- Konu Sahibi sevdayildizi
-
Zar zor da olsa yazılanları okudum ve anladım evet gerçekten rahatsız edici bir durum..
Hem niye herkes bu kadar şaşırdı ki sen nasıl böyle şey düşünürsün annene yazık bu söylediklerini duysa üzülür falan dediniz ki şaşıyorum vallahi...
Siz kendinize toz pembe bi dünyamı kurdunuz bayanlar?Yada her seferinde aman olaya iyimser bakayım günah almayım mı diyorsunuz?
Dünyada olan bitenden haberiniz yokmuş gibi,böyle,neden olamaz,olmaz böyle şeyler saçma o annedir yapmaz diyorsunuz?
Bir baba senelerce kızına tecavüz ediyor... ondan kaç tane çocuk yapıyor... Aile içi ensest ilişkiler yaşanıyor.... bunları yapanlarda anne-baba...
Neden bu olay yadırgandı?Çok saçma,annen için bu düşünce yanlış dendi...
Kendinize gelin artık... Bu gibi şeylerin var olduğunu kabullenememek olmadığı anlamına gelmez...
Neyse arkadaşım sizde rahatsızlığınızı bir şekilde söyleyin...
konuyu bastan sona okudum.aynen şimdi senin yazacaklarını yazacaktım,sen yazmıssın.eline saglık..
hanımlar hiç mi gazete okumuyor,hiç mi internete bu siteden baska yere girmiyor,hiç mi haber izlemiyor,hiç mi kitap okumuyorsunuz?? ben bazen yazdıgınız yorumları anlayamıyorum gercekten.ulkemiz de 13 aylık bebege tecavuz edenleri duymadınız mı?öz babasının defalarca tecavüzüne ugrayan kızları ya da abisinin?erkek evladına aşık gercekten aşık olan anneler??
ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bana da tavsiye edin ya da dünyanın ya da düzeltiyorum evrenin neresinde yasıyorsanız soyleyin oraya tasınacagım!!!!!!!!!!!
konuyu bastan sona okudum.aynen şimdi senin yazacaklarını yazacaktım,sen yazmıssın.eline saglık..
hanımlar hiç mi gazete okumuyor,hiç mi internete bu siteden baska yere girmiyor,hiç mi haber izlemiyor,hiç mi kitap okumuyorsunuz?? ben bazen yazdıgınız yorumları anlayamıyorum gercekten.ulkemiz de 13 aylık bebege tecavuz edenleri duymadınız mı?öz babasının defalarca tecavüzüne ugrayan kızları ya da abisinin?erkek evladına aşık gercekten aşık olan anneler??
ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bana da tavsiye edin ya da dünyanın ya da düzeltiyorum evrenin neresinde yasıyorsanız soyleyin oraya tasınacagım!!!!!!!!!!!
elbette gazete okuyoruz,elbette bunları biliyoruz. ama arkadaşın elinde gerçekten ,UBK2711,inde dediği gibi,bize net söyleyebileceği bir şeyler yok...
evet yangına körükle gitmek istemiyoruz. neden mi,arkadaşı tanımıyoruz ,neden mi,annesini tanımıyoruz,neden mi,aşırı kıskanç mı bilemiyoruz. neden mi konduramıyoruz..
bu olaylar olmuyor mu evet. ama kabullenemiyoruz. neden mi,insanız da ondan.neden mi,insani tarafımız,ahlakımız,değerlerimiz, ağır basıyorda
ondan..
yemin ederimm dumur oldum RABBİM SEN BENİM KEÇİLERİME MUKAYET OL..kısacası arkadaşım anneni koyduğun konuma bak diyorum ve ohaaa diyorum o seninn annen annen seni karnında 9 ay taşıyan ANNENNN biraz beyninle düşün arkadaşım...
yardımcı olmayacaksanız bosa yorum bari yapmayın. kız fikirlerimizi almak istemiş. nasıl emin olurum. eger eminsem neler yapabilirim diye. ah, vah, yalan, kıskançsın demek yerine.
anladim nihayet konuyu iyice..
birincisi arkadas annesiyle zaten bir sicak anne-kiz iliskisiyle büyümemis
babam bisey diyince tersler ama özeline kadar esime anlatiyor,esim varken daha cok kaliyor,gelmeden arayip esin evdemi diye soruyor ve ona göre geliyor,yatak odamdan tut herseyime kadar sorup karisiyor diyor!eside bu burumdan rahatsiz olup,rahatsizligini bu arkadasimizla paylasmis!
elbette bir anneye o sekilde bakmayi konduramadigimiz icin cok yadirgadim sahsim adina,ama bazi arkadaslar demisler ya "artik hic biseye sasirmiyorum" belkide dogruluk payi vardir diye düsünmeye basladim...
esimi kiskaniyorum diyor acikca,bi bayan egerki psikolojik sorunlari yoksa esini,cevreden gelen rahatsiz edici olaylar gördügünde kiskanir,ki biz bayanlar bunu hissederiz...ve zaten arkadas annesiyle dedigim gibi bir anne-kiz iliskisi olmamis...
valla güzelim olaylarin icinde olan sensin,annen kimdir nasil biridir senden iyi bilen yoktur...
bence al anneni karsina,saygini bozmadan,sakince bazi rahatsizliklarini dile getir...
bilemiyorum baska ne yapilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?