Sorun annem...

o zaman yorum dahi yapma.hem diyosun ki kimseyi sıvazlamak zorunda dsegilim diyosun. hemde ne yapması gerektigini soylüyosun. :dilcikar:

bütün sayfaları okudum.şimdiye kadar okuduğum ve beni en çok şaşırtan konu oldu.ne yzacağımı bile toparlayamadım; ama bana kalırsa bir arkadaşın tesbiti doğru olabilir.yani anneyle büyümediğiniz için içinizde ona duyduğunuz öfkeyle birlikte onu yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.ben psiklolg degılım ama sanki böyleymiş gibi hissettim.yok bencede bir anne bunu yapmaz.ne biliyim ölsem aklıma böyle bişey gelmez.hele ki annemle ilgili.ayyy çok şaşkınım.tuhaf bir durum .çözemedim.yemin ederim dumur oldum.:uhm::1shok::1shok:

arkadaşım annenin yaptıklarının hiçbirinde bir tuhaflık yok, senin kayınvaliden sana sürekli kızım diye mi hitap ediyor, sen de annesin, daha iyi bilirsin bizden anneliğin anlamını, hem çocuğu hakkında bazı şeyleri öğrenmek ister tabi ki, bence abartma, o senin annen tabi ki karışır tabi ki merak eder seni de eşini de....

o zaman yorum dahi yapma.hem diyosun ki kimseyi sıvazlamak zorunda dsegilim diyosun. hemde ne yapması gerektigini soylüyosun. :dilcikar:

Herhalde yazdıklarımı anlamadın, senin tabirinle sırf arkadaşı okeyleyenler mi buraya yorum yazacaklar, tabiki olumsuz yorumlarda olacak, sıvazlamak konusuna gelince, ben konu hakkında ne anneyi nede konuyu açan arkadaşı haklı bulmadığımı belirttim. Bu bir açıklamadır.

valla artık o kadar şey okuduk medyada izledik ki hiç bir şey için olmaz olmaz demiyorum..bu hayatta herşey olabiliyor maalesef....

siz uzağa taşının..taşındıktan sonrada aneniz sık sık size gelirse,ya da eşinizin iş yerine daha sık uğramaya başlarsa yada taşındınız diye feryat figan ederse vs o zaman belki açık açık konuşmanız gerekecek..eşim yakında oturmak istemiyo biraz yalnız kalalım istiyo fln gibi şeyler yada olayın akışına göre ondan kaynaklanan sebeplerle uzaklaştığınızı açıklayabilirsiniz..zor bi durum..Allah kolaylık versin..inşallah hepsi bir yanlış anlaşılmadır..

Bak cnm gördün mü burası dök içini rahatla yeri değilmişrofiline baktım hemşire imiş sin malum konu bu kadar vahim kafa karıştırıcı iç karartıcı kendini daha fazla yorma konunun uzmanı olan psikolog yardımı al:işin içinden tek başına çıkamaz sın yoksa :::

iyide arkadaşım konuyu açan arkadaş bu konuyu açmışsa zaten yardım istiyor demektir.eğer konu burada bizlere sunuluyorsa bizde kendi fikirlerimizi söylemeye hakkımız var.yorumlarımızdan hoşlanmaya bilirsiniz ama burda herkesin gönlüne göre yorum yapmak zorunda değiliz.lütfen birbirimizi kırmayalım

arkadasım ben zaten bazı arkadaslara dedim. sanki niye konu acmıs gibi kıza yüklenenler oldu. yok efendim güzel yaz anlat. kız zaten yabancı ulkede türkcem boyle diyo. anlatabildigi kadar anlatmıs. ben bunlar için dedim o arkadas üzerine alındı. niye yorum yapılıyo demedimki.tabiki yorum yapılması için sormus.bastana sona kadar okursanız ne dedimi anlarsınız.:enbuyukkk:

Tüm sayfaları okumadım..

Kocalarımızı kıskanma konusunda sanırım sınırları iyice zorlamaya başladık..Herkesi geçtik, sıra öz anneye geldi..

Sanırım çok iğrenç bir duygudur, kocayı öz anneden kıskanmak..

Ama şu var; eşiniz de annenizin hareketlerinden rahatsızlık duyuyormuş..Demek ki ortada kötü niyetle olmasa da, tuhaf bir durum var..Yani anneniz kötü niyetle olmasa da tuhaf davranıyor aksi halde eşiniz de rahatsızlık duymazdı..

