- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tarcinli12
-
Son zamanlarda herkesin ortak derdi bu anlamadım gittiCalismiyorum simdilik ev hanimiyim okulum da bitti ama ev isleri yapmaya üseniyorum öyle bi bikkinlik geldi halsizim sürekli basimda sürekli agriyor bi seylere tutacak halim kalmadi o derece kocam calisiyor, ama Allah razi olsun gene yardim ediyor sonucta bu sefer askim ben calismiyorum bu sefer yardimina ihtiyacim olmaz simdilik ben calisana kadar dedim bugun ev isleri halletmedim tek esimin kiyafet dolabini ellemiyorum yoksa benim koydugum kiyafetleri bulamiyor o yüzden kendi yapiyor, bugun temizlik yapmam lazim ama hic halim yok türk kahvesi nescafe bana artik etki de etmiyor sürekli uyumak istiyorum o hale geldim bende saglik acisindan bi sorun mu var yoksa bu üsengeclik midir? Sürekli uyumak istiyorum hergün her saat o hale düstüm bu aralar
Vitaminsizlik olabilir farklı bir sorun olabilirCalismiyorum simdilik ev hanimiyim okulum da bitti ama ev isleri yapmaya üseniyorum öyle bi bikkinlik geldi halsizim sürekli basimda sürekli agriyor bi seylere tutacak halim kalmadi o derece kocam calisiyor, ama Allah razi olsun gene yardim ediyor sonucta bu sefer askim ben calismiyorum bu sefer yardimina ihtiyacim olmaz simdilik ben calisana kadar dedim bugun ev isleri halletmedim tek esimin kiyafet dolabini ellemiyorum yoksa benim koydugum kiyafetleri bulamiyor o yüzden kendi yapiyor, bugun temizlik yapmam lazim ama hic halim yok türk kahvesi nescafe bana artik etki de etmiyor sürekli uyumak istiyorum o hale geldim bende saglik acisindan bi sorun mu var yoksa bu üsengeclik midir? Sürekli uyumak istiyorum hergün her saat o hale düstüm bu aralar
Iste bende de guatr var hormonlarim hizli calisiyor en kisa zamanda esimle konustuk haftaya doktora cikacagimBende de vardı, tükenmişlik sendromu gibi hissedip birşey yapasım gelmiyordu.
Doktora gittim guatr, b12, d vitamini eksikliği çıktı. Hepside halsizlik ve yorgunluk hissi veren rahatsızlıklar.
Bence aile hekiminize gidip bir kan testi yapmasını isteyin.
Iyi ki cocuklarim mi yok desem zaten ne bileyim halsizlik yorgunluk agir uyku dün 7te uyudum bugun 6ta uyandim 11 saat uyudum hemen hemen almanyada yasiyorim saatler farkli oluyor keske ilkbahar gelseNeden boyle bilmiyorum bendede ayni ama kendimi zorla yataktan cikariyorum iki tane kucuk cocugum var ustelik
Onlar olmasa butun gunu yatakta gecirecem heralde
Hic icimden gelmiyor bise yapmak ama oyle olmasi icime de sinmediginden zorluyorum kendimi
Haftaya baktiracagimbence kan degerlerınıze baktırın
Okulum 2 ay önce bitti gecen ay bütün sinavlari girdim sonuclar aciklaninca simdi de is ariyorum hala haber yok kücük kasabada yasiyoruz biz almanyada, is bulmakta skntili is cocuk yapmayi inan hic düsünmüyoruz esim hazir hissetmedikten sonra olmaz evde bi muhabet kusumuz var bir de kedimiz var rüyaa onlarda kis mevsimi yüzündenmidir fazla uyuyorlar 3 ay sonradan ehliyet kursuna basliyorum kismetse Havalar biraz düzelsin diye bekliyoruz yoksa gidip gelmekte skntili baska bi is var onu da haber bekliyorum hala haber yok yaniYa hiç işiniz yok -ev dışında- yada uğraşacak çok fazla şeyiniz var. Sizinki ilki galiba. Hayatımın en kötü ayları okumadığım, çalışmadığım, hamile olduğum 3-4 aydı. Korkunçtu. 1e kadar uyuyordum öğlen. Akşam 9da tekrar yatıyordum. Bu tembellik şimdi tekrarladı. Şimdide okumaktan, 1 çocuk bakıp diğerine hamile olmaktan bu hale girdim. Allahtan çocuk varken depresyona pek vakit kalmıyor, çabuk çıktım.
Velhasıl; ya çalışın, ya okuyun, ya çocuk doğurun, yada kurs bulun kendinize bütün günlerinizi doldurun. Yoksa evde körelir gidersiniz. Üretim imkanı varken neden hayatınızı boş geçiriyorsunuz ki?
Yok hamile degilim dün bitti adetim imkansiz yani haftaya doktora cikacagim kan verecegim birseylerim eksigim varsa vitamin demir gibi :/Hamile olma ihtimaliniz?? Hamileliğin ilk 3 ayı da böyle oluyorda...
Ahh ah dün evi topladim hemde zorla bugunde yapacak birseyim kalmadi, haftaya doktora cikcam ve is icinde hala bakiyorum haber yok ev hanimi bana göre degil evde dura dura bi haller oldumBen evdeyken hep böyle olurum.
Tatillerde başım ağrır, elimi bir şeye süremem halsizlikten.
Çocuk var artık, istesem de enerjim o denli tükenmiyor.
Değerleriniz normalse sizi itecek bir güç olmadığı için böylesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?