• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun bende mi anlamadım.

Tamam eşimizi rahat bırakalım iyi hoş da rahat bırakmaya mı geliolar sanki. Sonra burada konular açılıyo kocam arkadaşlarıyla takılırken arkadaşlarına uymuş beni aldatmş diye. (Bu bir örnek sadece) hem nişan düğün gb organizasyonlara karı koca beraber katılır. Ne demek sen gelemezsin ben uygun görmüyorum herşeyi geçtm bu nasıl bir cümle hayatım arkadaşlarım tek katılıyor senin orda sıkılmanı istemem demek çok mu zor :KK14:

Tamam eşimizi rahat bırakalım iyi hoş da rahat bırakmaya mı geliolar sanki. Sonra burada konular açılıyo kocam arkadaşlarıyla takılırken arkadaşlarına uymuş beni aldatmş diye. (Bu bir örnek sadece) hem nişan düğün gb organizasyonlara karı koca beraber katılır. Ne demek sen gelemezsin ben uygun görmüyorum herşeyi geçtm bu nasıl bir cümle hayatım arkadaşlarım tek katılıyor senin orda sıkılmanı istemem demek çok mu zor :KK14:

Aynen sıksan dert rahat bıraksan dert bu zamanda.

Bence yalnız gidilebilir, bir problem yok fakat masa muhabbetine takıldım ben de. Sizin ayrı masada oturmanız ne alaka, diğer arkadaşlardan biri ya da duruma göre ikisi başka masada oturabilirler pekala. Benim sevgilim böyle dese ben de gıcık olurdum:KK14: Yoksa biz de gidiyoruz birbirimizden ayrı, ne olacak:KK76:

biz birlikte gitmiştik arkadaşlarının eşleriyle tanıştırdı masalarına oturttu beni arkadaşlarıyla bi kenarda muhabbet etti arada geldi sıkıldın mı dedi belki yakın arkadaşı değilse gerek yok diyordur eğer hemen takı yapıp çıkacaksa tek gider eşim belki öyledir

Back
X