Sorun bebeğim

Pink20170

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
147
52
48
27
7 aylık bir oğlum var ama gece uykusu hiç yok sabaha kadar en fazla 2 saat uyuyabiliyoruz o da aralıksız değil demem o ki benim gibi bebeği olan ve uyutmayan anneler var mı? varsa nasıl bir çözüm yolu bulabilirim

Ğündüz uykularını azaltsanız. Akşam da yorucu faaliyetler yapsanız birlikte belki işe yarar.

Benim kızım mesela gündüz uykusunu uyumazsa gece çok zor uyur gündüz uykunuzu düzenlemekle işe başlayın uyku uykuyu çeker derler ya bizde öyle bir de rutin oluşturmaya çalışın her gün aynı saatte duş ve yatak uyuyana kadar yılmayın uygun ortamı oluşturun belki bi hafta yorulursunuz ama sonra düzene girince rahat olur

Uyumayan bebeğe ne yapsan boş.1,5-2-3 yasa kadar sürebiliyor.bazen daha da fazla.
Psikiyatri servisleri heralde bu durumlarda
Hormon bakıyorlar ama bir şey çıkar çıkmaz.
Birde allerjik bebeklerde bu durum yaşanıyormuş.
Ben yıllarca çektim bu yüzden seni çok iyi anliyorum

Uykudan önce banyo çok işe yarıyordu bizde. Doktor tavsiye etmişti.

Gündüz uykularını azaltın , yorucu şeyler yapın çocuk enerjisini atsın uykudan önce dus aldirin vs.

ben gayet uykusuz bir cocuk buyuttum , ikincisinide buyutuyorum. meme emiyorsa, her uyandiginda veriyorsaniz , uyku gecislerinde meme ariyor bebek. malesef bile bile lades dedim, ben hep emziriyorum.

Peki aranızda paronax fitil (ağrı kesici) kullanan var mı?
Ateş düşürücü olarak kullandık biz. O da derecede 40’ı gördüğümüz bir kez, bi defaya mahsus kullandık. Çocuk uyusun diye kullanılmasının doğru olduğunu sanmıyorum.

İlaç kullanmayın. Zaten çok etki etmez uykuya. Benim kızımın hasta olup ilaç aldiginda bile uykusunu getirmezdi. Gündüz uykuları nasıl. Gerçekten yukarıda yazan arkadaşın dedigi gibi uyku uykuyu cekiyor. Ama tabi gunduz çok uyursa gece uyumaz

Gündüz uykumuz da çok yok

Gündüzleri uykusu nasıl bi de pusetinde ya da kucağınızda mı sürekli bi de açık hava çok güzel geliyor çıkarın hava alsın

Peki aranızda paronax fitil (ağrı kesici) kullanan var mı?

Haydaa uyusun diye çocuğa ağrı kesici vermeyi düşünmüyorsun inşallah. Gerçekten ağrı kesiciye ihtiyacı olduğu durumda o ilaç hiç bir işe yaramaz. Çok pişman olursun.

Akşam 8 de tüm ışıkları kapatın hep beraber yatağa girin. Gece 12 den önce uyumayan oğlumu bu şekilde uyumayı başardık. Biz de 8 de yatıyoruz artık.

7 aylık bir oğlum var ama gece uykusu hiç yok sabaha kadar en fazla 2 saat uyuyabiliyoruz o da aralıksız değil demem o ki benim gibi bebeği olan ve uyutmayan anneler var mı? varsa nasıl bir çözüm yolu bulabilirim
Benim kiz aşiri gazliydi. İlaclar veriyodum ama yine de asiri qazliyfi ve geceleri uyumuyodu, surekli zombi gibiydim, uykusuz, halsiz ve yorgun. Ek gidaya gectikten sonra yavas yavas duzelmeye basladi. Şuan 1,4 aylik hala gaz sancisi var. Gaz yepecek yemekler yemediyinde geceleri cok guzel uyuyo. Ben de gaz yapan yemeklerden uzak tutuyorum kizimi. Şuan rahatim cok sukur ...

Sifir tv/tablet/telefon olmali. Teknoloji de uyutmuyor cocuklari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…