sorması evine gelmesi seni sıkıyor olabilir ama böyle bişeyle anneni suçlamaman lazım anlattıklarından bunları çıkardım anlatmıdığın birşeyler varsa bilemem ha çok rahatsız oluyosanız açık açık konuşun istemediğinizi büyüktür ayıptır deyip sineye çekerseniz evliliğiniz daha çok zarar görebilir.

Sizin okşama diye tabir ettiğiniz bebeğin gaz çıkarılmasını eşiniz üzerinde göstermesi ise üzgünüm ben hatayı sizde ararım.
Çok çok yazık. Gerçekten inanılır gibi değil düşünceleriniz..
Hee eğer siz haklıysanız anneniz kötü niyetle yaklaşıyorsa eşinize,o zaman görüşmeyin. Açık açık da konuşun,biz kendi kendimizle evimizde mutluyuz lütfen gelme deyin..
Annenizin madem size zarar verdiğini düşünüyorsunuz, ne diyim ya aklım şaştı..

canım eğer senin düşündüğün gibiyse peki baban annenin bu davranışlarına birşey demiyor mu, onun da dikkatini çekmiyor mu?:uhm:

canım benim aklıma ilk gelen şu oldu..senin annen de büyük ihtimalle her anne gibi senin mutluluğunu istiyor ve seni samimi gördüğü için -ki anne kız ilişkisi böyle olmalıdır- ilişkinizin detayını senin mutlu olup olmadığını anlamaya çalışıyordur..ve eşine yakın davranması çok normal sonuçta damadı ve ismiyle hitap etmemesi komik olurdu sürekli damadım ya da oğlum denir mi canım?? yanlış hareketlerini de gördüyse takip etmek amaçlı işyerinin önünden geçiyordur..bence herşeyi senin mutluluğun için yapıyor..ama sanırım sen sağlıklı düşünemiyorsun herşeyi kafanda farklı ve bir o kadar da tehlikeli şeylere yoruyorsun canım..

ayrıntısını ve sizin kişiliklerinizi tam bilemediğim için normal psikolojide bir insana göre yorum yaptım..ama eğer senin düşündüğün gibi bir durum varsa ki buna ihtimal vermek dahi istemiyorum o zaman dünyanın çivisi çıktı..anneniz tamamen hasta ruhlu birisi kusura bakma ama bu durumdan bu çıkar..ama eğer sen yok yere şüpheleniyorsan bence bir psikoloğa git canım hiç normal gelmedi bana bu düşündüklerin..

:1shok: :1shok: aman yarabbim bunlar ne kötü düşünceler bunları sana düşündüren sebebler olmalı annene karşı çocukluğundan kalan bir nefretin filanmı var :uhm:
varsayalımki böyle bişi var ( malasef günümüzde herşey oluyor ) ama hiç bir bayanın bu yakıştırmayı ne eşine ne öz annesine yapabileceğini sanmıyorum CADIARZU bu konuda bişiler yapmalısın bu tür düşüncelerin çığ gibi büyücek yoksa bu gidişle herşeyi yanlış anlıcaksın ve aile içi huzurun kalmıcak..öncelikle çok klişe olcak ama bir uzmana git yardım al o seni eminim en doğru şekilde yönlendirecektir
Allah ım sonumuzu hayır etsin ne biçim bir zamana geldik :Saruboceq:

Annem kocama aşık mı demek istiyorsun kısaca... Umarım böyle düşünümüyorsundur, şeytan vesvese veriyordur... Yoksa gerçekten çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…