- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlum da asla uyumazdi Dr biyolojik saati ters hiç bir şey yapamazsın dedi 3_4 yaşından sonra normale döner dedi su an 4,5 oluyoruz yeni yeni düzeldi o da en erken 12_1 oluyor7 aylık bir oğlum var ama gece uykusu hiç yok sabaha kadar en fazla 2 saat uyuyabiliyoruz o da aralıksız değil demem o ki benim gibi bebeği olan ve uyutmayan anneler var mı?varsa nasıl bir çözüm yolu bulabilirim
![]()
Bebe yağları bebekler için çok zararlı bilginiz olsun. Petrol türevleri içeriyor. Zeytin yağının nesi var. Bebe yagi sonuçta özel mucizevi birşey değil kimyasal.kullanmayın. saf zeytinyağı kullanabilirsinizCanım Allah yardımcın olsun oğlum 2.5 yaşında ve ben 2.5 yıldır uykusuzum uyumayan çocuğa ne yapsan zor anacım johansans baby bedtime ürünlerini al ve dene belki sizde işe yarar bizde yaramadı ama
Paronax i ben atesi cok ciktigi zaman veriyorum o da şurup icmedigi icin mecbur kaldigimdan. Doktorum zorda kalmadikca kullanma demisti ama.Peki aranızda paronax fitil (ağrı kesici) kullanan var mı?
allah kolaylık versin. Benim kardeşimle aramda 13 yaş var oda hiç uyumazdı halada öyle şuan 10 yaşında ama gece en son o uyur hergece aynı olay uyumucam sabahta 7.30 gidiyor ama biz uyu demesek aklına gelmez hiç uykuyu sevmiyor bebekliğinden beri.7 aylık bir oğlum var ama gece uykusu hiç yok sabaha kadar en fazla 2 saat uyuyabiliyoruz o da aralıksız değil demem o ki benim gibi bebeği olan ve uyutmayan anneler var mı?varsa nasıl bir çözüm yolu bulabilirim
![]()
Bemce o bebeğin bir sıkıntısı var. Bebeğinizi gözlemleyin iştahından tutun kakasına kadar. Kkada mukus var mı? Rengi ne, ne kadar sıklıkla yapıyor, cıvık mı katı mı ? Bunlar çok önemli. Karnı aç bile olabilir. Susuz olabilir. Bebeğin bu kadar az uyuması hiç normal değil. Yedirdiklerinize bir bakın. Belki dokunan bir şey vardır. Aç olma ihtimalini göz önünde bulundurun. Sık yıkayın . Pamuklu ve rahat kıyafetler giydirin. Annelerin bebeklerini çok çok iyi gözlemlemesi lazım. Bebekler inat olsun diye veya keyiflerinden huysuzluk yapıp uykuya direnmezler. Muhakkak fark edemediğiniz bir sıkıntısı olmalı7 aylık bir oğlum var ama gece uykusu hiç yok sabaha kadar en fazla 2 saat uyuyabiliyoruz o da aralıksız değil demem o ki benim gibi bebeği olan ve uyutmayan anneler var mı?varsa nasıl bir çözüm yolu bulabilirim
![]()
yanlış sordunuz eğer çözüm bulmak istiyorsanız "bebeğini uyutmayı başarmış,gece uykuları tam olan anneler var mı"diye sormanız size daha çok yardımcı olacaktır :):) tonlarca bebeğnii uyutamayan ve çözüm yolu arayan anneler var malesef.benim kızım da 7 aylık olmasına az bir süre var.uykularını 2.5 aylıkken oturttum okuduğum kitap sayesinde.bebeğin uyumama sebebi tamamen bizim.bizim ona edindirdiğimiz alışkanlıklar.gündüz uykularının olmaması,çok youlması,geç uykuya yatırmamız(o uyumasa bile yatış zamanını öğrenince daha az direnecek ve sonunda uyuymaya başlayacaktır) ve daha bir sürü neden.uyutma yöntemi yatır/kaldır yöntemini öneriyorum.ama bundan önce tüm gününü düzenlemeniz yaptığınız hataları yapmamanız gerekiyor.kalıcı bir çözüm için bu gerekli.7 aylık bir oğlum var ama gece uykusu hiç yok sabaha kadar en fazla 2 saat uyuyabiliyoruz o da aralıksız değil demem o ki benim gibi bebeği olan ve uyutmayan anneler var mı?varsa nasıl bir çözüm yolu bulabilirim
![]()