İnce ayrıntılara takıldım..Yani okşama dediğiniz şey, bebeğin gazını nasıl çıkarması gerektiğini gösterme şekli.Ama eşiniz ve siz bundan rahatsızlık duyuyorsunuz..

Ben yine de annenizi yanlış anladığınızı düşünmek istiyorum..

Ama şahit olduğum bir olaydan sonra bana bu tarz şeyler pek de imkansız gelmiyor açıkcası..Anlatmıycam çünkü insanlığıa yakıştıramıyorum bu kadarını artık...

Bu arada topic sahibi arkadaşım, inan ki kimse sana ters tepki vermemiştir..

Hani bazı şeyler insanda şok etkisi yaratır ve inanmak istemezsin de, ani tepkiler verirsin ya istemeden, onun gibi birşey bu da..

İyi de neye muhalefet oluyorsunuz ki?
İki seçenek var ya yorumu yazan arkadaş hasta, ya da annesi..
Anlattıklarından da, arkadaşın elinde somut deliller olmadığını görüyoruz.
-Gaz çıkarmayı göstererek dokunmak
-Telefon edip sen nasılsın, eşin nasıl, napıyor diye sorması
-Eşinin nelerden hoşlandığını öğrenmeye çalışması
v.s bu liste uzar ama bunları normalde annelerin yaptıkları şeyler olarak görüyoruz biz.. Annesinin eşinden hoşlandığını gösteren tek bir yazı okumadım ben ve bir çok kişi..
Ve bu yüzden arkadaşın hasta olduğunu ve tedavi görmesi gerektiğini düşünüyoruz.

belki sadece sizi içten içe paylaşaöıyordur yada kendi içinde çözmediği problemleri vardır ve kendide farkında değildir ama çokta mutlu olmanızı istemez, hani sende başaramadın işte bak gibi bir durum olabilir....ama belki sadece herşeyinizi bilmek istiyordur .. bilmiorum ama bence mesafe koymalısınız, biraz mesafe iyidir annenizde olsa ... birbirinizi kırmadan daha seyrek görüşmeye çalışın bence....

anladım arkadaşım bu konu zaten o kadar karıştı ki işin içinden çıkılmıyor.neyse kırdıysam özür dilerim.

Rahatsizlik duyuyorsan ilişkini kes annenle canim
bu seni tasvip ettiğim hak verdiğim anlamina gelmiyor tabi
ben anlatmak istediklerinde yanildiğini düşünüyorum
ama madem eşinde rahatsiz görüşmeyi kesin başka ne yapilir ki
:sm_confused:

olmaz olamaz dememek lazım...neler yasanıyor neler duyuyoruz...
ama ınsan ...konduramıyor....bır de annem genc damadım degılde ismini söylüyor demenız ilginç...
yanı ismini söylesin...ne olcakki....
acaba ...anneniz ...bır annelık ..sevgizi şefkatıylemı yaklasıyorda....siz farklı düşünüyorsunuz....
bırazda sanırım kıskançlıkta var....eşinizde rahatsızmış...madem....
eşiniz evdeyken...annenızı kabul etmeyın...siz gitceksenizde eşiniz...gitmesin...
araya mesafe koyun....eşiniz...soguk davransın..madem rahatsız...
ilişkiyi kesin diyecem ama...sizinde cok üzüleceginizide sanmıyorum ....
ama annenız ...gercekten....cok iyi niyetlide olabilir....
yaşıyan sizsiniz...

ya acıkcası ben ne dıyecgımıde bılemedım...bir anneye böyle bir seyı yakıştırmak kötü....
eger dogruysa...annenızın yaptıgı...ayıp günah ....utanılacakta bır durum...
ama sız annenızı kıskanıyorda...yaptıklarını farklı yorumluyorsanız....
bır evladın anneye yapacagı en agır...yakıştırmayı yapıyorsunuz...

sen ciddimisin arkadaşım dondum kaldım valla:1shok:

canım şu yazdıklarına göre annen seni huzursuz etmek için elinden geleni yapıyor yani öyle mi?
hiç açıkça konuşmadın mı annenle, bana böyle şeyler deme, biz mutluyuz vs... diye konuşmadın mı?..
bu kadar eşini kötülemesi, iş yerine gitmesi tabi ki hiç hoş şeyler değil..
ben seni az çok anladım canım.. inşaallah bu sorunlar biter bir an önce..
bu arada lütfen virgülü noktayı kullan, yazdıklarında okumakta ve anlamakta güçlük çekiyorum tatlım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…