- Konu Sahibi sevdayildizi
-
o zaman yorum dahi yapma.hem diyosun ki kimseyi sıvazlamak zorunda dsegilim diyosun. hemde ne yapması gerektigini soylüyosun. :dilcikar:Evet yardımcı olacağız ama yardım illaki konuyu açan şahsa sen haklısın, annenin kocanda gözü var demek değildir. Tabiki yorum yapacağız ve herkes kendi yorumunu yapacak, kimsi konuyu açanı haklı bulmak zorunda değil. Bu nedenle boşuna yorum yapmayın demek saçma.
Şimdi gelelim konuya, kaç gündür okuyup okuyup yorum yazmadan çıkıyorum, benim anladağım arkadaşın annesi biraz fazla işlerine karışıyor ama arkadaşda haddinden fazla kıskanç. Bu okşama meselesi üstünde arkadaşlar durunca konuya örnek olarak bebeklerden nasıl gaz çıkarılır konusunu vermiş ki bu okşama değil bir olayı tatbik etmektir.
Ben ne annenin nede konuyu açan arkadaşın sırtını sıvazlayacak değilim. Annesinden bu kadar hoşnutsuz olan birinin yapacağı tek şey annesiyle itribatı kesmesidir kiii bunu yaparkende zorlanacağını sanmıyorum. Zaten karı koca anneden rahatsızlar. İrtibatı keslemeleri zor olmaz.
o zaman yorum dahi yapma.hem diyosun ki kimseyi sıvazlamak zorunda dsegilim diyosun. hemde ne yapması gerektigini soylüyosun. :dilcikar:
allah aşkına bana da anlat
valla merak ettim
o zaman yorum dahi yapma.hem diyosun ki kimseyi sıvazlamak zorunda dsegilim diyosun. hemde ne yapması gerektigini soylüyosun. :dilcikar:
iyide arkadaşım konuyu açan arkadaş bu konuyu açmışsa zaten yardım istiyor demektir.eğer konu burada bizlere sunuluyorsa bizde kendi fikirlerimizi söylemeye hakkımız var.yorumlarımızdan hoşlanmaya bilirsiniz ama burda herkesin gönlüne göre yorum yapmak zorunda değiliz.lütfen birbirimizi kırmayalım
arkadasım ben zaten bazı arkadaslara dedim. sanki niye konu acmıs gibi kıza yüklenenler oldu. yok efendim güzel yaz anlat. kız zaten yabancı ulkede türkcem boyle diyo. anlatabildigi kadar anlatmıs. ben bunlar için dedim o arkadas üzerine alındı. niye yorum yapılıyo demedimki.tabiki yorum yapılması için sormus.bastana sona kadar okursanız ne dedimi anlarsınız.:enbuyukkk:
Canım arkadaşım, keşke hayat senin düşlediğin kadar saf, masum ve temiz olabilse, keşke her anne senin hayalini kurduğun ve kafanda canlandırdığın kadar ayağının altı öpülesi olsa, keşke ben sana burada bunları yazmak zorunda olmasam, keşke insanlar böyle şeyler yaşamak zorunda kalmasalar.... ama böyle şeyler VAR... YAŞANIYOR...
Çok acı insan kabullenmek istemiyor biliyorum... ama filmlerde değil bunlar inan arkadaşım, gördüğün üzere çok yanıbaşından birisi de benim başımda var diyebiliyor.
Şüphedir, vesvesedir, kuruntudur diyorsan üzülerek söylemek zorundayım beynimle de düşünsem, yüreğimle de düşünsem değişmiyor olay, burada yaşanmışı var ne yazık ki... töbe estağfurullah...
cok uzgunum bana oyle yorumlar yazmisinki anlatamam ben sadece icimde kalanalri sizle payalstim anlatamaya calsitim ama kimileri cok ters tepki verdi bana evet anem ailemize cok akrisiyor herseye nere gtik ne yaptik su bu esin nerde su bu ya sanane nerdeyse enrde niye her zaman soruyorsunki yok ben gormedim yok esin buraya gitti su gun su saat sen niye sunu giymiyorsun sunu yapmiyorsun esinle ne gecirdiniz herseye karisiyor ve esimde rahatsiz oluyor hareketelrinden yani esim bana dediki kapi var is yerinde niye benimc alsitigim yere gelip ordan hep geciyor dedi bayan bolumu ayri erkek bolumua yri oraya bir bayan giremez aysak is sonucu ama anem her defasinda gidiyormus ve esim rahstizlik duyuyor niye benim orya geliyor niye bana oyle davraniyor esim evdeyken bile esimin adini diyerek o ne yapiyor diyor ya sen benimi aradin onu sormak icinmi anlam vermiyorum ya rakadaslar tek tarafli bakmayin ya yasayan iyi bilir biz cok sorunalr yasadik babam esime saymadigi laf kalmadi ama suc hep esimde kaldi annem desen oyle kocan iyid egil su bu ben yoruldum ben hep ustesinden gelmeye calistim ama artik yoruldum herseyi gormesi bilmesimi alzim ya telfon aciyor tek keliemsi su esin nerde ne yaptinmzi kapatiyor bir ane bunumu yapar ya ben sadece sizden ayridm bekeldim ama ozur ya yanlisim varsa ama sizden cok degisik tepkiler aldim sanki annem hakli gibi yazan olmus anene bunumu yaksitirdin kim siter ki yakistirmak ama ben gorduklerimi diyorum yasadikarimizi soyluyorum neyse arakdaslar ne yazsam bos ya sagolun yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?